keuntungan Australia

coins photo

Aku wis nampa akeh huruf kanggo takon marang babagan sepindah Australia. Subject urip lan geter, utamané sing, sing arep kanggo nadhahi, lan wong-wong sing duwe anak cilik. Ya, lan laré uga duwe soko kanggo maca. Langsung ember banyu - yen premanent visa, ora nyana, Australia bakal pour ing sampeyan kabeh keuntungan cat kasedhiya - sawetara tunjangan kudu ngenteni, nanging yen sampeyan duwe visa sementara, nomer keuntungan bisa kanthi cepet sudo. Turis bisa uga ora maca artikel iki, kene ora kawentar. Kabeh informasi ing ngisor iki dijupuk saka situs resmi www.immi.gov.au lan diwenehi kanggo referensi lumahing.

asliné kene: https://www.dss.gov.au/sites/default/files/files/settle/beginning_australia/rus.pdf

Пособия pitulungan Kantor Family и Centrelink.

Pemerintah Australia kebayar keuntungan lan kasedhiya layanan liwat organisasi Family pitulungan Kantor (Departemen pitulungan kanggo kulawargané) и Centrelink. organisasi iki bisa ngomong informasi bab macem-macem keuntungan lan layanan opsi kasedhiya. Saben pembayaran individu, gumantung kabutuhan individu utawa kulawarga kang.

Family pitulungan Kantor nawakake sawetara keuntungan kanggo kulawargané karo anak gumantung, ngewangi ing kinerja karya lan kulawarga Responsibilities. Iku penting kanggo ngerti, sing keuntungan wonten ing pitulungan Family ora cekap, kanggo manggon ing wong-wong mau, lan iku mung dimaksudaké kanggo nulung ing pangopènan anak. Layanan pitulungan Family kasedhiya ing kabeh kantor kesehatan lan Centrelink.

Centrelink mbantu wong kanggo gain jurusan luwih saka swasembada lan pitulungan search proyek, ndhukung, sing perlu iku. Kejabi, Centrelink ndhukung individu, sing mbutuhake pitulungan khusus ing macem-macem orane tumrap sekolah saka urip, contone, nalika planning kanggo leren, sak penyakit utawa ing kahanan angel.

The nunggu wektu ora aplikasi kanggo keuntungan, kanggo kulawargané ndhukung anak sing. minangka aturan, dadi layak kanggo keuntungan kuwi, sampeyan kudu duwe visa kanggo panggonan permanen lan manggon ing Australia, Nanging ana sawetara seng. keuntungan pitulungan Family sing mung kasedhiya ing acara, yen income ngisor jumlah tartamtu. warga New Zealand, urip ing Australia, Padha uga anduweni hak kuwi keuntungan.

Kantor pitulungan Пособия Family.

Yen sampeyan duwe anak gumantung, Pemerintah Australia nawakake sawetara keuntungan, mbayar liwat pitulungan Kantor Family kanggo ndhukung kulawargané lan nepaki Responsibilities karya lan kulawarga sing.

keuntungan Key kalebu Family pitulungan Benefit Tax Family (Benefit Tax Family), Care Benefit anak (sangu ngrawat), Child Care balen (Pembayaran kanggo care anak) и Maternity Immunisation Sangu (A guide sepah kanggo tujuan imunisasi).

Ukuran keuntungan, sing bisa layak, Iku gumantung ing kahanan kulawarga, kalebu umur lan sawetara anak, uga ing total taunan income saka kulawarga.

Baby Bonus Pembayaran (Pembayaran kanggo lair anak) Iku uga nggunakake dhuwit, kang diwenehake ing lair saka bayi anyar.

Family pitulungan Kantor nawakake informasi bab layanan lan keuntungan. Kanggo pengungsi mentas teka lan sing, basa native kang ora Inggris, Iku nawakake macem-macem bahan pawarto ing pitulungan Family, dhateng basa liyane. Diwenehi salinan terjemahan saka newsletter keuntungan wonten ing pitulungan Family, telpon 131 202 utawa ngunjungi situs saka pitulungan Kantor Family lan pilih Services Multilingual ("Layanan Multilingual").

pembayaran Parenting :
nyediakake pitulungan ing acara, Yen panjenengan iku wong sing tombol, ngrawat kanggo anak utawa anak gumantung.

Family Tax Benefit Part A:
Iku mbantu kanggo njaga anak;

Family Tax Benefit Part B:
nyediakake bantuan tambahan kanggo kulawargané, kalebu tuwane single, nalika siji tiyang sepah punika ing ngarep, utawa gabungan karya mbayar karo ngrawat anak;

Mbayar ninggalake Parental:
Iku mbantu tuwane apa, anak sing lair utawa wis diadopsi wiwit 1 Januari 2011 taun;

Bonus Baby:
mbantu nutup kerugian biaya, digandhengake karo lair saka bayi anyar utawa Adoption ;

Maternity Immunisation Sangu:
nyengkuyung tumindak imunisasi kebak anak, kanggo kang ngrawat;

Care Benefit anak:
mbantu nutup kerugian biaya, gadhah care anak utawa kedhaftar ing institusi kanak-kanak ing dianjurake;

Child Care balen:
mbantu kulawargané apa nutup kerugian biaya, gadhah care anak ing institusi kanak-kanak ing dianjurake;

Double Orphan Pension:
Mbantu perduli lan bocah lola.

suwé nunggu keuntungan Centrelink.

Ing Australia, pengungsi sing mentas teka, ing paling kasus ora duwe akses langsung menyang keuntungan Centrelink, kajaba kanggo pengungsi lan asylum, alamat program kamanungsan.

Sampeyan kudu manggon ing Australia kanggo rong taun minangka penduduk permanen (Nunggu wektu kanggo pengungsi sing mentas mlebu), sadurunge sampeyan bisa njaluk paling keuntungan lan pembayaran, kayata Newstart Sangu (Lift posobie) или Youth Sangu (Handbook kanggo Youth).

Duration saka nunggu wektu, prosedur kanggo pitungan lan aplikasi gumantung ing wektu rawuh ing Australia lan ing, kanggo apa entuk manfaat sing nglamar. Sembarang wektu wektu, sak sing padha ing Australia minangka penduduk permanen, uga dianggep ing ngitung nunggu wektu.

Yen aplikasi sing nunggu wektu kanggo pengungsi sing mentas mlebu, sampeyan kudu langsung hubungi Centrelink yen sampeyan nggenti kahanan pribadi, contone ing ngarsane saka anak, ing cilik saka mundhut saka Employment utawa penyakit.

Kewajiban saka nunggu wektu kanggo pengungsi sing mentas mlebu.

Ana sawetara seng, nalika pengungsi anyar kanggo periode nunggu ora aplikasi: wong dirilis warga negara Australia lan anggota kulawarga sing, wong, entrants kamanungsan teka, lan sing karo subclasses visa tartamtu.

Yen aran perlu, nyebabake ngluwihi kontrol saka owah-owahan substansial saka kahanan, sampeyan bisa layak kanggo Benefit Special (entuk manfaat khusus). Mundhut karya utawa kasekengan kanggo nemokake iku biasane ora dianggep owah-owahan saka kahanan.

Ana latar tambahan, kang sawetara individu sing exempt saka nunggu wektu kanggo tujuan nggayuh keuntungan tartamtu. Sampeyan perlu kanggo aplikasi kanggo Centrelink, kanggo mangerteni, Kowe nduweni kewajiban.

Requirement kanggo dawa Tetep.

Nunggu wektu kanggo pengungsi mentas teka ora aplikasi kanggo pensiun lan sawetara keuntungan, nanging kanggo njaluk wong-wong mau kudu syarat kanggo "dawa Tetep":

- Для Parenting Pembayaran (sangu ngrawat) и Randha Sangu (randha) wektu panggonan sing arep 2 taun.
- Для Age Pension (pensiun leren) и cacat Support Pension (cacat pensiun) wektu panggonan sing arep 10 taun.

syarat iki sawetara seng: contone, exempt saka pengungsi lan asylum, teka ing program kamanungsan, lan sing, sing dadi randha, Aku ilang kemampuan kanggo bisa utawa dadi sawijining indhuk tunggal sawise nggayuh status penduduk permanen ing Australia.

Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo nampa pensiun, ora urip ing Australia 10 taun, Yen tiba menyang persetujuan sosial keamanan internasional lan persetujuan isine bayaran, sampeyan pengin njaluk. Australia wis perjanjian kuwi karo sawetara negara. Dhaptar negara iki ing situs web Centrelink www.centrelink.gov.au

keuntungan Centrelink.

Langkah pisanan ing nglamar kanggo mbayar sosial keamanan kanggo ndhaftar 'Intent kanggo Telekomunikasi' ("Niat kanggo aplikasi"). Dadi sing ngabari Centrelink saka, bakal rauh nyuwun pitulungan. Sampeyan utawa wong ing atas bisa ngajukake Intent kanggo Claim liwat internet, ing wong utawa telpon.

Yen aplikasi kanggo Grant utawa kertu Centrelink concessional bakal wareg, tumindak pembayaran utawa kalonggaran kertu wiwit karo registrasi Intent kanggo Telekomunikasi (yen sampeyan duwe hak ngawèhaké utawa kertu kalonggaran ing wektu iku lan bali wangun aplikasi rampung kanggo 14 dina).

Hak kanggo keuntungan Centrelink bakal gumantung kelas visa Panjenengan, ngarsane kang status penduduk permanen utawa sak wentoro, travel wektu lan kahanan pribadi, kalebu income lan aset. Malah yen sing permanen penduduk saka Australia, Centrelink diwenehi mayoritas keuntungan kanggo sedheng income dijamin dening nunggu wektu. Ndeleng informasi ing ndhuwur ing "keuntungan judhul Nunggu wektu Centrelink».

Diwenehi keuntungan saka Centrelink sampeyan kudu duwe TFN a (nomer tax).

The Centrelink bisa njupuk formulir aplikasi kanggo nampa iku, kang kudu diajukake ing Kantor Taxation Australia.

Yen sampeyan are looking kanggo proyek - Newstart Sangu utawa Sangu Youth.

Umpan ing cilik, yen sampeyan are looking for karya mbayar, mbukak liwat latihan ing framework saka program disetujoni utawa nglakoni aktivitas liyane, kang bisa nambah kasempatan saka nemokake karya.

Yen sampeyan sinau utawa nglakoni latihan kejuruan -

Youth Sangu : diwenehake kanggo wong ing yuswa 25 taun, sing lengkap-wektu pendidikan, full-time dipunginaaken ing program magang Australia utawa melok program disetujoni liyane.

Austudy : diwenehake kanggo wong lawas 25 taun, sing lengkap-wektu pendidikan utawa full-time dipunginaaken ing Program magang Australia.

Yen sampeyan perlu bantuan ing kahanan angel -

krisis Pembayaran : bongkahan jumlah, Yen kowe teka ing Australia pangungsi utawa ing program kamanungsan, yen ora bisa manggon ing ngarep amarga karusakan, disebabake geni utawa banjir, utawa yen sampeyan ninggalake omah amarga saka domestik. pembayaran uga bisa njaluk rai, bubar dibebaske saka pakunjaran.

Benefit khusus : nyediakake pitulungan ing acara, yen sampeyan ngalami kangelan financial serius, disebabake ora gumantung ing kahanan Panjenengan.

Yen ngrawat wong liya -

carer Pembayaran : bisa dadi sumber tambahan income, yen, amarga care saka wong liya, sampeyan ora bisa ndhukung piyambak amargi karya mbayar stabil.

carer Sangu : pembayaran tambahan, kang uga kasedhiya ing kasus, Yen tiyang sepah utawa wong, menehi care dina tambahan diwasa utawa anak karo ora duwe kabisan utawa penyakit, utawa diwasa lawas.

Yen sampeyan duwe penyakit, bundhas utawa sing dipatèni -

Cacat Support Pension : Iku menehi pitulungan kanggo wong, kang duwe fisik, kelainan mental utawa kejiwaan, ora ngidini kanggo bisa kanggo paling sethithik rong taun sabanjuré, utawa sing karo wuta incurable.

Nike Ardilla Panggung Sandiwara Sangu : Mbantu wong, sing dianggo pendidikan full-time utawa liwat, nanging saiki ora bisa nglakoni amarga penyakit, lan sawise Recovery kanggo bali menyang karya utawa sekolah.

Yen sampeyan pensiun utawa bab kanggo ngetik - Age Pension.
Umpan ing cilik, yen income ora cukup, kanggo nyedhiyani kanggo awake dhewe ing leren.

Yen sampeyan perlu bantuan sawise pati saka siji tresna -

Pembayaran bereavement : Iku mbantu kanggo ngrampungake karo beban financial ing acara saka pati sing partner kang, anak utawa wong, Care, yen njaluk sangu Centrelink.

bereavement Sangu : Iku mbantu kanggo ngrampungake karo beban financial ing acara saka pati sing partner kang, nalika sampeyan ora njaluk sangu Centrelink.

Dhaftar pepak keuntungan Centrelink bisa ditemokaké ing situs Centrelink.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!