Banks Hungary, Ringkesan lan kesempatan kanggo manca

bank photo

Hungary wis luwih saka patang puluh bank-bank. Organisasi kanggo Economic Cooperation lan Privasi prakiraan sistem perbankan saka negara minangka sektor paling sehat saka wilayah, Iku wis operasi ing sesuai karo standar internasional. Sistem perbankan ing Hongaria kapérang saka rong tingkat, tingkat kapisan ing National Bank Hungary.

The National Bank Hungary

institusi iki minangka pusat bank, Performing privasi pangayoman itungan. Panjenenganipun ndarbeni hak ngetokake dhuwit kertas, koin. Bank Tier performs tugasé independen saka pamaréntah, organisasi liyane.

Tugas utama National Bank Hungary - prestasi lan pangopènan stabilitas rega ing negara, implementasine saka support simultaneous ekonomi privasi pemerintah kanthi kontrol babakan dhuwit. The National Bank Hungary apa mung karo bank-bank komersial tingkat kapindho, karo individu lan organisasi sing institusi ora bisa.

Hungarian bank-bank liya-undakan

Commercial bank-bank, Occupy tingkat kapindho, nggarap individu lan organisasi akun, silihan lan maju, nyediakake layanan financial liyane. Gumantung ing alam lan orane katrangan saka layanan, padha bisa dipérang dadi papat kelompok.

Klompok pisanan - ing bank-bank universal paling gedhé ing Hongaria karo jaringan berkembang cabang. iku Budapeshtbank, OTP, MHB, Postabank, karo langganan ekstensif, biaya transaksi dhuwur, komponen ing hubungan menyang income watara 70 persen. Klompok kapindho - manca bank-bank lan lokal, aturan layanan wholesale, apa ing kapentingan wilayah. Index of biaya saka bank-bank ing hubungan kanggo income sing - 20-40 persen.

Klompok katelu - ing bank-bank Hungarian, aturan layanan kualitas tinggi ing babagan tartamtu saka sektor perbankan. Iki kalebu MAC, Unikbank, Ingʙank, Creditanstalt lan liyane. Klompok papat kasusun saka bank-bank cilik, karo utomo boten mesthi, pengalaman.

Kaluwihan lan Wuku saka bank-bank Hungarian

Akun bank Hungarian, sampeyan bisa mbukak warga manca, kene ana ora Watesan ing ngimpor itungan manca ing awis, kir ing itungan manca. Hungary iku anggota saka Komunitas Eropah, nanging sawijining bank-bank ana exchange otomatis informasi bab nduweni akun bank perusahaan.

Ing depositor bank Hungarian iku bisa kanggo ngatur dana ing akun sing liwat Internet saka ngendi wae ing donya. total awis saka akun gampang, yen jumlah gedhe (liyane 20 000 dolar), Bank kanggo ngelekake, karo dhuwit depositors 'nemu ing ijin departemen awis bank kanggo kaca itungan.

Minangka warga Rusia kanggo mbukak akun bank Hungarian

Saben warga manca, tanpa Watesan, bisa mbukak akun bank in Hungary. Mbatalake mbukak akun ora bisa, warga Russian kudu njupuk passport lan teka menyang institusi financial.

Yen sampeyan ora ngerti basa Hungaria, ngajak interpreter, kanggo komunikasi karo staf bank ana produktif. Sampeyan kudu arep, apa itungan (duit) sing arep kanggo mbukak akun (ing dolar, Forint utawa Euros).

Banjur isi metu wangun aplikasi Brief, mlebu kontrak lan saperangan annexes. Priksa simpenan minimal kudu, nanging diwenehi, sing layanan akun ing basis saben wulan bakal dibusak jumlah cilik, Money in akun sing arep. Nalika sampeyan simpenan akun awis, karyawan Bank ora dadi kasengsem ing asal-, Yen jumlah simpenan ora ngluwihi 100 ewu Euros dina.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!