Pengangguran ing Jerman, Profesi populer lan tunjangan

germany photo

Dibandhingake akeh negara ing donya, Jerman dianggep dadi negara paling makmur, endi tingkat pengangguran ora ngluwihi pitu saben sen. Employment saka populasi diwasa, dumunung umur 15 kanggo 64 taun, punika 73%, tokoh iki akeh sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata negara Eropah.

Pengangguran ing Jerman wis ciri dhewe - paling ing dikarepake ing pasar pegawe sing residents Highly educated, 88 % pegawe warga kuwi dipunginaaken. Individu karo pintêr, duwe kurang sukses - mung 46% sing dipunginaaken.

Luwih saka setengah saka nganggur enom ora pelatihan karya. wong enom ing sawetara wilayah, kemungkinan nemokake proyek sing slim, contone, Berlin, Saxony, tingkat pengangguran Macklenburg ing klompok iki umur tekan 10%, endi Bavaria, Rheinland-Pfalz, nomer Württemberg muda nganggur iku setengah.

Apa ahli kudu pegawe pasar Jerman

Ing Jerman, ana tansah engineer papan ing lapangan machinery, engineering automotive, industri energi, Engineering electrical. Engineers kanggo dangu bakal perlu ing wilayah iki. Karya iki wis mbayar uga, punika adiluhung, manggoni posisi padha, insinyur bisa nyana karir apik.

perdagangan Profesi Popular lan lingkungan komersial. Specialist Logistics, Managers bakat, salespeople asring dibutuhake ing macem-macem perusahaan Jerman. bayaran, prospek kanggo profesional, perdagangan-related, Padha gumantung ing saringan lan asring rada apik.

Sektor kesehatan perlu asil gedhe profesional - mbutuhake profesional ing macem-macem kothak medicine, duwe saringan beda, saka perawat Doctors experienced. Kanggo karya ing wilayah iki, orane pendidikan serius malah Staff perlu, njagong ing bedside wong.

Asring ing pasar pegawe katon usulan-usulan kanggo buruh layanan-trampil kurang - waiters, dishwasher, Sa. proposal a, Minangka kanggo proyek papat, gadhah reresik, teka saka pribadi individu. Asring pembalap sing perlu - kanggo trek, taxi, penumpang montor.

entuk manfaat pengangguran

Ing tingkat pengangguran ing Jerman ora bisa dianggep dhuwur, Nanging, bab telung yuta wong ing Jerman sing resmi nganggur. Janjian keuntungan kanggo kategori punika warga ngleksanakake agen Federal apa. maksud ukuran keuntungan - perlu, kanggo dawa minimal layanan ing perusahaan, digawe kanggo panganggo pegawe sosial keamanan ing awis, Nanging ana ing paling setahun. Aturan iki ora aplikasi kanggo warga lan warga, sing dadi, obuchavshihsya, padha ing surat keputusan.

entuk manfaat pengangguran ing Jerman wis dijadwal: yen pegawe wis Employment minggu, ora ngluwihi 15 jam; mecat dening request juragan kang; nasional, wis ilang proyek sing ing periode wis leren. Yen warga Jerman pasuryan buyaran, wis kebak karo tugas kanggo pengiriman notifikasi babagan agen Federal iki digunakake ing telung sasi sadurunge mundhut proyek. Service Employment kudu dilaporake bab mundhut proyek ing minggu sabanjuré sawise acara kasunyatan.

Jumlah entuk manfaat gumantung gaji, kang ditampa lan nganggur 60-85 % saka iku. Ing ngarsane nganggur kanggo anak gumantung suntingan, utawa pasangan karo anak suntingan, ing tingkat saka mundhak entuk manfaat, Yen pasangan dianggo, mbayar tax income. sangu mbayar siji lan taun setengah.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!