imigrasi Business to Prancis.

hotel france photo

Business Kebangsaan ke Perancis ing taun anyar wis dadi cara populer kanggo njamin safety saka ibukutha. kanggo wong-wong, sing looking kanggo nggedhekake bisnis ing lingkungan nyaman, utawa kepengin kanggo MediaWiki dijamin, France - pilihan apik kanggo terjemahan saka saiki utawa miwiti bisnis anyar ing Eropah. Ing kirim aku pengin kurban sing sawetara tepak kanggo mlaku bisnis cilik ing Perancis, sing meh 100% pengabdian bakal nggawa sampeyan MediaWiki lan njamin mbayar maneh ing investasi. Requirement utama kanggo miwiti bisnis ing Prancis: rencana langit saka tumindak lan logika.

Ing Prancis, manut kanggo investor asing lan pengusaha, pengarepan kanggo mbukak bisnis kene. Mulane, nomer Watesan kanggo minimal sing.

Mung sawetara wilayah saka kegiatan sing lisensi lan authorizations tartamtu. contone, Yen sampeyan arep kanggo nyedhiyani layanan ing lapangan arsitektur lan construction, ing kothak medical utawa legal utawa melu proyèk pendidikan, ya, iku mau mbutuhake lisènsi. Ing wilayah liyane saka Prancis ora nyambung wirausaha karo tape kertas lan ijin.

imigrasi Business: dijamin ngasilake ing tembung cekak.

Ora sumelang kanggo safety saka ibukutha, luwih apik kanggo miwiti bisnis ing salah siji saka wilayah iki saka ekonomi Perancis:

Investasi ing real estate ing Prancis

1. Hospitality

Prancis iku negara, kang rawuh nomer akeh wong saka sak donya. iki tegese, sing tenan duwe bathi kanggo nindakake kabeh, kang magepokan karo hotels lan pariwisata. Ing kutha-kutha gedhe sing ora supaya duwe bathi kanggo nandur modal ing real estate kanggo pangiriman ing kutha cilik. kasunyatan, regi real estate ing pusat kutha gedhe Ngartekno luwih saka rata-rata, lan revenue saka rent kira padha. Sawise kabeh, rega real estate ing kutha-kutha wisata provinsi ing 40 - 60%% ngisor, saka ing kutha-kutha gedhe, sanadyan, sing prabédan ing rega saka pangiriman hotels cilik. Punika saran kanggo Advertisement saka hotel ing Marseille (kutha paling gedhé) lan Saint-Girona (wisata cilik Gordok Southern France). Bentenipun rega punika wujud. Waca dhewe. Kanggo nandur modal ing tuku saka hotel ing Saint-Girona (Midi-Pyrénées), Sampeyan bisa nemen entuk manfaat dening rega. plus, wilayah mentas ditampa dana tambahan saka panggabungan karo wilayah tetanggan (Languedoc). Rega kurang, nanging ing munggah.

2. Restaurants

The French banget tresnani saka mbuwang wektu ing kafe lan restoran. Padha gawe luwih asring, saka ing negara liyane, kanggo Frenchman nglampahi sore ing cafe - iku tegese ngendhokke, gain kekuatan, lan liyane kanggo Frenchman penting banget. Dadi akeh menyang cafe paling 2-3 kaping minggu. Menawi mekaten, sampeyan bisa nemen sukses hebat, yen sampeyan nindakake bisnis iki ing Prancis. Sampeyan sok dong mirsani prabédan ing rega saben kothak meter ing usulan-usulan kanggo Advertisement saka restoran ngisor? Bentenipun 60% ing sih saka bisnis ing wilayah Midi-Pyrénées! Ing cathetan iki, sing foie gras biaya merata larang saindhenging Prancis, lan mangan iku kaya everyone, nang endi wae!

3. bakery

imigrasi Business liwat tuku saka bakeries ing Perancis Selatan - pilihan inexpensive lan dipercaya. roti (baguettes, woman bakingobraz ngencengake, roti) French tuku saben dina. Sampeyan bisa tuku utawa nyewa latar kanggo bakery, bakery ing panggonan wis untwisted, nyewa baker lan bakul. MediaWiki dijamin. Bakeries dipunoperasikaken ing Prancis 6 dina saben minggu. roti seger kanggo sarapan namung minangka penting kanggo Perancis minangka udara seger. Aku ora ngerti saka siji kulawarga ing Prancis, sing ora bakal tuku roti seger saben dina!

4. Sale lan layanan mobil

Motor lan garages uga MediaWiki pilihan apik. utamané, yen sampeyan apik ing mesin.

Supaya kanggo mbukak bisnis cilik ing Perancis kudu diwenehi "kertu Merchant" lan visa kanggo Tetep sauntara ing negara.

Kanggo mbukak bisnis ing Prancis kudu teka kene ing visa wisata utawa nasional, maca kabeh proses formalitas perusahaan resmi lan mulih kanggo pengajuan dokumen kanggo wong dagang visa.

Konsulat kudu ngajokake pesawat kebak dokumen, umume, identifikasi dokumen iki, rencana bisnis lan dokumen founding liyane, perlu kanggo bisnis. dokumen apa sing perlu ing cilik,, Sampeyan perlu kanggo clarified langsung ing konsulat utawa ing rembugan pribadi.

Sukses bisnis!

sumber: oksanatillmann.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!