Category Archives: Education in Europe

universities Italia

rome photo

Ing tradhisi paling tuwa ing Eropah, Kepemimpinan ing desain global, fashion - nemtokake kapentingan pelamar kanggo latihan ing Italia. faktor penting iku bantuan ing Employment sawise lulus.

pendidikan sing luwih dhuwur ing Italia - paling tuwa ing Eropah. "Rama" kabeh institusi pendidikan sing luwih dhuwur wis dadi Universitas Bologna (1088 kutha), ngiring dening Universitas Padua kabuka, Modena, Roma, Perugia, Pisa. siswa manca Italia nengsemake posisi sing kuwat produksi industri (industri otomotif, kluwarga Perkakas), Kepemimpinan ing desain global, industri fashion, proses pendidikan music, Arts Fine.

Waca liyane…

Luwih Education in Sweden: training ing univèrsitas-univèrsitas

sweden photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Swedia wis sugih sajarah. Sinau kabeh babagan belajar fitur ing Universitas negara, bab struktur syarat pendidikan lan diakoni ing pawiyatan luhur Swedish.

pendidikan sing luwih dhuwur ing Swedia wis tradisi sugih. Universitas pisanan teka kene ing 1477 – Uppsala University apa nganti saiki, lan dianggep salah siji sing paling apik ing negara lan ing Eropah Lor. Dhaftar kalebu universitas Swedish adiluhung Stockholm University, Geteborgskiй University, Royal Institute of Technology lan Universitas Lund. Yen sampeyan milih medicine, banjur mbayar manungsa waé menyang Karolinska Institute. Iki salah siji saka universities medical paling gedhé lan paling bergengsi ing Eropah.

Waca liyane…

Luwih Education in Switzerland: learning ing universitas

geneva photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Swiss rego kabeh ndonya. Mangerteni program sing paling populer ing latihan lan kompetisi kanggo wong-wong mau, uga Pick munggah universitas kanggo diakoni.

Kanggo Swiss, sektor penting ekonomi sing industri watch, engineering lan tliti mekanika, pharmacology lan Petrokimia, supaya universitas Swiss bisa, ing tartamtu, lan banjur, kanggo nyedhiyani industri karo personel Highly profesional. Tumindak ing universitas Swiss sing nasional, lan manca, nanging sawetara beluk, contone, dentistry, Veterinary Fisiologi utawa, asing kanggo ketik yen ora mokal, ing angel banget: kontes gedhe, lan pilihan diwenehi kanggo sing, sanajan Watesan resmi ing diakoni mahasiswa ana.

Waca liyane…

pendidikan sing luwih dhuwur ing Finland: training ing univèrsitas-univèrsitas

finland photo

pendidikan sing luwih dhuwur ing Finland ngormati kabeh ndonya. sinau, apa dibutuhake pelamar, carane milih sekolah, lan pinten padha biaya.

Kanggo ndhaftar ing Universitas Finnish, Sampeyan kudu pintêr lan pass test keahlian basa Inggris (TOEFL IELTS или) lan nulis ésai. Aplikasi bisa kapenuhan online. Yen syarat dhisikan, banjur sing diundang kanggo ujian. Ing saben padha duwe universitas, Mulane, kanggo njlentrehake prakara iki ing advance.

Waca liyane…

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh