Category Archives: emigrasi

Dhaftar pakaryan ing dikarepake Australia SOL

profession photo

ngelingake, sing planning kanggo miwiti proses imigrasi kanggo Australia kanggo 'sawijining' – pisanan konfirmasi skills lan ngirim IELTS.
Ngisor iki dhaftar panjarwa profesi ing dikarepake Australia SOL Jadwal 1 kanggo wong-wong, sing ndudohke munggah visa Umum Skilled Migration sawise 1 Juli 2012 taun lan ora nominasi déning pamaréntah utawa wilayah negara.

Waca liyane…

Ing Australia dening prau utawa asylum wong golek

asylum  photo

Saben taun, ewu manca resmi njaluk visa Australia lan teka Australia kanggo manggon, karya, sinau, dianggep, omah-omah, lan ing…Kangge, Ewon lan ewu wong teka ing prau, tanpa ijin ora mung (a visa bener, ditanggepi dening Departemen Kebangsaan Australia), lan dokumen, identitas. wong-wong iki sing diarani kene minangka wong golek asylum, kadhangkala pengungsi, ing kasunyatan iku mung violators wewatesan, IE kedatangan ilegal utawa Kopassus. Masalah saka imigrasi ilegal ana ing Australia.

Waca liyane…

imigrasi Business to Prancis.

hotel france photo

Business Kebangsaan ke Perancis ing taun anyar wis dadi cara populer kanggo njamin safety saka ibukutha. kanggo wong-wong, sing looking kanggo nggedhekake bisnis ing lingkungan nyaman, utawa kepengin kanggo MediaWiki dijamin, France - pilihan apik kanggo terjemahan saka saiki utawa miwiti bisnis anyar ing Eropah. Ing kirim aku pengin kurban sing sawetara tepak kanggo mlaku bisnis cilik ing Perancis, sing meh 100% pengabdian bakal nggawa sampeyan MediaWiki lan njamin mbayar maneh ing investasi. Requirement utama kanggo miwiti bisnis ing Prancis: rencana langit saka tumindak lan logika.

Waca liyane…

Carane njaluk proyek ing Australia

employment photo

supaya, Iku kedaden rasa seneng, lan sing diundang kanggo Interview kanggo juragan. quietly! Joy isih awal. Wangsulan: Bab ingkang paling angel kanggo teka – njaluk proyek ing Australia. Sampeyan perlu kanggo nindakake seri saka tumindak prentah (Aku nerusake saka kasunyatan, sing wis tak kabeh rincian saka agen utawa wakil saka perusahaan - ngendi lan nalika patemon, karo kang, format patemon, sugih kode, etc.), yaiku:

Waca liyane…

Apa penting kanggo ngerti Inggris ing Australia ?

language photo

Sawetara kita nonton, pambiji kang kemungkinan kanggo imigrasi utawa malah njupuk proyek ing Australia , naively pracaya, sing, Gadhah kawruh dhasar (sekolah IE) ing Inggris, Sampeyan bisa njaluk siji utawa visa Australia liyane ( Aku ngomong bab permanen, sak wentoro utawa sponsor / regional) lan njaluk proyek kene. Utamané striking tembung "…bojomu pass IELTS ing Seven…" , dear, kanggo njupuk IELTS malah ing kabeh enem, sampeyan perlu wektu lan gaweyan (mung kendel bab dhuwit), syaraf lan uga malah dadi, nangis… Dadi iku penting kanggo ngerti apa sing Inggris ing Australia?

Waca liyane…

Ujian kanggo test kewarganegaraan kewarganegaraan Australia utawa

citizen photo

Sapa sing ora arep nampa kewarganegaraan Australia? mesthi, ana sawetara banget wong kuwi. Lan sing kepengin kanggo, nanging ora? kuwi, Aku, persil saka. saiki, kanggo njaluk kewarganegaraan ing Australia, dikenal, kudu nglampahi ujian utawa Interview. Aku ngomong bebarengan, Saiki aku ora nulis, apa apa, utawa sing kudu, kanggo ndhaftar kanggo ujian iki, kita ngomong bab ujian kaya kuwi. Yen isih ora ngerti, carane kanggo njaluk kewarganegaraan Australia, loncat karo muter awak liwat, please, situs, Aku wis ngandika kaping pirang-pirang, utawa luwih menyang sumber wis mung tengen: www.immi.gov.au kanggo wong-wong, sing isih duwe mamang, utawa mung tartamtu, kang ana siap saiki kanggo pindhah kanggo test a, ssylochka liyane, mriksa dhewe: http://www.border.gov.au/Trav/Citi/am-i-eligible

Waca liyane…

Macem-macem cara ngapusi nalika "Pendhaftaran" 457 bisa visa kanggo Australia liwat apus

illegal photo

Kanggo miwiti karo, sing nyoba kanggo desain 457 Work Temporary (Skilled) visa bisa ngetik seeker proyek unwary langsung menyang jaringan cheaters. lan, paling asring scammers iki ora duwe apa-apa apa karo paling saka Australia, utawa bisa / posisi, padha kurban, utawa marang dokumen Pendhaftaran liwat Departemen Kebangsaan. Salajengipun, kanggo 'divorce' sampeyan bisa njaluk malah, Sampeyan wis ing Australia, lan kontak juragan unscrupulous. Sayange, kasus kelakon, lan aku bakal nyoba kanggo menehi sawetara cara, kang bisa operate Kepsar iki. Ora Matter, apa Profesi, cook utawa listrik.

Waca liyane…

Carane bali manggon ing Australia, yen ora diploma, ora pengalaman profesional, Inggris ora, utawa nalika lagi, nanging ora Profesi ing SOL, Chola ?

australia photo

supaya, Aku kaya kanggo pindhah kanggo Australia, yen boten? ing kasus iki ing visa Skilled ora, alas, sakbenere kasempatan. Carane bakal konfirmasi sing, apa ora apa (Assessment skill)? lan yen, contone, diploma / kualifikasi wonten ing ngarsa Paduka, lan malah duwe pengalaman karo kualifikasi iki, nanging boten kaya Profesi ora ing SOL, sembarang CSOL ?

Waca liyane…

visa karya ing Australia

employment photo

Dhaftar ing ngisor iki ing ngisor kabeh karya visa kasedhiya kanggo Australia, presented dina ing situs resmi www.immi.gov.au Aku menehi dhaptar sing, sing sing pambiji "tinimbang apa kanggo nyoba…"Aku kabeh iki kanggo, sing ana sawetara Tulisan logon ing ngimpi Australia Panjenengan, lan yen dumadakan sampeyan ndeleng, sing visa narik sawijining, banjur apa ora nimbang karya sauntara lan ing. Aja lali, bisa ing Australia, sampeyan kudu soko bisa nindakake lan mbuktekaken, apa apa iku ahli, lan duwe pengalaman sing cocog, kawruh basa lan tithik Inggris. Sapa sing - sing pakar komputer utawa tukang kayu.

Waca liyane…

Carane menyang Republik Ceko kanggo panggonan permanen: kabeh opsi

prague photo
Ing kaping tenang kita, akeh wong mikir bab imigrasi. Bubar, ing layang kanggo kula salah siji saka nonton takon: Carane menyang Republik Ceko kanggo panggonan permanen? Aku panginten, kok ora nglakoni Jeksa Agung bisa ngetokake iki artikel kapisah? kanggo 3 taun ing Republik Ceko aku bisa kanggo mangerteni prinsip dhasar saka imigrasi ing negara iki, aku seneng bareng karo sampeyan woro.

Waca liyane…

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh