Kanggo proses imigrasi kanggo Australia saiki nampa asil, ora mung ing IELTS

language photo

Yen dumadakan duwe asil paling anyar ing TOEFL format ujian basa utawa Cambridge Inggris, sampeyan duwe kasempatan kanggo nggunakake iki "ora IELTS" dokumen kanggo proses imigrasi kanggo Australia. C 23 November taun iki, Departemen Kebangsaan Australia kang Departemen Kebangsaan lan Protection Border ditampa lan reviews asil ujian basa alternatif iki. Points by CAE bakal ditampa wiwit 1 Januari 2015 taun, sing meh babagan. Yen sampeyan arep kanggo ndhaftar visa ing Australia ing program Skilled (utawa liyane), lan sing lagi nyekeli ing ujian TOEFL lan PTE utawa CAE utawa OET asil panggolekan Inggris (utawa bakal banget rauh), banjur artikel iki kanggo sampeyan. Kanggo proses imigrasi kanggo Australia saiki njupuk ora mung asil saka IELTS - Tabel ringkesan saka asil saka Inggris kapacak ing ngisor iki.

dening cara, uga Inggris umum? Kerjane ing Turki lan Mesir tanpa masalah?

Lan ing Australia nganggo ora pengungsi wis ora nampa? Aku ngomong bab wong pribumi lan ora bab pemandangan kayata "hello", "Carane kowe" lan "pinten biaya" ...
Ngapunten kanggo sarcasm ...

Yen tingkat saka Inggris wewenang, sampeyan duwe kasempatan teori imigrasi Australia (iku utamané gumantung ing syarat kanggo konfirmasi beluk Panjenengan).

yen sampeyan Ahli, banjur iku kelangan, cepet ngumpulake dokumen isih, njaluk visa Australia lan nggawa mudhun liwat gunung.

Inggih, yen sampeyan Superior (iku malah medeni), sampeyan bisa teka Australia lan kanggo mulang Inggris Indigenous Australia! luwih tepaté, mulang urip ...

Informasi sing dijupuk saka sumber utami ngisor:

http://www.immi.gov.au/News/Pages/aelt.aspx

supaya, yen liwati TOEFL dheweke ora kurang saka 12,13,21,18, iku kudu salaras kanggo gerah kita International Inggris Language Testing System (IELTS) asil tingkat 6,6,6,6 - lan iki Panjenengan wewenang tingkat.

Lan ing.

Kabeh saka ujian ing ndhuwur format sing cocog kanggo sampeyan kita tresnani Australia Skilled Kebangsaan, yaiku sawise. subclasses visa:

Skilled - Independent (subkelas 189)
Skilled - Nominasi (subkelas 190)
Skilled - Regional (sauntara) (subkelas 489)
Skilled - Regional (subkelas 887)
Skilled - Recognised Graduate (subkelas 476)

(lan liyane - ndeleng. a link menyang sumber ndhuwur)

Nanging, alas, ora aplikasi kanggo Work Temporary (Skilled) visa (subkelas 457).

Supaya maca ing Matériel www.immi.gov.au lan langsung sinau Inggris.

Lan nalika teka manggon ing Australia, miwiti Learning Chinese (kantonis utawa mandarin). Lan aku ora guyon

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!