Mangan ing Jerman, budaya lan masakan

food photo

Miturut statistik, sing masak ngarep melu ora saben kulawarga Jerman, bab setengah saka rumah tangga, utamané enom, Padha seneng ora kanggo nglampahi wektu ing. Mulane, akeh kulawargané Jerman ndarbeni produk semi-rampung ing wangun beku utawa dikemas kaleng, sing mung tetep anget. setengah kapindho, Wong-wong kategori umur, njupuk care saka kesehatan, mbayar manungsa waé liyane kanggo gizi, vitamins lan kalori lan nyoba kanggo mangan pangan ngarep.

Ing nedha isuk ing Jerman seneng kanggo cemilan, kalebu paling Ham, keju, salami lan roti nggulung seger. Morning ngombe - warung lemah anyar, jus orange. Ing noon, Jerman didhukung dening warung lan cake, ing Komplek dumadi saka woh-wohan, krim, ngalahake krim. German dinner - a pangan panas utawa sandwiches.

Ing disualekno saka panganan saben kulawarga Jerman ngentèkaké saben sasi bab 17 % income sing. Jerman banget tresnani saka meat: daging babi, daging sapi, lamb, kabeh jinis manuk saged kapanggihaken ing diet saka wong ing negara iki. Ing sajian sisih kanggo meat dadi pasta, beras, kentang, wortel, brokoli. Saben kulawarga Jerman digunakake akèh roti, produk pabrik gandum ing wangun nggulung seger dituku saka mini-bakeries ing jumlah gedhe, lan werno-werno akeh. Saka woh-wohan sing dianggep dadi apples paling populer, Kanggo panganan cuci mulut, akeh Jerman seneng coklat. Ngombe utama bir ing Jerman, warung, teh.

Food in Germany wis dituduhake ing kafe-kafe cilik, taverns, restoran. A nomer akeh restoran Jerman sing spesialisasine ing masakan nasional manca - Italia, Indian, Turkish, Chinese. minibakeries, breweries, butchers duwe akeh kafe utawa warung kopi. Peculiarity kafe Jerman lan restoran - bagian gedhe. Akun ing cafe inexpensive bakal Rata-rata 8 kanggo 12 Euros, gumantung wilayah, ing sisih wétan saka Jerman, prices murah. Lunch utawa mangan ing restoran biaya Rata-rata 15 kanggo 30 euro.

Fast Food in Germany, diwenehake dening rentengan McDonald internasional, Burger King, Pizza Hut lan perusahaan lokal, Iku bakal biaya 4 kanggo 7 euro. Ing restoran, a tip kiwa minangka biasanipun 10% saka cahya supaya, stipulate jumlah tip nganti utang, karo akun 42 euro, sampeyan ngomong "46", lan nampa panyerahan Bill ing 50 euro.

pangan Nasional ing Jerman

A gedhe macem-macem masakan tradisional Jerman ora beda-beda, kanggo panganan kuwi "soups umum", analog halophytes tim Russian. Padha kalebu produk, kasedhiya ing wektu ing ngarep. Soups ing Jerman nglukis, konsistensi kaya sup. masakan kalebu daging babi ros-rosan, sing godhok nganggo sauerkraut. Dikenal dumplings German - nggodhok bal keuangan.

masakan Jerman sing steak karo goreng, ing sisih kidul negara iku wis dadi karo pasta. Banget populer ing Jerman kenigsburgskie meatballs, masak mince daging babi, garnish kanggo wong iku beras utawa kentang, meatballs dadi karo sauce putih.

Jerman iki misuwur sausages sawijining, meh ing ngendi wae liya bisa nemokake kuwi sawetara warna. Sosis sering disuguhké nganggo french goreng utawa kentang mashed. Banget populer ing negara iki sosis Panggangan. Akeh Jerman duwe Keahlian regional dhewe, ing bantala lor pasugatan populer saka iwak laut. Swabia misuwur ing macem-macem mie, Bayern - pai karo meat lan kentang, sausages khusus. Lands Southern bangga saka pastries sing - cake misuwur karo krim lan Cherry liqueur.

Ing Natal ing kulawargané Jerman nimbang iku tugas sing kanggo nyiapake Banyak, garnish iku buckwheat utawa apples. pastries kang Jerman dadi misuwur kabeh ndonya - lan strudel shtroyzel teka saka negara iki. Strudel - muter saka puff pastry karo cherries utawa kismis, dusted karo diabétes. Stuffing kanggo shtroyzelya, cake saka jajanan, bisa ngawula minangka apples, plums lan cherries. Top shtroyzelya sprinkled grit wedhi.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!