Pindhah ana kanggo Australia karo beluk tengen ?

worker photo

Utawa sing bisa ditampa ing kene Australia ? Aku ngomong bab imigrasi. contone, sampeyan ngatur dokumen, nanging ngerti, sing karya beluk sing dipercaya kanggo (mengkono). utawa, contone, Sampeyan sing arep ing Australia ing Seluk-beluk sing, nanging siap kanggo wektu suwene saka search proyek, lan ngerti, sing tho ora kudu bisa ing Seluk-beluk sing. Ora perlu kanggo ndarbeni buruh beluk "mung ing kasus", nyepakaké kanggo imigrasi Australia ? Pindhah ana kanggo Australia karo beluk tengen ? Aku ngomong ya, lan ora ana. sanajan, Luwih ya, saka ora.

mesthi, kanggo pindhah menyang Australia punika, gadhah Profesi dikarepake, lan pengalaman, langsung gara-gara iku. Apa Profesi dibutuhake, sampeyan takon? Kang ing dhaftar SOL, utawa, paling, ing dhaftar CSOL. Punapa panjenengan kersa ing Australia DJ? Tukhlo. Ayo dadi nyedhaki kasunyatan.

Aku lunga menyang Australia, Duwe beluk apik saka SOL, nanging, dheweke ketemu awake ing tanah manca (saiki sandi negara - Australia sandi), Aku iki dipeksa katon kanggo wolung sasi kanggo operasi dheweke, Kanggo sing pengarepan kanggo duwe proyek apik ing Australia akeh, lan kuwi dianggo piyambak (lowongan), kang dadi metu, ora banget. Sing ora cukup.

Miturut iki aku bisa lan tangan, lan kaki, lan sirah. Aku ora duwe pegawe (spare) Seluk-beluk, Tekan ing Australia. Aku ora ngerti carane kanggo nyukur wedhus utawa, ora ana wong, Aku ora ngerti carane cook, minangka perlu nyiyapake cook ing, Aku ora bisa kanggo ndandani mobil, carane kanggo ndandani ing Australia, Aku ora ngerti carane sijine wiring lan sijine ing jedhing Australia Australia. Salajengipun (Kita nonton uga nganggep, sing sawetara kadhaptar ndhuwur Skeels kula banget average, contone, bisa ing instalasi saka peralatan sanitary), -sipat, kadhaptar ndhuwur mbutuhake ngarsane certificate Australia utawa lisensi.

mulane, nalika jago panggang Australia pecked kula ing bokong (carane cepet luluh dhuwit, nggawa kanggo Australia), lan karya ing Australia isih ora, Aku kesusu kanggo njaga Sepur (ing Australia diarani "wong keamanan"), polshtuki mbikak ing kursus lan rong atus kanggo lisensi (banjur prices).

Sadurunge aku makarya ing Australia lan assistant resik, lan mesin cuci, lan punchers tombol - kabeh disiplin pegawe iki ora mbutuhake kula kanggo lisensi lan saringan Australia, lan mila diparingi crumbs ing syarat-syarat babakan dhuwit.

pangerten, supaya kulawarga ora Feed, Aku mutusaké kanggo njaluk ing paling sawetara kualifikasi Australia, sing bakal menehi kula asil menang dhuwit. Yen mung cilik. Ing dina sing,, nalika aku nampa wong laysens keamanan pisanan ing Australia, njaga biasa nampa saben 600-700 dolar net saben minggu (ing mesin ngumbah meh jenis dhuwit namoesh). Aku kurang, wiwit aku miwiti.

Yen sampeyan manawa, sing, Tekan ing Australia, cepet gawe ing lapangan sing, sampeyan ora perlu sumelang ing bab njupuk ing advance saka "spare" Skeels. Kas lan njupuk dipikir ing proletarians mudhun. Sampeyan kudu ing kasunyatan diploma (utawa loro?) lan pengalaman apik tenan , planning wiwitan luwih, sing tuku, Tekan ing Australia, ngendi kanggo pindhah kanggo liyane, lan ing. Mikir bab penake!

Aku ngerti sawetara wong lanang, sing teka kene lan ketemu karya profesional cukup cepet, ora ana maneh saka sasi. uga rampung. imigrasi iki sukses.

Aku uga ngerti sing, sing durung nemokake Profesi ing Australia lan kedah nguwaosi anyar, ora minangka "Coklat", kita kaya. Lan kadang sing ora, Apa aku kaya kanggo. Imigrasi uga sukses, sanajan, Aku nganggep, lagi sethitik ilang ing tingkat saka ...

Ayo dadi, sampeyan wis duwe beluk spare, Ora dijupuk ing Australia. Carane aplikasi iku ing Australia? Sadurunge golek proyek kene, takon, apa sampeyan pengin certificate Australia lokal utawa lisensi, lan carane njaluk wong. Sampeyan bisa nindakake iku saiki!, nalika isih ora ing Australia - Internet ing pembuangan. Lan ing posisi Sanalika (jobs) - Apa ana dikarepake iku, ayo kang ngomong, ing Brisbane.

Bisa document asli? ora yakin, Iku bakal kamungkinan duwe kanggo njaluk Australia lokal, nanging kabeh bisa ... malah ing Australia. Maca situs Australia tartamtu, nerbitake lisènsi perlu - ana uga informasi sing, dianggo apa utawa ora ing lemah manca, lan apa apa, kanggo entuk. Lan ana uga ora, kang liya, sing kudu njaluk Australia anyar.

Saiki sampeyan kudu ngerti, sing liyane tanpa qua non dadi Inggris, amarga sanajan sampeyan teka ing Australia karo prakiraan 6.6.6.6 kanggo IELTS lan arep digarap karo tangané, sampeyan kudu komunikasi karo wong biasa (lan ora karo plankton kantor imigran, amarga aku ngomong bab panggantos saka spesialisasi pegawe, nalika sampeyan pindhah menyang ing wong lan komunikasi karo wong). A Mighty dawa lan hard kanggo Cut siji ing logat endah. Lan "sampurna" Oxford Inggris wiwit mlebukake ing rakyat Australia.

dening cara, yen wedi, lan panjenengan ora yakin saka mangsa Australia sing, iku luwih apik ora kanggo pindhah menyang Australia. Mugi, sing ana ing antaramu ana.

Yen wedi, nanging sampeyan pracaya ing dhewe lan ing mangsa Australia Panjenengan, iku oke, aja padha sumelang! kabeh bakal nguripake metu, sampeyan bakal nemokake proyek ing Australia, ing jiwit, perekvalyfytsyruetes, nguwasani anyar lan nggayuh certificate lan lisensi Australia.

paling, Tekan ing Australia, lan miwiti looking for karya utama, Sampeyan uga bisa (lan apa ora??) Master Keahlian lokal, apa Accountant, hairdresser utawa plumber padha. Sampun ragu. Lan kabeh bakal uga.

Punika liyane sing.

Bisa kanggo paling prasaja. Sampeyan bisa lumaku asu utawa liyane kanggo njupuk menyang isi, nalika nduweni sing luxuriate Australia ing Bali utawa Fiji, uga kanggo njupuk ing ironing kaos, celonone, etc.. lan Dakbalèkaké menyang kantor. Aku ngomong bab bisnis cilik, kang, bisa, kasengsem. Smeetesь? Tanpa guna, sawetara miwiti ing Australia karo cilik, nanging banjur ora supaya wong.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!