Where bisa ing Australia utawa HFS sing paling atraktif kanggo perusahaan Australia

businessman photo

ngendi, Sawetara takon lan banjur njawab - ana, ngendi padha mbayar liyane! utawa, liyane Australia, kurang tanggung jawab dhuwit liyane

Assalamu'alaikum, mung guyon, sanadyan ing saben guyon wis dadi sawetara bebener. supaya, ing syarat-syarat penduduk permanen banget seger, sing teka kanggo panggonan permanen ing Australia, Iku bakal becik kanggo duwe gaji apik lan (kudu) karir kesempatan.

Ayo dadi njupuk dipikir ing survey anyar antarane Australia, Iku nuduhake asil menarik banget. Iku bakal fokus ing industri, ngelingi sing Australia, paling "janjeni" ing syarat-syarat karya. Kene gaji, lan bonus, lan kabeh limo keuntungan, lan, mesthi, wutah karir.

sampeyan, mesthi, kaget, nanging meh setengah saka penjawab wis nguripake manungsa waé sing kanggo komponèn pesawat - Australia Airlines, pamimpin peringkat kang dadi Virgin Australia. We would like to bisa ana, ngandika peserta survey.

Lan iku ora mung pilot lan pramugari (pisanan, sing nerangake atine bab "karya maskapai"), nanging ewu item ing lemah, njupuk flights aman ing negara lan luar negeri.

Lan Virgin Australia wis dadi pimpinan ora mung antarane perusahaan penerbangan, dheweke malah dadi pisanan ing peringkat saka perusahaan, paling atraktif dienggo ing Australia.

(dening cara, Virgin ora mung kenek ndhuwur, ana uga Qantas Australia, maskapai paling gedhé ing belahan langit sisih kidul)

Sapa sing kapindho lan katelu ing ndhuwur "ngendi arep bisa ing Australia" ?

Iki ABC Corporation lan favorit kita karo sampeyan Departemen Kebangsaan (Departemen Kebangsaan lan Protection Border).

Banjur maneh, perusahaan warta Seven Network, wis kasebut Qantas lan Nestle.

Ing prakara liyane, kene sing banget perusahaan Australia paling seng di pengeni. Sing Jawaban menyang Pitakonan - ngendi karya ing Australia, kene lagi, ngirim CV kene:

Virgin Australia
ABC
Departemen Kebangsaan & Protection Border
Seven Network
Qantas
Nestle
Wesfarmers (Coles, Kmart, Target lan Bunnings)
Coca-Cola Amatil
Departemen Pertahanan
Departemen Kesehatan
Australia Federal Polisi
Hewlett Packard
GHD
BAE Systems
Toyota
Westfield
BHP
Insurance Agency cacat National
Rio Tinto
Mondelez

(Aku nganggep, sawetara wong tugas Staff liwat agensi recruitment, ora langsung, kurang iku, yen lagi kasengsem, golek 'situs lan katon liwat Peta bagean kesempatan Karir sing)

Nanging HFS dikarepake ing sepuluh industri Australia:

Aviation
FMCG
Mining & Sumber daya alam
desain engineering
Negara lan Federal Government
Media
layanan profesional
banking & Layanan Financial
Toko
informasi & Teknologi Komunikasi

Aviation memangsan kiwa konco, lan media massa mlumpat Teknologi Informasi. Lan iku dina Australia.

Good luck.

sumber: konvensi

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!