Kutha ing Spanyol, lan urip ing wong-wong mau, pinten padha beda-beda saka saben liyane

malaga photo

Spanyol - negara Sunshine langgeng, oranges manis jus lan iromo Karawitan geni. Irresistibly iku nengsemake pengungsi saka sudhut lor, Iku kanggo wong jenis urip seneng becik. Saben ewu taun pemukim ilegal teka Spanyol karo visa wisata ing kanthong, nginep kene kanggo bisa ing perkebunan utawa dumunung ing sektor pariwisata. Sah pindhah menyang Spanyol dina iki bisa, mung éntuk property kene, lan janji negara ing pretext ora kanggo njupuk adoh saka papan kerja free pedunung lokal, lan kang dadi kakurangan. Nanging malah ing skenario masyarakat mandan amba saka Rusian-speaking Spaniards terus ajeg dianyari karo bejo anyar. Mayoritas pengungsi sing manggen ing Madrid, Malaga, Barcelona, Torrevieja. wong sugih dumunung ing pesisir, luwih seneng tuku omah-omahé kene. saiki, ayo kang njupuk dipikir nyedhaki saka kutha Spanyol.

Gambaran Umum lan comparison kutha ing Spanyol

Madrid, uga ibukutha sembarang, pisanan fokus ing imigran. Nanging bener tetep kene ora kauntungan kanggo pelamar kanggo kewarganegaraan ora lokal. Dina iki, kanggo golek proyek ing Spanyol mbok menawa sing banget qualified, iku seng di pengeni, gadhah gelar, pengusaha sukses. Ing Madrid, utawa ing provinsi - kaya begja. Urip ing kutha kanthi arsitèktur abad tengah ayu, taman ijo lan scurrying babak ing lurung-lurung turis seneng, sing digunakake kanggo hustle lan bustle lan ora pengin ngganti ing gesang provinsi sepi.

Malaga, mbok menawa, paling "Russian" kutha ing Spanyol. pengungsi-speaking Russian, wangsulane Lasirin, aran ing Malaga, ngarep. Wiwit karya uga angel, kaya ing wilayah, nanging ana akeh kesempatan kanggo investasi. Ing kutha iki ana kopi Russian, operate Association "Russian Málaga" lan "House Kita". Senadyan Sajarah dawa,, Malaga katon cukup casually. kraton Ancient, candhi lan umpan wisata liyane meh ora. Turis piyambak ngumbara menyang kutha arang, luwih seneng resorts liyane menarik saka Costa del Sol, ngendi lan dikirim langsung saka bandara.

Spanyol Valencia gadhah ing pikiran pengungsi potensial karo plantations jeuk fragrant lan saitun silvery. tenan, tetanggan kutha katon persis, carane kanggo tarik bayangan. The Valencia banget padha - kutha banget modern. Saliyane ing tengah sajarah ana akeh bangunan arsitektur futuristic anyar, taman tema, resorts pantai nyaman. Indigenous Valencia beda-beda panggonan nyenengake lan passion gedhe kanggo macem-macem hajat. Tetep ing Resor ing Valencia, imigran ing salawas-lawase lali bab omahe, Iklim kadhemen lan remnants saka urip kepungkur. titik, duwe liya kanggo kuwi wewangunan nyenengake.

Kadhangkala, sing ganti panggonan panggonan, migran seeks kanggo mesthekake kabeh hubungan karo sabangsa, kanthi Integrasi menyang budaya manca. Iki waé cocok kutha cilik, ngendi tradisi kuwat lan mantep ing dhasar saka abad. kutha Cordova - Salah siji saka paling tuwa ing Spanyol, senadyan kanggo sawetara alesan kang manggon adoh saka rute wisata tradisional. Life punika subordinated kanggo dina sing, provincials menowo Spanyol. Midday siesta ing iyub-iyub saka greenery kedadean karo kembang fragrant lan platarané suci kanggo pedunung Cordoba: panas iku paling monjo ing Spanyol. Karesidenan saking pamarèntahanipun khalifah Cordoba ing wangun kraton ayu lan masjid, nggawe kutha ora Éropah picturesque. Yen ana dumunung mudhun, rauh bakal dadi Spaniard nyata.

Kabeh desa lan kutha ing Spanyol duwe karakter khusus lan unik dhewe. Yen sampeyan planning vacation trip to Spanyol utawa imigrasi, liya negara impen kang, ninggalake pilihan ing lokalitas tartamtu.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!