Kutha ing Italia lan utamané ing gesang saben wong. review gedhe lan comparison of cities.

rome photo

Yen ngimpi saka Italia banget wis dadi kasunyatan, lan sing duwe kesempatan kanggo pindhah menyang negara ayu lan atraktif, saiki iki kanggo njupuk care saka milih kutha kanggo Tetep luwih. Nalika milih dipandu dening ora mung wishes lan kabutuhan dhewe, nanging uga Kapabilitas financial sing. Tetep wonten ing pikiran, sing urip ing kutha-kutha gedhe lan misuwur biaya sing bakal luwih larang, nanging uga kesempatan metu ana sing bakal luwih. A kutha cilik ing provinsi, sanadyan sepi bustle saka kutha-kutha gedhe, nanging ing wong-wong mau bakal dadi saya ing atine wong kang, lan ora ana Jarak Panjenengan ora pindhah unnoticed. supaya, ayo kang katon ing panggonan misuwur lan atraktif ing Italia ing liyane rinci.

Gambaran Umum lan comparison kutha ing Italia

Roma. Salah siji kutha paling tuwa lan paling éndah ing donya Roma nengsemake ewu pengungsi manca. Iki trove bandha bener budaya donya lan tengah misuwur gesang kasukman saka donya Katulik. Ing Roma, sampeyan bisa gampang njaluk cedhak warisan sajarah sugih saka negara, lan thanks kanggo monumen misuwur donya arsitektur lan jarak saka Vatikan, sampeyan bakal tansah dadi ing tengah acara. Ing ibukutha, sampeyan bisa tansah golek proyek, menehi pendidikan College apik kanggo anak-anake, yuta residents kutha, rakulino kanggo asil pancet turis, kalem lan loropaken wong manca, lan kene sampeyan manawa sampeyan bakal duwe masalah etnis.

Chianti, Tuscany. Yen sampeyan ora digodha dening irama irresistible saka kutha-kutha gedhe, yen sampeyan are looking for tentrem lan ayem, ing warni Tuscany karo sesawangan evocative sawijining, marasake awakmu Waters Mineral lan resik, pesisir mulyo bakal cocog karo sampeyan cara sing paling apik. Chianti Kutha sethitik punika idyll deso nyata. Iki bukit picturesque karo anggur, lan anggur misuwur, lan orane katrangan ageng kanggo semedi kreatif lan renungan. Chianti - a, kutha tranquil sepi, ngendi ana segara, nanging ora turis, ngendi wong appreciate lan kaurmatan tradhisi lan lampahing kulawarga.

Trento, Trentino-Alto Adige. Yen sampeyan ora pikiran iklim gunung relatif kelangan lan jarak saka Alpen, banjur mbayar manungsa waé menyang kutha Trento. Dumunung ing sisih lor Italia ing jurang ès, okruzhёnnoy velychestvennыmy Alps, Trento, miturut panelitèn Italia Migration Service, Nawakake kondisi paling sarujuk urip kanggo pengungsi dina. We dijupuk menyang akun kamungkinan saka Employment, pengangguran kurang, integrasi sosial lan sikap sabar menyang manca. area Trento dikenal kanggo lembah picturesque sawijining, anggur kesuwur, kedaton abad tengah lan panggonan misuwur kanggo rekreasi ing gunung-gunung lan ski.

Milan. Dina Milan - utamané ibukutha fashion, swarga bener kanggo pembuangan shopping, bisnis paling gedhé lan pusat indhustri Italia. Iku ajeg sarwa dumadi konferensi internasional utama lan pameran. Milan - kutha karo Sajarah sugih lan budaya. Supados spiritual sampeyan bakal nemokake akeh musium lan bioskop, kang ora bakal ninggalake connoisseurs indifferent. Lan minangka pusat transportasi utama lan panggonan kanggo pendhudhuk saka perusahaan misuwur donya, kayata "Alfa Romeo" lan "Pirelli", Milan panggonan sampurna kanggo Employment lan luwih ngganti.

Sing wis katon, kutha Italia banget beda saka saben liyane, kang umume, Iku ndadekake Italia negara utamané atraktif.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!