New Zealand Kutha, maneh lan mbandhingake karo saben liyane

queenstown photo

The 90th New Zealand wis panggonan Kebangsaan populer. Akeh ngimpi miwiti "Emerald Isle" urip anyar. Kanthi owah-owahan ing aturan, ngatur kondisi kanggo nggayuh visa karya, ing 2003 taun, negara ilang kanggo specialists Russian mantan mréntahaké. Dina iki ing New Zealand sing arep Sejatine pengarepan kanggo nampa pendidikan kualitas, kanggo tetep lan bisa sawise lulus. owahan anyar, Referring kanggo siswa manca, sarujuk kanggo pengungsi enom. kahanan cukup apik wis digawé kanggo wong bisnis lan investor, kang kanggo Karesidenan (ijin panggonan) cukup kasil mengkono bisnis ing negara mung rong taun.

Paling pengunjung kanggo New Zealand, "settles" ing kutha-kutha gedhe ing Kidul lan Lor Kepulauan. Kutha iki minangka ibukutha Wellington, kutha paling gedhé ing negara kang Auckland lan sethitik Christchurch kurang gedhe. Sawetara pengungsi sing mangu-mangu kanggo nyoba luck ing provinsi. supaya, ayo kang ndeleng, apa prabédan antarane kutha ing New Zealand.

Gambaran Umum lan comparison of New Zealand kutha

Ing peringkat saka sarujuk kanggo ibu kutha urip Selandia Anyar kang rangking kaping rolas. Sampeyan uga paling "budaya" kutha ing kabèh Oceania. Yen sampeyan ora bisa mbayangno orane tata krama tanpa ngunjungi bioskop, pameran, konser lan musium, manggon ing New Zealand sampeyan kudu ing Wellington. Ing ibukutha, iku luwih gampang kanggo golek proyek IT-specialists lan Managers. Minangka sebagéyan gedhé saka universitas New Zealand sing klempakan ing ibukutha, kutha banget enom ing syarat-syarat struktur umur populasi. Paling pengunjung ing visa mahasiswa bisa part time, sing resmi diijini. Kanggo wong enom, atanapi ing karya dina, wilayah paling populer punika hotel lan restaurant bisnis.

Langkawi karo 1.3 yuta wong dening standar saka New Zealand buta nyata. Iku asal kanggo meh setengah saka populasi total New Zealand. alamiah, sing pengunjung kanggo Auckland dawa wis rakulino, loropaken. Sawise kabeh, salah siji saka wong, njupuk proyek stabil ing kutha, Telung taun sawisé, wis kabeh kemungkinan dadi lengkap "kiwi", sing, kanggo nampa New Zealand kewarganegaraan. 35% kabeh proyek ing negara iku Oakland. Menawi mekaten, mèh sepalih saking sedaya tiyang, mutusaké kanggo imigrasi negara, milih kutha-millionaire. Langkawi punika asal kanggo bab 50% Kabeh pengungsi Russian, ana pasamuan Ortodoks lan téater cilik, aktor sing muter muter in Russian. sakabèhé, urip ing Oakland kaya urip padha marang ing ukuran lan infrastruktur kutha ing donya.

Langkawi City, Liyane mentas, sing salah siji kutha paling misuwur antarane pengungsi, dina iki ing populasi. Lindhu anduwèni dhampak gedhé sak tenane "bisa" ing redevelopment kutha. Nanging alangan, sembarang kakurangan. Saka taun Christchurch dadi target atraktif kanggo investor, karo dana kanggo tuku omah ing New Zealand. Prakawis manca ing Christchurch menehi keuntungan. Yen sampeyan arep kanggo miwiti urip anyar, ing, bisa, kutha mentas dibangun bisa dadi ngarep kaloro. Utamané wiwit masyarakat Russian ana lan kene. Kutha malah tumindak Cultural Center Russian.

New Zealand Province wis mesthi wis obyek, kapentingan terlantar petani: 85% income sing ditampa saka farm New Zealand. A kutha provinsi cilik Queenstown ing wektu iku padha Resor misuwur ing Isla lan tengah tani tradisional negara. Pengunjung kene iku utamané turis. sawetara pengungsi, mutusaké kanggo tetep permanen di Queenstown, Lagi apa ing sektor pariwisata utawa nyoba kanggo saingan karo petani lokal. New Zealanders-provincials urip kaukur sepi. Wong anyar bakal bisa kene, kanggo entuk bab lan dadi kancane kutha penuh.

Yen arep dienggo kanggo pindhah menyang negara kanggo panggonan permanen, disaranake sampeyan njelajah kutha New Zealand liyane rapet, nggunakake situs resmi ing Inggris.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!