kewarganegaraan Australia. Nampa kewarganegaraan Australia.

australia photo

Australia - negara, kang ing paling standar urip lan nomer sing pengarepan diwenehi kewarganegaraan saka negara sing, wis ing wektu sing padha privasi Kebangsaan cekap fleksibel. Ing aturan saka negara nawakake sawetara banget warna kesempatan kanggo kewarganegaraan Australia, kanthi residents Russian lan CIS saka cocok:

    • imigrasi profesional Independent
    • imigrasi profesional Regional (SIR - Skilled Independent Regional)
    • imigrasi Business

imigrasi profesional kanggo Australia

Australia Nalini kapentingan ing pengungsi ing sistem titik. dina iki, kanggo migration trampil sawijining kudu nelpon 120 TCTerms. Kritéria utama anadromous:

    1. training profesional
    2. umur
    3. pengalaman karya ing beluk
    4. Kawruh Inggris (mesthi IELTS test verifikasi)

    Rencana umum Imigrasi Professional

    1. Sampeyan perlu kanggo pass test IELTS keahlian Inggris. IELTS Test Kanggo kantor British Council sah karyawan. Ing Rusia, iku bisa rampung ing kutha-kutha kuwi, minangka Moscow, Saint Petersburg, Yekaterinburg, Krasnoyarsk, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Volgograd, Vladivostok, Khabarovsk. Biaya testing, ing rata-rata, Iku antarane 5 kanggo 9 ewu. Nalika ngelingi embassy sing bakal nampa: 15 nilai - yen ujian ditampa ing paling 5 TCTerms kanggo kabeh 4 komponèn (kemampuan kanggo nulis, maca, ngrungokake pangerten, kemampuan kanggo nganggo). 20 nilai - ya 6 (utawa liyane) kanggo saben patang komponen.
    2. Sertifikat saka dokumen pendidikan, saringan lan pengalaman saka karya ing organisasi avstraliyskots Assessment saringan profesional (Dagang Pengakuan Australia - TRA). Apa menarik, saringan profesional bisa dikenali minangka basis saka pendidikan formal Panjenengan, lan ing basis saka karya. Ing anané saka pendidikan, Specialist kudu duwe minimal 6 taun saka karya ing Seluk-beluk lan ngaku duwe portofolio mestekake cukup (melu ing telung proyèk industri nyedhaki utama).
    3. Kintunan kanggo Australia pesawat sakabehane dokumen, plus ragad saka 1125 dolar Singapura. Kejabi, diterusake kanggo asil test medical (bab 150$ per capita), uga informasi bab linuwih saka polisi.

    We ngetung nilai lan ngira kemungkinan nggayuh kewarganegaraan Australia

      1. TCTerms, daya kanggo umur:
        umurTCTerms
        18-2930
        30-3425
        35-3920
        40-4415
      2. TCTerms, dianugerahi kawruh saka basa Inggris:
        • 15 nilai - yen ujian ditampa ing paling 5 TCTerms kanggo kabeh 4 komponèn (kemampuan kanggo nulis, maca, ngrungokake pangerten, kemampuan kanggo nganggo).
        • 20 nilai - ya 6 (utawa liyane) kanggo saben patang komponen.
      3. Pendidikan lan karya pengalaman
        Program iku sawijining migration trampil sawijining nggadahi, sing beluk Panjenengan iki dhaftar panjarwa The Skilled Pegawéyan List. Kanggo iku tambah saka 40 kanggo 60 TCTerms. 60 TCTerms, umume, daya kanggo beluk, mrintahake pendidikan lan pengalaman ora kurang saka luwih 12 sasi. Kanggo luwih "prasaja" (sing ora mbutuhake sing pendidikan sing luwih dhuwur) - saka 40 kanggo 50 TCTerms. bebener, ing Kayata iki, pengalaman dibutuhake ing rong taun.
        malih, TCTerms tambahan dipunanugerahaken kanggé: pengalaman tambahan ing beluk (saliyane minimal, kang dibutuhake kanggo aplikasi)
        • Yen sampeyan Skor 60 nilai kanggo beluk lan wis makarya ing beluk iki utawa rapet digandhengake karo ing wektu perawatan 3 taun saka 4 taun, sampeyan entuk luwih 10 TCTerms
        • Yen sampeyan damel antarane 40 kanggo 60 nilai kanggo beluk lan makarya ing wektu perawatan kanggo maksud apa saka profesi, klebu ing dhaftar kawasisan (List Skilled Pegawéyan) 3 taun saka 4 taun, sampeyan entuk luwih 5 TCTerms
        • kanggo beluk pelamar kang, kang ing dhaftar kawasisan, sing ing wektu aplikasi dibutuhake ing Australia (Migration Pegawéyan ing List Dikarepake - MODL). Saiki dhaftar didominasi dening macem-macem IT-specialists, engineers lan mekanika, uga perawat.
        • yen ana penawaran proyek ing Australia - 10 TCTerms
        • tanpa penawaran proyek ing Australia - 5 TCTerms
      4. Nawarake saka juragan
        Proposal for Employment (Offer proyek) dening Profesi, kang ing MODL, pelamar bakal nggawa tambahan 10 TCTerms. Offer proyek, sampeyan bisa nampa, Kirim proposal ing basa informasi khusus, kasedhiya kanggo juragan Australia.
      5. pendidikan Australia
        Yen sampeyan wis sinau ing Australia kanggo ing paling 12 sasi lan nampa kualifikasi Diploma saka ora kurang saka, sampeyan njaluk tambahan 5 TCTerms. Yen sampeyan nampa PhD kualifikasi Australia - 10 TCTerms.
      6. Lowongan Australia
        Yen sampeyan wis makarya ing paling 6 sasi ing Australia, sampeyan njaluk tambahan 5 TCTerms.
      7. Kawruh siji basa masyarakat Australia kang
        Yen sampeyan wis rampung pendidikan sing luwih dhuwur, kang mulang ing Rusia, Armenian, Estonian, Latvian, Lithuanian, Ukrainian, Sampeyan bakal njaluk ekstra 5 TCTerms.

      imigrasi Family

      Ana sawetara jinis visa "kulawarga":

      1. Visa kanggo anak, dependents warga / penduduk permanen saka Australia.
      2. Visa kanggo tuwane, anak kang warga / residents permanen saka Australia.
      3. Visa kanggo manten / Grooms warga / residents permanen saka Australia. Sawisé nikah, sampeyan kudu aplikasi kanggo visa spousal.

      Kewarganegaraan bisnis Australia

      Dirancang kanggo narik kawigaten sing nduweni, co-dhewe lan Managers ndhuwur. Kanggo nggunakake pilihan iki, emigrasi, sampeyan kudu pass test IELTS 5 TCTerms, dadi ing 45 taun, nudhuhaké anané sukses ing bisnis, gambar, sing wis diduweni kanggo paling sethithik 10% enggo bareng (saham ing perusahaan), Nilai net aset bisnis pelamar iku minimal ora kurang saka 200 000 AUD sak suwene rong taun, turnover bisnis taunan ora kurang saka 500 000 dolar Singapura. Kajaba iku, sampeyan kudu nudhuhaké anané aset (minangka bisnis, lan pribadi) net worth saka ora kurang saka 500 000 dolar Singapura, kang bisa dijarwakake Australia rong taun saka tanggal ditokake saka visa, lan kasedhiyan dana tambahan kanggé pamindhahan lan urip ing Australia.

      Amarga nomer akeh intricacies lan peculiarities Kebangsaan bisnis, Apike kanggo hubungi salah siji saka agensi, Performing consulting services kanggo nggayuh kewarganegaraan Australia.

      sumber: e-migration.ru

      © Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
      Powered by WordPress nggunakake Transposh

      woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!