Kewarganegaraan Republik Ceko. Nggayuh kewarganegaraan Czech.

prague photo

panrimo kewarganegaraan Czech - Salah siji saka target paling atraktif kanggo residents saka Rusia, sing seneng dadi warga negara, kang cedhak ing pemahaman lan mentality, cedhak ing syarat-syarat geografi, nanging wis kuwat dadi tingkat Eropa pembangunan. Nalika ing Republik Ceko ana konsep kewarganegaraan dual, lan ora ana tanggungan sing, yen kahanan bisa ngganti ing mangsa cedhak. Mulane, ana mung misuwur antarane warga Russian cara kanggo salin dadi warga negara.

Pratingkah wong pisanan, pengarepan diwenehi status warga Ceko, Iki pengajuan saka aplikasi lan dokumen, nyantosakaké kepinginan kanggo salin dadi warga negara. Sawise kasil positif saka kaputusan ing sih, ilang kewarganegaraan sadurungé. Nanging sadurunge sing kudu njaluk kabeh ijin sing perlu lan persetujuan. kanggo, dadi warga Republik Ceko, sampeyan kudu ngerti prabédan ing permanen (panggonan permanen) lan ijin panggonan (ijin panggonan). manca First bisa diwenehi ijin panggonan. status iki menehi kesempatan kanggo bisa ing negara, sinau, nampa perawatan medis. Sampeyan bisa malah njaluk pembalap kang lisènsi lan nggawe uleman Republik Ceko kanggo sederek. Nanging, istilah maksimum saka panggonan ijin rong taun, lan banjur kudu gawe anyar ijin panggonan.

Status digabungake karo status penduduk permanen saka EU (Uni Eropah). Dadi pemilik permanen ing sawetara cara kasedhiya. sepisanan, Sampeyan bisa aplikasi kanggo panggonan permanen sawise limang taun ndhuweni status ijin panggonan. Iki bakal dadi visa kanggo periode sepuluh taun. sareh, kita bisa nganakke marriage karo warga Republik Ceko lan sawise rong taun marriage formal bisa aplikasi kanggo gratis saka panggonan permanen.

Sampeyan bisa diwenehi permanen lan cepet, Yen samubarang sabanjure kin warga Ceko. Ing kasus iki, kita bisa mung nuduhake dokumen perlu, bukti kekerabatan, panguwasa. Minangka Czech Republic kasengsem ing wong, bisa entuk manfaat negara - ilmuwan, celebrity, Komunitas panjarwa lan, saka kapentingan kanggo negara, digunakake kanggo panggonan permanen. sakabèhé, wawasan saka aplikasi bisa njupuk luwih saka taun. Ana kasus, nalika pengungsi sing samesthine kanggo status permanen kanggo dasawarsa.

On Kewarganegaraan Republik Ceko nganggo mung sawise, minangka penduduk wis urip sepuluh taun ing negara - lima ing status ijin panggonan, lan limang permanen. Minangka alesan bisa kanggo kewarganegaraan bisa kawin karo warga Ceko, utawa cukup cedhak lan gampang demonstrable kekerabatan. anak, lair ing tlatah negara, uga duwe hak oleh kewarganegaraan Republik Ceko, nanging mung yen, sing ndhuwur kewarganegaraan Czech wis duwe tiyang sepah.

Prentah wektu - key dokumentasi perlu kudu digawa metu karo persetujuan karo polisi. Kaluwihan saka Ceko kewarganegaraan sing cetha, supaya warga Republik Ceko punika penduduk legal Uni Eropa, karo kabeh jalaran lan kesempatan kabeh warga negara EU. Kanggo kabeh iki ana ing tengen kanggo mbebasake pendidikan lan hak milih, uga becik kapilih kanggo badan legislatif.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!