Kewarganegaraan French. Nggayuh negara Perancis.

france photo

France - negara, hukum kang wekasanipun matesi kemungkinan saka naturalization lan kewarganegaraan. Kanggo wong umum, malah becik ngerti French, karo kabeh bab amarga sawijining French, dadi warga negara iki - saka dunyo acara fiksi èlmiah. yen, mesthi, wong iki ora negara Perancis.

Ana tartamtu cara nggayuh negara Perancis: sesambetan (tengen getih), lair (tengen panggonan), naturalization, marriage lan bisnis emigrasi.

sesambetan. Sing paling gampang lan luwih cepet supaya diwenehi kewarganegaraan, kang tuwane (utawa paling ora siji saka wong-wong mau), French, IE. warga Perancis.

BIRTH. Yen anak, lair ing Prancis, siji tiyang sepah French, iku kanthi otomatis dadi warga negara. Yen anak wis lair ing Prancis, lan manca tuwané, bisa diwenehi kewarganegaraan utawa ing execution 18 taun tundhuk panggonan permanen ing Prancis wiwit umur sewelas, utawa 16 taun ing dikarepake (Maneh, saya urip ing negara), salah siji ing kahanan kaya ing 13 taun, nanging ing panjalukan saka tuwane. Uga, Adoption kebak tumindak anak menehi wong hak otomatis nampa kewarganegaraan Perancis, ngancurake kabeh hubungan karo negara asal.

naturalization. Yen wong sunantara kepengin dadi warga samubarang kahanan Prancis, Iku ora ateges, sing panguwasa Prancis pengin ndeleng iku minangka kuwi. Mulane ana proses naturalization. padha, sing kepengin kanggo liwat proses iki, Sampeyan kudu cekap pinter ing Perancis lan ngerti kabeh hak-hak lan pakaryan warga, ngerti adat istiadat, lan sing paling Jahwéh,, duwe kahanan urip normal limang taun. wektu iki bisa suda kanggo rong taun, yen wong, kang nyuwun naturalization ing, Piyambakipun lulus saking institusi French pendidikan sing luwih dhuwur, uga minangka kauntungan ageng dadi, Yen wis penawaran proyek, utawa wis mlaku, luwih apik durung. Ngurangi wektu ngarepé naturalization uga bisa dadi, sing duwe bakat tartamtu lan bentenaken sawetara prestasi khusus, penting kanggo Prancis. contone, atlit. Sampeyan bisa kanggo pass proses naturalization tanpa wektu probationary lan mesthi bakal njaluk kewarganegaraan. Kondisi iki ditrapake kanggo wong, sing dadi ing pasukan Prancis, utawa ing, sing wis status pangungsi lan bisa mbuktekaken iku. wektu pilihan saka panggonan kanggo warga, teka saka negara Perancis-speaking, utamané, yen padha dilatih limang taun ing pendidikan sing luwih dhuwur ing basa Perancis.

MARRIAGE. C 2006 , Hukum "On kewarganegaraan Perancis," ngandika, sing, yen siji saka pasangan bojo, Aku wis nikah kanggo patang taun, Iku warga negara liyane, mènèhi kawruh sampurna saka basa Prancis, kang bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan. Ing kasus iki ing pasangan liyane (iku) kudu dadi warga Prancis. Yen kulawarga ora manggon ing Prancis, iku perlu kanggo limang taun, kanggo nduweni kanggo kewarganegaraan.

emigrasi BUSINESS. tenan, Ana cara kanggo njaluk negara Perancis kanggo pengusaha saka negara EU. Nanging, kemungkinan saka pengusaha kelas tengah kathah nul, minangka tetimbangan aplikasi mung kanggo investor gedhe banget, gelem kanggo nandur modal ing ekonomi luwih saka sak yuta euro. dening cara, tuku real estate larang ora dianggep kontribusi.

bener, pengalaman nuduhake, sing ing negara EU liyane (Poland, Slovakia, Czech Republic, Bulgaria, etc.) diwenehi kewarganegaraan akeh luwih gampang lan luwih cepet, saka ing Prancis. Lan warga, karo passport negara kang, anggota Uni Eropah, bisa lan manggon ing wilayah negara EU. Lan Prancis - ora istiméwa. a fortiori, sing wektu negara zona euro Warga panggonan ing Prancis sadurunge entuk kewarganegaraan mung rong taun. supaya, Ngarahake diwenehi kewarganegaraan Perancis, logis kanggo nggunakake non-standar iki, nanging cara becik legal.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!