kewarganegaraan Jerman. Njupuk kewarganegaraan Jerman.

germany photo

Dina iki, Jerman dianggep salah siji saka negara paling atraktif ing Eropah kanggo pamindhahan. Cara tradisional,, kewarganegaraan Jerman iki adhedhasar prinsip "getih" lan asal, Boten kados hukum negara, sing ngidini imigrasi massa. Miturut hukum, diadopsi bali ing 1913 taun, calon kewarganegaraan Jerman wis mbuktekaken asal Jerman sing. Nanging nggawa aturan Jerman menyang Eropah standar wis nggawa relief owahan kanggo kabeh pengungsi, lan, miwiti saka 2001 manggon ing negara, Pelamar kanggo kewarganegaraan, mung cukup 8 taun. Ayo dadi njupuk dipikir nyedhaki ing cara nggayuh kewarganegaraan ing Jerman.

Carane diwenehi negara Jerman

Kewarganegaraan Jerman uga nampa ing kategori ngisor iki - iku Jerman suku, Yahudi, minangka ganti rugi kanggo pembantaian, uga wong, sing padha sangsoro saka kewarganegaraan Jerman antarane 1933 lan 1945 taun. Sampeyan uga bisa ngetokake kewarganegaraan Jerman liwat proses naturalization, nanging kita kudu manggon ing negara kanggo 8 taun.

Kewarganegaraan Jerman ing aplikasi.

Kondisi standar kanggo nggayuh kewarganegaraan sing:

  • 8 taun saka panggonan dadi ing negara, kang ing vacation, sampeyan bisa lelungan bebas, iku ora bakal gangguan;
  • ing ngarsane ijin panggonan utawa panggonan permanen. Ing kasus iki, ing panggonan ijin bakal ditanggepi kanggo tetep maneh. contone, ora cukup diwenehake ijin panggonan kanggo tujuan sinau;
  • ing pelamar ora arep Hukuman pidana;
  • Ana sing arep ana alesan metu saka negara;
  • revenue saka calon kudu cekap, kanggo ndhukung kulawarga lan awake;
  • panggonan saka pelamar ing apartemen sing disewa utawa dhewe, nanging hukum Panjenengan ora mbutuhake Watesan minangka kanggo ukuran utawa sifat gadhahanipun kanggo hak Lease utawa kepemilikan;
  • renunciation saka kewarganegaraan negara liyane (istiméwa punika kategori pengungsi, layak kanggo kewarganegaraan dual)
  • kawruh saka Jerman.

warga negara Jerman wiyosan.

baby, sing lair sawise Januari 2000 taun, Jerman kanthi otomatis dadi warga, malah, yen ibu lan bapak manca, ing kahanan kuwi:

  • anak lair ing Jerman;
  • salah siji saka tuwané urip ing negara ing hak legal kanggo 8 taun;
  • siji utawa loro tuwane duwe panggonan permanen utawa ijin panggonan permanen, ing paling telung taun.

warga negara Jerman dening marriage.

Sawise rong taun marriage lan telung taun panggonan, pelamar nduweni hak kanggo aplikasi kanggo kewarganegaraan, lan mangkono iku wis pass kabeh tata cara, kasedhiya kanggo dening hukum ing kewarganegaraan. Mulane pelamar uga mbantah mung ing sawetara kasus: yen ketemu, barque sing rampung fictitiously, utawa ing marriage ing wektu pengajuan saka aplikasi iku mung ajur lan formal.

Kaluwihan saka urip ing Jerman punika kathah sanget - punika pendidikan medical free kanggo saben warga, lan kamungkinan saka pendidikan sing luwih dhuwur, dipetik saindhenging donya, kang bisa nampa tanggung dening negara. Uga, negara iki misuwur akeh keuntungan sosial, contone, entuk manfaat anak ing Jerman punika 300 prangko, lan nggawe pembayaran kanggo pensioners, njupuk menyang akun pengalaman karya ing negara sadurunge panggonan. Nganggur nampa saben wulan 500 prangko, lan kanggo saben anggota kulawarga wis mbayar jumlah sing padha.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!