Negara Spanyol. Njupuk negara Spanyol.

spanish photo

Kewarganegaraan Spanyol - ngimpi, bisa dadi kasunyatan. Tetep urutan tartamtu saka tumindak, bisa diwenehi kewarganegaraan coveted. umume, hak kanggo aplikasi kanggo negara Spanyol punika foreigner. Lan kondisi indispensable - sing manggen ing Spanyol sah. Tembung Tetep ing saben sepuluh taun, nanging ing sawetara kasus, kang bakal rembugan ing ngisor iki, Sampeyan uga suda. Nanging supaya, dadi bisa kanggo sah manggon ing luar negeri, sing diwenehi ijin panggonan.

Carane njaluk kewarganegaraan Spanyol

Contone, kesempatan kanggo views saka panggonan saka Rusia, ana telung cara kang utang ing Tanah kelairan saka adu banthèng.

Pisanan pilihan - kanggo njaluk ijin (panggonan) karo hak. Saliyane paket standar dokumen lan kawruh basa sing dibutuhake kanggo Contract, nyantosakaké uleman bisnis ing Spanyol utawa dokumen, bukti wontenipun bisnis umum karo warga pribumi.

Cara liya kanggo oleh ijin panggonan - kanggo ninggalake Rusia kanthi resolusi mahasiswa, tabet pendidikan luwih khusus luar negeri.

Tipe katelu saka panggonan kanggo panggonan permanen kanggo wong sugih, ndhuweni real estate ing Spanyol lan duwe dokumen nyantosakaké kasunyatan iki utawa, sing wis akun bank nyedhaki voluminous. Ing kasus iki, Rusian warga ora bakal angel kanggo njaluk panggonan tanpa hak bisa. Uga, ijin kuwi bisa njaluk wong, sing nikah warga Spanyol utawa duwe kekerabatan gampang demonstrable ing negara iki.

supaya, kita kasebut ndhuwur, panggonan term ing nagari pikantuk kewarganegaraan ngirim ora kurang saka sepuluh taun. nanging, yen padha lair ing Spanyol, sampeyan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan sawise siji taun, conducted ing Spanyol sah. Kondisi padha sing kasedhiya kanggo sing wong, sing nikah kanggo warga Spanyol lan manggon ing negara.

Iku nyuda nunggu wektu kanggo kewarganegaraan wong, nampa asylum politik kanggo macem-macem alasan lan pengungsi. Sawise limang taun panggonan legal dadi, lan wong-wong iki bisa diwenehi kewarganegaraan ing Spanyol. tengen sing diwenehake kanggo tuwane anak, lair ing negara. anak kudu manggon taun ing Spanyol, lan sawise deadline bisa diwenehake kewarganegaraan ing panjalukan saka tuwane. Ngewangi lan hubungan sing cedhak karo wong-wong pribumi. Yen ibu utawa mbah, mbah bapa iku Spanyol, Sampeyan bisa diwenehi kewarganegaraan sawise wektu siji-taun panggonan.

warga negara Spanyol kasedhiya kanggo wong, dumunung ing ditahan wali organisasi ing negara. wong kuwi bisa oleh kewarganegaraan ing Spanyol ing rong taun. Vdovtsы, wis urip ing negara kanggo ing paling setahun ing ningkahan karo warga almarhum, Padha duwe hak lengkap kanggo kewarganegaraan.
Punika mokal ora kanggo Wigati keuntungan saka milih diwenehi negara Spanyol. Bebarengan karo passport warga Spanyol karo hak kanggo lelungan luar negeri, Sampeyan bisa njaluk kelas DNI document, menehi kesempatan lan hak ing EU lan swara.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!