Kabangsan Italia. naturalization Italia.

italy photo

Nggayuh kewarganegaraan ing Italia atraktif banget kanggo residents saka negara CIS. Sawise kabeh,, dadi warga negara iki, wong kanthi otomatis dadi anggota Uni Eropah, nggayuh hak manggon netep lan karya ing kabeh negara, anggota Uni. malih, warga Italia wis saben tengen kanggo kabutuhan pribadi Financing luwih lan gagasan bisnis, partisipasi ing proses pilihan lan ditampa Sosial Keamanan. Tambahan ditambahaké kanggo kabeh kaluwihan iki kasedhiya kanggo warga negara - anggota EU nyariosaken hak migunakaké regime visa-free dening ngunjungi nomer akeh negara.

Carane njaluk kewarganegaraan Italia

Kanggo kewarganegaraan ing Italia, ana sawetara cara. Cara sing paling leisurely kanggo njaluk kewarganegaraan saka negara iki - sah manggon ing kanggo 10 taun. Lima saka kang bisa manggon, karo ijin panggonan sak wentoro, lima - duwe ijin panggonan permanen. Sasampunipun periode sampeyan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan Italia. malih, ing wayahe Pemerintah Italia dianggep kamungkinan saka amal kewarganegaraan sawise limang taun panggonan legal ing negara.

kanggo, kanggo sah tetep ing negara minangka long term, ora kang warga sawijining, Wong kudu sinau utawa, utawa ing Italia. A manca bisa njaluk ing Italia minangka mercenary a, lan sawijining (iki iku perlu kanggo nduweni kanggo kegiatan profesional ing tlatah negara) karya. Kamungkinan asing kanggo melu ing tlatah negara poto-dipunginaaken dipengaruhi dening faktor, pendidikan, kualifikasi, kabisan, kasedhiyan plans, dana etc. kegiatan free paling populer iku antarane CIS negara warga commerce, sanajan, sing kasedhiya, lan akeh liyane, kuwi, olahraga, seni etc. Mungkin, alesan kanggo iki kasunyatan, ing Italia, Boten kados negara liyane ing Eropa, Ana ora Watesan khusus lan syarat, mantep bab bisnis, diatur dening warga negara liyane.

cara cepet diwenehi kewarganegaraan ing Italia

Ana cara luwih cepet kanggo njupuk kewarganegaraan, contone, marriage karo warga Italia. Ing cilik saka, yen kulawarga urip ing negara, kewarganegaraan saka manca nasional diwenehake sawise nem sasi. Ing kasus-kasus iku,, yen saperangan uripe njaba tlatah negara, status warga Italia diutus kanggo pasangan, gadhah kewarganegaraan liyane, telung taun.

kanggo wong, gadhah warga negara saka samubarang negara EU, panggonan resmi term in Italy kanggo kamungkinan éntuk kewarganegaraan saka negara iku papat taun.

kanggo sing, tanpa kewarganegaraan ing samubarang negara ing donya, manca diwasa, kang diadopsi dening warga Italia, uga pengungsi, tetep ing negara nganti kamungkinan nggayuh kewarganegaraan limang taun. dening cara, bocah cilik manca, diadopsi ing lair dening warga Italia, Aku kudu ngenteni suwene - pitung taun.

manca, lair ing Italia, kemampuan kanggo njupuk kewarganegaraan saka negara sing diwenehake ing mburi telung taun, Tetep resmi ing negara. saka alien, kang ing paling limang taun kalebu ing negara. layanan ing Italia, sanajan, yen padha nindakake aktivitas sing luar negeri, diwenehi kewarganegaraan saka negara sing ora mbutuhake formal Tetep term ing.

Dual kewarganegaraan wis diijini ing Italia

apa, kanggo klompok iki kalebu wong sunantara, nglamar kanggo kewarganegaraan ing Italia, kang bisa mung ing acara, yen ora break aturan Italia kanggo kabeh periode sing Tetep ing negara, Dheweke wis ora rekaman pidana ing ngarep lan siap kanggo konfirmasi kepinginan kanggo manggon ing mangsa ing Italia. dening cara, hukum Italia nyedhiyakake kanggo kamungkinan saka kewarganegaraan, sing, kanggo, dadi warga negara iki, ora kudu ilang kewarganegaraan ing Tanah kelairan sing.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!