Kewarganegaraan Canadian. Nggayuh kewarganegaraan Canadian.

canada photo

Antarane negara, kang paling mangsa tujuan pilihan saka pengungsi, Salah siji panggonan kawitan njupuk Kanada. Dibandhingake karo akeh, saiki, negara iki wis ekonomi uga dikembangaké lan stabil banget, kang sacoro prakteke wis tau kena pengaruh sembarang krisis ekonomi ing sajarah perkembangan ekonomi negara lan donya ing gedhe. warga, iku njamin pangayoman sosial apik. Amarga tingkat banget kurang saka angkara, wong, urip ing negara, aran meh aman.

tatanan, dijupuk ing samubarang universities Canadian, Iku dianggep salah siji sing paling majeng lan adiluhung donya. Mulane, ahli Canadian sing dianggep paling dikenali lan populer meh kabeh Enterprises lan perusahaan ing saindhenging donya. Basa resmi ing Kanada - Inggris lan Prancis, kang ngandika meh setengah saka kabeh ndonya. Ajar basa sing, utawa paling ora siji saka wong-wong mau ora angel karo pendidikan malah wong.

Ing jalur iki ing donya ana sawetara banget negara, sing mbukak kanggo warga bangsa manca negara. Nomer negara iki cukup kanggo dangu lan lumebu Kanada. wong, sing teka kanggo panggonan permanen ing negara iki, sawise telung taun saka panggonan permanen ing sawijining tlatah, bisa dadi warga lengkap. Kajaba iku, warga saka Kanada uga duwe dual kewarganegaraan, IE. Sampeyan ora perlu kanggo menehi munggah sakdurungé, diwenehi status warga negara iki. Duwe tangan passport Canadian bisa drive sakbenere ora dicenthang saindhenging donya, tanpa golek visa cocok.

Dadi warga Canadian penuh bisa dadi salah siji saka sawetara, saiki ana, program Kebangsaan. Ngisor, sampeyan bisa ndeleng saben wong ing liyane rinci lan kanggo milih sing paling cocok kanggo dhewe.

Sing wishes nampa Canadian kewarganegaraan program Kebangsaan SMK kudu beluk sing, cocog kanggo siji saka ngandika dhaftar Noc khusus (National Pakaryan Kategori), karo kategori prentah tundhuk, ditetepake kanggo beluk iki. Syarat dhasar kanggo kabeh kategori kawasisan, kasedhiya kanggo dhaftar iki, sing: pengalaman prentah ing Profesi kanggo ing paling setahun ing dasawarsa kepungkur; kasedhiyan cekap dana dhewe kanggo tetep ing negara kanggo pisanan; kesehatan apik karo anané wajib samubarang penyakit kronis serius; anané samubarang rekaman pidana kanggo patang taun kepungkur lan prosecutions ing telung taun kepungkur dening panguwasa hukum nglaksaknano saka Negara Bagean; pass tingkat kanggo samubarang kategori profesional kasebut kudu paling sethithik 67 nilai ing enem faktor kanthi jumlah ongko saka kabeh daftar syarat.

program bisnis Kebangsaan menehi kanggo status warga Canadian liwat investasi utawa panyiapan bisnis ing Kanada. Ing program iki, pelamar kanggo kewarganegaraan disebarake ing telung kategori.

Kategori pisanan kasusun saka wirausaha, kang kanggo miwiti visa saratipun ditanggepi telung taun, nanging karo implementasine luwih saka kahanan ing ngisor iki, konvènsi iki rampung ngilangi. sepisanan, yen ngajokake kabeh dokumen sing cocog, sing mutlak kanthi mbuktekaken legality income financial sing, dadi manawa kanggo nyedhiyani dokumen perlu, njlentrehke aktivitas, minangka pengusaha apik. Iki bisa dadi certificate saka pembayaran, lan dokumen, bukti status financial, lan dokumen liyane sing cocog. sareh, siji kudu duwe pengalaman apik saka mengkono bisnis, lan salajengipun Manajemen aktif saka proses pembangunan lan promosi, uga tumitah, paling, siji proyek kanggo saben warga Kanada, Iku menehi hak mundur total awal saka pengakuane ndhuwur. Pangeran, kudu mbutuhake jumlah cekap dana kanggo tuku saka bisnis anyar utawa ana ing negara iki. The allowable minimal kanggo jumlah iki ngirim ora kurang saka 300 000 dolar Canadian. Program iki uga menehi kanggo anané samubarang rekaman pidana peserta sawijining.

Kategori kapindho program sing wirausaha pribadi. Kene iku kudu nyatet, sing pelamar ing kategori punika diwenehi kewarganegaraan saka Kanada, mung wong bisa dadi, kang langsung lapangan seni, olahraga utawa tetanèn. Pelamar isih saka profesi sing ora bisa dianggep kanggo kategori punika. padha, sing mathuk menyang kategori iki, bakal duwe pendidikan cocok lan pengalaman profesional nyukupi kanggo miwiti mengkono laku pribadi. Saben wakil saka sembarang telung wilayah iki kudu mbuktekaken, kang (dheweke) We ngrambah asil pinunjul ing kegiatan sing profesional.

Kategori katelu bisnis Kebangsaan investor ditahan. Calon prakawis ora kudu bagéyan aktif ing mromosiaken bisnis. Kanggo wong, iku cukup kanggo dadi investasi normal dana dhewe ing pembangunan ekonomi Kanada. Nanging wong-wong nuduhake pengalaman apik ing promosi sukses bisnis utawa kemampuan kanggo ngatur proses. Jumlah dana pribadi saka pelamar ing kategori punika kudu luwih saka utawa witjaksono kanggo 800 000 dolar Canadian, lan investasi ing perkembangan ekonomi Kanada - paling 400 000 dolar Canadian. celengan Investment ora digawe paling 5 lan s, bali mung ing pungkasan iki wektu,, tanpa njupuk menyang akun kapentingan utawa kapentingan pribadi.

program Family Kebangsaan wis dirancang kanggo sing, kang sederek duwe Canadian kewarganegaraan utawa permanen manggon ing Kanada. Kejabi ngarsane sederek ing negara iki ing baris terus, peserta saka program Kebangsaan kudu nindakake akeh kahanan. Kaping kabeh syarat kuwi aplikasi kanggo residents Canadian, siap kanggo Sponsor sederek. A peran penting banget diputer kene by kahanan financial sing. Lan ing kasus iki ora bisa ditampani karemenan sembarang. Miturut program saka imigrasi kulawarga mung sederek iki bisa diundang kanggo Kanada: samubarang pasangan bojo utawa partners (partners "marriage sipil"), kalebu parterres gay; anak, gumantung ing inang (getih utawa diadopsi sadurunge ulang tahun kaping wolulas sing), kang ing undangan wektu ana ing 22 taun, utawa lawas, Iku Full-time Student, sadurunge nikah lan rampung musna gumantung ing tuwane, uga anak, sing dipatèni wiwit cilik, preduli saka umur sing dianggep gumantung; tuwane; kaki-nini; sembarang relatif saka warga Canadian, preduli saka umur, yen partai nyeponsori ora duwe hubungan sapaturon, konco sak kamar, tuwane, anak, sadulur utawa sedulur, nephews, kakung utawa mugo, lik utawa lik, warga Canadian utawa urip ing negara, lan ing anané saka sambungan sanesipun luar negeri, kang bisa disponsori. Putri lan ngresiki ing dhaftar iki ora kalebu. marriage Civil utawa cohabitation bisa diakoni déning urip bebarengan kanggo ing paling setahun, Yen marriage formal nyegah alasan serius.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!