New Zealand Kewarganegaraan. Preparation saka New Zealand kewarganegaraan.

new zealand photo

Dadi Zealander New - ora tugas gampang, nanging ing efforts tartamtu lan kawruh bisa dipikolehi New Zealand kewarganegaraan. Nanging supaya, dadi warga kebak negara, Sampeyan perlu kanggo manggon ing kanggo nalika sah. Sembarang jinis visa, nyediakake panggonan telung taun ing tlatah Selandia Anyar, ditrima. Iki ora ateges, sing residents sing dilarang kanggo ninggalake negara ing wektu iki, wektu saben taun panggonan ing negara sing arep bab rong atus days.

Kanggo dadi penduduk, sampeyan bisa nyambung menyang negara ing visa karya karo undhangan lan kontrak gawan. Utawa ing visa manca - contone,, sinau basa manca. Sanalika ing titik, sampeyan bisa pass test IELTS sing dibutuhake lan aplikasi kanggo panggonan.

Sawise nggayuh wewenang perlu, sampeyan bisa teka negara kanggo visa panggonan. Tembung kaleresanipun punika shareware Unlimited - sing,, yen ora kudu ninggalake negara, sampeyan dadi pemilik saka penduduk kekal saka hak istimewa. Lan bebarengan karo visa penduduk sampeyan bakal sijine ing passport lan bali. visa iki menehi hak kanggo lelungan luar negeri luwih saka sapisan. Yen sampeyan ninggalake negara tanpa alesan sing sah kanggo luwih saka telung atus rong puluh lima dina, visa iki sampeyan bisa Strip. Nanging yen sing aman tak in New Zealand utawa property kulawarga, banjur gangguan kuwi ora ngancem sampeyan.

Sawise nggunakake rong taun, ing visa panggonan biasanipun njaluk visa bali tanpa wates, ora matesi sampeyan ing syarat-syarat travel. Nanging ana caveat a - nalika nggunakake visa panggonan pisanan perlu kanggo mirsani kabeh wates, standar lan aturan, hubungane panggonan ing negara - digunakake ing kesempatan dhuwur ing salawas-lawase ilang kesempatan diwenehi New Zealand kewarganegaraan.

Iku banget umum nggunakake visa bisnis kewarganegaraan. sawijining biaya kurang, karo visa migunani ngidini wektu limang taun, nomer Unlimited kaping ninggalake lan bali menyang New Zealand.

mesthi, ana cara luwih cendhek saka éntuk status warga, nanging kurang layak. Sampeyan bisa ngirim sumbangan kanggo New Zealand, utawa mbuktekaken kamungkinan kang migunani kanggo negara. Sampeyan bisa ndhaftar pernikahané karo warga New Zealand - sawise rong taun cohabitation ing negara minangka penduduk duwe kabeh hak ngupaya kewarganegaraan.

pancen kabeh, sing pengin diwenehi New Zealand kewarganegaraan, Sampeyan kudu pass test tartamtu, pitakonan kuwi. Ing test iki, sampeyan pengin nuduhake kawruh saka basa Inggris lan saiki kabeh bukti bisa saka kasunyatan, apa sampeyan kudu dadi warga New Zealand. Ing kasus iki alesan kanggo Gagal nggayuh kewarganegaraan uga wektu kuwi, minangka tamba kecanduan, mabuk, pocapan rasisme, sadurunge setya pelanggaran pidana, utawa lack kawruh saka basa Inggris.

Ing kauntungan saka nggayuh ijin panggonan ing New Zealand iki, sing saliyane disualekno saka hak warga, kanggo kang kagungan hak milih, karya, tuku property movable lan immovable, ninggalake liyane, saka satus negara lan liyane, sampeyan njaluk status lan warga Australia karo kabeh hak-hak, loro saka kamungkinan saka kang kapilih kanggo parlemen.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!