US Kewarganegaraan. Nggayuh US kewarganegaraan.

passport photo

hukum US iku siji saka pengungsi loropaken, sing pengin diwenehi status penduduk permanen, utawa US kewarganegaraan. Ing tembung liyane,, karo "Green Card» «Green Card» pengungsi pengin kanggo ngamanake insurance kanggo mangsa, ing cilik, Yen sampeyan nggenti kahanan politik ing negara, utawa ana owah-owahan ing gesang pribadi. Dina iki, US, mbokmenawa, negara paling seng di pengeni kanggo pengungsi, saben taun kang teka saka manéka wilahan donya liwat 500 ewu.

mung liwat 5 sasampunipun, carane njaluk "Green Card" lan ketemu kabeh limo syarat, residents permanen bisa diwenehi kewarganegaraan saka negara sing. Ana sawetara cara kanggo sah diwenehi kewarganegaraan saka negara sing. wong, sing ditampa status pangungsi, imigran utawa menang lotre, uga dadi warga permanen US. umume, nampa "Green Card" - iki salah siji saka orane tumrap sekolah utama kanggo, kanggo njaluk kewarganegaraan. Ana rong jinis alien legal - iku ora pengungsi, kang sementara ngakoni menyang wilayah negara, lan pengungsi, permanen manggon ing tlatah Amerika. Sing terakhir uga disebut nduweni saka "kertu ijo" utawa residents permanen. Padha bisa residents saka negara, sawisé ngliwati proses naturalization, yen kanthi ngilangaké Komisi syarat cukup kenceng.

Lotre "Card Green" - partisipasi ing, mbok menawa, cara sing paling populer kanggo njaluk begja lan njaluk kewarganegaraan. Program iki pancen legal lan diijinake dening Congress US.

Status penduduk permanen kanggo njaluk nyedhaki gampang. Sampeyan perlu kanggo dadi relatif cedhak saka warga US (bojo, bojomu, tuwane), menang lotre "Card Green", utawa dadi pangungsi, sing kiwa negara kanggo alesan.
Naturalization - iku cukup proses dawa, kang wong, ora lair ing AS, Iku dadi warga negara. kanggo, kanggo njaluk kewarganegaraan, perlu kanggo 5 taun kang penduduk permanen saka negara (utawa 3 taun, yen nikah warga US), Komisi kanggo nduduhake kemampuan kanggo maca, nulis lan nganggo ing Inggris, ngerti negara lan dhasar saka sajarah piranti US.

Center. Sampeyan bisa dadi warga negara, nggunakake visa karya H1-B. Iku ditanggepi kanggo 3 taun lan kalebu karya, apa - salah siji perusahaan Amérika. Alesan kanggo ditokake sawijining bakal diundang kanggo bisa ing perusahaan, perusahaan utawa individu. liwat 3 taun iku bisa lengkap kanggo periode padha, lan sak iki wektu iku bisa kanggo njaluk "Green Card".

visa putri kang. Pengantin ngetik negara wis telpon dening aturan. Lan aturan iki ditrapake kanggo putri, ketoke ilang suitors sing. ditanggepi a visa K-1 kanggo putri iki. Iki entri iki ngidini laku kang akeh negara, nanging ing Amerika Serikat punika prosedur paling Komplek. Kanggo mlebet ing wilayah negara, putri kudu consolidate hubungan sing dening marriage. Sawisé iku, dheweke bakal nampa ijin panggonan loro-taun, lan, sak iki wektu panguwasa ngawasi konsistensi saka pernikahané.
pengungsi. wong, padha nguya-uya ing ngarep amarga saka gadhahanipun agama, klompok ètnis utawa rasis, anggota ing organisasi politik utawa sosial, bisa uga diterapake kanggo panguwasa US kanggo menehi wong papan perlindungan. Supaya diwenehi status pangungsi, sampeyan kudu nyedhiyani bukti mestekake, sing wong iki ngalami buron ing negara asal.

investor Visa. kategori Visa EV5 mbutuhake investasi ora kurang saka 500 ewu. dolar, nanging kertas nyaranake prosedur akeh Sederhana. Nanging kanggo investasi iki mung ora bisa. Saliyane ing dokumen standar, Sampeyan kudu nyedhiyani ngasilake kanggo telung taun pungkasan. Government negara kanggo dikonfirmasi, sing kabeh dana, kang bakal dikonvèrsi dadi US, legal. iku, tanpa bantuan hukum perusahaan meh bisa nindakake, amarga proses cukup Komplek.

US Kewarganegaraan wis sawetara kaluwihan: dadi penduduk permanen, Sampeyan bakal bisa kanggo njupuk silihan kanggo tuku real estate, nggunakake layanan kesehatan insurance lan jinis insurance, lan anak-anakmu free rawuh sembarang sekolah. Fees Tuition in universities wis Ngartekno suda, lan iku dadi luwih gampang kanggo Employment luwih saka mahasiswa ing AS.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!