Imigrasi kanggo Cyprus, kabeh cara

cyprus photo

Ing pulo Siprus, dumunung ing Mediterania Wétan, Iku goal tau kanggo, sing mutusaké kanggo manggon ing Eropah, nanging ora gelem nglampahi kanggo ndarbeni negara akeh wektu lan gaweyan. Little Allah Republik Siprus - anggota EU lan anggota saka itungan zona euro. Njaluk kene ijin panggonan malah nadhahi sworo seru, lan keuntungan saka panggonan resmi gedhe: bener, sampeyan njaluk panggonan Eropah ingkang saged visa-free travel Eropah.

Carane imigrasi Cyprus

Imigrasi kanggo Cyprus kabuka sadurungé anggota sawijining musna saka masyarakat. Mbuktekaken worth kanggo imigrasi bisa, nyedhiyani dokumen, nemokake bukti-bukti akun bank 10 ewu Euros ibukutha aktif. Kanggo saperangan, jumlah iki 17 ewu Euros. Tambahan perlu medical insurance 500-1000 Euros ing simpenan ing acara saka deportasi.

Duwe property dhewe ing pulo nalika ngelingi aplikasi kanggo ijin panggonan iku olèh, nanging ora prasyarat. Ing aplikasi kanggo dokumen pelamar kudu wara-wara, sing ngaku proyek ing Republik Siprus ora. ijin panggonan bakal ditanggepi uga kanggo pengusaha, ndhuweni ibukutha saka ora kurang saka 255 ewu Euros, kang padha dienggo kanggo nandur modal ing ekonomi lokal.

sakabèhé, kulawarga, gadhah sumber sing dipercaya saka income njaba Cyprus (minimal 11 000 saben taun ing sirah saka kulawarga plus 7 000 kanggo saben gumantung), bisa Count ing panggonan ijin. Urip ing pulo 7 taun lan tanpa ninggalake negara liwat 15 dina saben taun, gampang dijupuk kewarganegaraan Siprus.

Marriage karo Wangaaybuwan ndadekake njupuk ijin panggonan meh otomatis. Sawise rong taun urip kulawarga bisa aplikasi kanggo passport Siprus, lan taun lan setengah dadi warga kebak rintisan. anak, padha lair saka pernikahané kanggo warga Siprus, uga ora kangelan ing Pendhaftaran kewarganegaraan. Harder kanggo sing, sing mutusaké kanggo pindhah kanggo Cyprus, minangka spesialis. imigrasi profesional kanggo Cyprus wis rumit dening nemen, lan bisnis lokal sing arang dijupuk kanggo eksekusi penawaran proyek. Yen kowe ora profesional karo pesawat unik saka kawruh lan kesempatan, analogues ing Eropah kanggo golek.

Nanging ing pulo ana kesempatan kanggo njaluk pendidikan banget ing samubarang puluhan sekolah swasta Britania lan Amérika. sekolah Wangaaybuwan - salah siji alasan utama kanggo obah menyang pulo Rusian warga, sing pengin dumunung kene kanggo marga saka mangsa anak kang. Iklim Mediterranean apik lan pajak paling ing EU bakal nggawe urip ing negara iki luwih nyaman.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!