Imigrasi kanggo Malta, kabeh cara

malta photo

Woro-woro visa-free travel ing Uni Eropah wis dipeksa akeh kanggo katon ing masalah imigrasi liwat mata beda. iku nguripake, kang angel banget ing sawetara negara, proses nggayuh ijin panggonan lan kewarganegaraan, liyane, ing ngarepe, Sederhana kanggo watesan. Minangka negara Eropah, gadhah dhuwur lan program Kebangsaan, ahli swantun Malta. Njaluk kene permanen lan luwih gampang, saka ing Austria utawa Swiss, lan keuntungan sing padha - sing free visa-free travel Eropah.

Ing pulo Malta, iku sawijining negara karo standar urip dhuwur, pengungsi nemokake karya. rodo, Maltese piyambak lan seneng kanggo kurban jobs manca, nanging dilarang déning hukum. Commons kanggo bisa tanpa kewarganegaraan Maltese manungsa bisa diwenehake mung sawise, juragan mbuktikake, sing negara nduweni spesialis perlu iki ora ditemokaké. kasus supaya siji Employment pengungsi - a istiméwa langka.

Metode imigrasi ing Malta

prakteke, imigrasi ing Malta cumawis wong mung sugih. Informasi bab income taunan saka ora kurang saka 25 ewu Euros utawa dokumen, bukti kepemilikan saka ibukutha 375 ewu Euros, bakal ngawula minangka pass dipercaya kanggo pulo. Iku kudu dijupuk menyang akun, sing hukum tax ketat Malta. Saka sasi urip ing pulo kudu mbayar pajak ing ibukutha lan real estate. bebener, relatif kanggo negara Eropah, persentasi saka pajak kurang, lan sawetara pajak, contone, tax pusaka, lan non-ana.

penduduk Maltese wis hak, saéngga wong, bener, polah lan tumindak bisnis ing paling negara Eropah. Nanging, dadi warga kebak Malta bisa ora sadurungé, saka 6 taun. Ing laku, ana kasus, nalika penduduk wis bola-bali petitioned kanggo kewarganegaraan lan njaluk iku mung sawise 18 taun. Iku simplifies marriage bisnis utawa hubungan buktiaken karo warga Malta.

Yen akeh interested in kewarganegaraan Maltese, kudu tuku omah ing sawijining pulo ing jumlah saka ora kurang saka 90 ewu Euros utawa worth real estate liyane paling 155 ewu Euros. Lan iku kudu rampung ing taun pisanan panggonan. Acquisition real estate, kaya boten liya, Komisi Migration mbuktekaken kemampuan kanggo mbayar lan kepinginan tulus kanggo ndhukung ekonomi pulo. Nanging panggonan permanen ing negara ora antarane syarat prentah. Iku cukup kanggo ngunjungi pulo saben taun kanggo nganyari maneh saka ijin lan wektu kanggo mbayar pajak.

Imigrasi kanggo Malta, senadyan ing kangelan nggayuh kewarganegaraan, ing asas, atraktif kanggo manungsa, sing kepengin kanggo manggon ing Eropah. Njupuk kewarganegaraan Maltese otomatis nggawe sampeyan warga EU penuh lan warga masyarakat Inggris.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!