Imigrasi kanggo Britain

england photo

Inggris - negara karo standar dhuwur saka urip, Sajarah dawa, tradhisi sugih lan budaya sing unik. Kemampuan kanggo manggon ing negara demokratis stabil, temen maujud ahli lan duwe pituwas prayoga kanggo pegawe sing wis tradisional kesengsem pengungsi saka sak donya ing negara fogs lan raja. wong enom sing kepincut dening kesempatan kanggo nampa pendidikan ing Universitas adiluhung, sing mbarep, pengungsi saka Rusia, Ukraina lan negara liyane ing tilas negara Uni Soviet - kesempatan kanggo njaluk dhuwur-mbayar proyek, lan pengusaha US, Australia, Kanada lan negara liyane - kanggo nggedhekake bisnis ing Eropah.

Inggris - negara manut kanggo pengungsi, supaya ana akeh kesempatan diwenehi kewarganegaraan saka negara sing. Antarane wong-wong mau sing kawin karo warga Inggris, manèh kulawarga, training, imigrasi profesional, nggayuh status pangungsi.

Supaya dadi warga Inggris liwat marriage, perlu kanggo ngetokake "bojo visa" utawa "bojomu iku visa" kanggo ngetik negara. Sawisé telung taun bisa nampa kewarganegaraan. Sanalika ibuné diwenehi kewarganegaraan Inggris lan anak suntingan dheweke, lair saka marriage sadurungé.

Education in sekolah ing Inggris utawa kegiatan pegawe ing negara wis bisa ing limang taun kanggo nduweni kanggo ijin panggonan permanen, lan sepuluh taun mengko - kanggo ndarbeni kewarganegaraan.
Business Kebangsaan kanggo Inggris tabet tenan lan manajemen Pendhaftaran bisnis ing negara. Negara bakal kasurung investasi ekonomi investor diwenehi ijin panggonan. Ing Inggris, ana program "Investor", "Entrepreneur" lan liya-liyane, nglibatno injeksi financial menyang ekonomi negara lan aktif mengkono bisnis.

Yen investor ekonomi British invests 1 yuta. mina, bisa njaluk panggonan permanen sawise limang taun, lan kewarganegaraan - enem. Yen jumlah investasi 10 yuta. mina, investor permanen bisa nampa ing rong taun, lan kewarganegaraan ing limang. Ing program, Tier 1 bisa Kebangsaan ahli Highly trampil ing Inggris, fasih migunakaken basa Inggris lan duwe income stabil. bebarengan karo kulawarga kang sawise limang taun profesional iki bisa diwenehi ijin panggonan permanen (panggonan permanen).

Yen sampeyan manggon ing Inggris, sederek cedhak, pun dokumen, nyantosakaké sarjana saka kekerabatan, Sampeyan bisa imigrasi Inggris kanggo Reuni karo kulawarga.

bisa imigrasi Inggris lan status pangungsi nggayuh, yen ing Tanah kelairan saka buron digawa metu dening lomba, alasan agama utawa politik. A pengungsi ditampa omah, pitulungan materi lan kesempatan kanggo rawuh basa lan profesional Kursus.

Duwe siji panggonan ijin liyane ing Inggris cara utawa, lan banjur kewarganegaraan, imigran nduweni kesempatan kanggo éling potensial sing lengkap ing negara ekonomi lan politik stabil. Bebarengan karo imigran passport British anduweni hak kanggo entri visa-free 180 negara.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!