Imigrasi kanggo Australia, kabeh cara

australia photo

Akèh-akèhé saka wong mung krungu jeneng "Australia" babak negara ing bayangan dhewe ora negara unik karo akeh kaluwihan, lan mung kelairan saka kangaroos, nanging sampeyan kudu mikir luwih wiyar lan ngerti, Australia - negara apik, kang manggon saindhenging! Nature punika mawarni-warni, diwenehi, sing ana, lan Meadows alpine, lan alas tropis. Ing Australia, langit biru meh tansah sugih karo mbandingake saka biru, uga padhang lan scorching srengenge. Iku worth kang lagi nyimak, sing ing negara iki aman coexist karo monumen kuna pencakar langit modern, a taman verdant mulyo crowded lurung-lurung rame. Ing Australia, kabeh liwat ana ing harmoni unik.

Populasi negara iki kira-kira 18 yuta wong, malih 88 % wong manggon ing kutha-kutha. Kita bisa ngomong karo kapercayan, wong kene banget grapyak, loropaken lan grapyak, umumé amarga tingkat stabil urip ing negara, kang evokes atmosfer saka kalem lan tenang ing Continent ing. Australia thrives ora mung tetanèn, minangka akeh wong mikir, lan extraction saka sumber alam, karo kang negara iki sugih. Salajengipun, ing negara iki dikenali ingatase hak bebas Absolute kanggo kabeh agama, karakter khas Australia dianggep dadi lengkap ngisor wilayah utama saka populasi lan anané posisi kaku meh kabeh.

Metode imigrasi ing Australia

Ing Australia, nomer mung uga saka pengungsi, sing teka lan dumunung kene kanggo alasan tanggung beda. Dina iki, ana 5 kategori utama, kang dipérang dadi imigrasi kanggo Australia.

  1. imigrasi Professional (goal - kanggo ing Australia).
  2. Business - imigrasi (goal - kanggo berkembang sing bisnis, sing wis duwe).
  3. sederek Kebangsaan (Iku nggadahi pamindhahan kanggo Australia minangka pasangan, tiyang sepah utawa relatif liyane).
  4. imigrasi kamanungsan (amarga rikuh kanggo bali menyang negara lan manggon ing Australia, alasan kang bisa dadi massa).
  5. imigrasi makarya (Iku kalebu uleman saka juragan Australia dipercaya, sing kepengin kanggo njupuk sampeyan bisa).

rampung penting, kanggo samubarang kategori ndhuwur bendaramu, minangka sambutan Australia bakal nggawa sampeyan lan nyedhiyani saben kesempatan kanggo kewarganegaraan Australia, Yen sampeyan pengin nemen.

Kanggo dadi warga Australia, sampeyan kudu:

    1. Aja antarane abad 18 taun lan lawas (ing wektu statements dhewe).
    2. Dadi penduduk permanen saka Australia.
    3. Manggon ing paling 4 taun ing Australia (Diijini ora padha taun 1st, nanging ora luwih saka 3 wulan ing taun pungkasan langsung sadurunge nglamar kanggo kewarganegaraan).
    4. Ngerti Rangka dhasar Inggris lan tenang pirembagan kanggo wong.
    5. Ngerti hak dhasar lan pakaryan, sing, warga Australia.
    6. cetha ngerti, Apa sing kudu kanggo kewarganegaraan.
    7. Niat ora mung kanggo manggon ing Australia, nanging uga kanggo njaga hubungan sing cedhak karo kabeh masyarakat Australia.
    8. Rent test kontrol ing kawruh sajarah Australia.
    9. Aja duwe rekaman pidana.

kahanan kang luwih kanggo imigrasi

Uga ing kewarganegaraan keuntungan cilik, kang ngidini kanggo manggon ing Australia 4 taun, kaya sing ditegesake ing claims. supaya, keuntungan sing kasedhiya:

    • ing, sing dadi 3 sasi ing Australia Army.
    • ing, sing sing reservist Australia kanggo nem sasi.
    • ing, sing diwetokaké kanggo alesan medis.

    Urip ing Australia - iku tegesé "swarga ing bumi", wiwit sepi kuwi, lingkungan serene lan aman ora ditemokaké ing sudhut globe. Imigrasi kanggo Australia iku salah siji opsi paling, preduli saka sabab.

    sumber: e-migration.ru

    © Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
    Powered by WordPress nggunakake Transposh

    woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!