Imigrasi kanggo Austria, kabeh cara

austria photo

A akèh iku menarik bisa ngomong bab Austria lan pedunung genuinely ing katresnan karo negara, turis: sepisanan, iku wisata "Mekkah" kanggo pembuangan saka rekreasi mangsa aktif lan penyayang wisata sejarah lan budaya. sareh, birthplace saka "Rama" saka psychoanalysis Sigmund Freud lan galaxy saka komposer gedhe - Mozart, Haydn, dhaftar, Schubert lan Strauss. Pangeran, negara Eropah tata krama karo ekonomi efektif, industri Highly dikembangaké, infrastruktur transportasi lan tetanèn. Sing kasunyatan pungkasan punika dhasar kanggo kabeh sing, sing gelem njupuk kaputusan liyan bab immigrating kanggo Austria. Friendliness saka Austria, lan bab lingkungan, nyediakake kahanan ekologis sarujuk, - Bonus tambahan kanggo pengungsi potensial.

Imigrasi kanggo Austria ora kasedhiya kanggo kabeh, tk. hukum imigrasi saka negara ora tanggung khas. Ing tangan siji, daya cukup manut kanggo pengungsi dikenali, akeh kang nggunakake Austria minangka titik transit. Ing tangan liyane, baby, lair ing tlatah negara ing kulawarga alien, dadi gawan saka nasional sawijining. Ora koyo ala ing Austria investor amba, siap kanggo nandur modal ing paling 8 yuta. Euro ndarbeni hak istimewa dana utawa nyumbang kanggo charity jumlah 2 yuta. euro. Padha bisa oleh dual kewarganegaraan kanggo taun. Tembung normal naturalization 10 taun saka panggonan, maksimum - 30 taun.

Cara Imigrasi kanggo Austria

pengungsi. wong, nation cara iki, sakcepete lan tanpa wektu tundha diwenehi Austria passport pengungsi, lan pitulungan legal, karya sauntara, pangan lan pangopening kasarasan. luwih 70% wong pindhah menyang panggonan permanen ing negara liyane.

Golek sing ijin karya. Senajan, sing kompetisi ing pasar pegawe Austria cukup dhuwur, negara wis sawetara program kanggo specialists manca: kesimpulan saka kontrak kanggo karya ing organisasi utawa perusahaan khusus, janjian saka manager tombol ing perusahaan, mantep ing Austria, hiring kanggo ketemu kapentingan umum khusus, mangsan karya, trip apa. visa apa wis ditanggepi kanggo periode 6 kanggo 12 sasi, sawise kang kudu gawe anyar. Ngginakaken apik saka negara limang taun sing layak kanggo nampa document release, kang menehi hak-hak buruh padha, sing Austria.

imigrasi Family. cara kuwi kasedhiya kanggo pasangan bojo lan anak bebarengan ing negara utawa warga manca, wis urip ing sawijining wilayah, kasedhiya yen siji saka telung syarat:

  • cohabitation luwih ing paling setahun, panggonan wektu saka pasangan ing negara - luwih saka patang taun;
  • cohabitation luwih rong taun, ngendi siji pasangan punika penduduk ing Austria kanggo luwih saka telung taun;
  • saperangan manggon bebarengan kanggo ing paling limang taun.

manca, gadhah ijin panggonan yen padha pengin supaya ketemu karo kulawarga, dijupuk menyang akun - kanggo ijin panggonan kanggo anggota kulawarga, ana quotas tartamtu. Yen anak wis lair ing Austria, Dheweke wis kasempatan kanggo dadi warga Austria liwat 4-6 taun saka panggonan ing negara.

ijin panggonan kanggo manca sugih, urip ing income saka investasi lan celengan, diselehake ing panggenan liya. Ing cara iki, imigrasi kanggo Austria bisa njupuk kauntungan saka begja, entuk jumlah apik ing umur lawas nyaman. Padha cukup kanggo duwe property ing negara lan ing privasi insurance, Dadi jangkoan lengkap. malih, Sampeyan perlu kanggo nduduhake statement saka akun ing Austria utawa bank liyane, gadhah pangenalan donya. Jumlah minimal dana, njeroné disimpen, diwilang adhedhasar nomer anggota kulawarga: diwasa kudu makili paling 85 ewu. euro, kanggo bocah - 45 ewu. euro. panggonan iki uga wis dipetik.

Imigrasi kanggo Austria liwat investasi. pengusaha, nandur modal ing dana pamaréntah khusus 8 yuta. euro, negara nampa minangka paling cedhak sederek: kewarganegaraan Austria digawe meh langsung, tanpa tape abang. investor, siap ninggalake 2 yuta. euro, panggolekan mau ing ékonomi nyata, uga duwe pilihan. contone, padha ora kudu ngerti basa Jerman ing tingkat dhuwur.

Liyane kang bisa kanggo nggawe dhuwit apik, nyediakake kulawarga a standard kauripan sing layak, warga Austria ora mung bisa lelungan bebas ing donya, nanging uga kanggo manggon ing negara sembarang, iku bagéan saka Uni Eropa. Iki kok imigrasi kanggo Austria punika kepinginan saka akeh wong ing donya.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!