Imigrasi kanggo Belgium, kabeh cara

belgium photo

Malah ing Uni Soviet kaping Belgium ana meh prestasi saka imigran sembarang, lan malah lunga menyang negara sing ana akeh luwih gampang, saka saiki. Dina iki, ing Inggris saking Belgia misuwur menehi kualitas gesang, ekonomi stabil, nanging imigrasi Belgium pengungsi wis dadi luwih angel amarga saka mantan CIS. Imigran kudu ngumpulake luwih saka siji pesawat dokumen, mbuktekaken kemampuan kanggo mbayar, dikarepake ing pasar pegawe lokal, kesehatan sampurna, Simpenan munggah layang pangalembana lan sertifikat saka tumindak apik. malih, privasi Kebangsaan in Belgium, alas, Iku discriminates marang wong saka negara, njaba EU. pancet, imigrasi kanggo Belgium karo suwene preparation, Ama Keng apik banget lan sabar bisa, siji wis mung kanggo milih cara hak imigrasi, kanggo nemtokake profesi bisa lan, mesthi, sinau basa manca.

Dina iki, ora saben potensial imigran nduwe kasempatan kanggo njaluk proyek ing Belgium. mesthi, ing negara berkembang, Sampeyan mbutuhake karyawan Highly trampil, senior staff, Managers, IT-specialists, Doctors, engineers, elektronik. Nanging, a persentasi nyedhaki dhuwur (bab 12%) pengangguran ing negara ndadekake negara utamané kanggo nggunakake saka Enterprises lan organisasi kanggo ngupaya skills cocok antarane Belgians lan mung yen search gagal, narik kawigaten karyawan manca. defisit Big ing negara perancang lan insinyur ing werna-werna tingkat, kang magepokan karo, sing muda Belgian modern sing wegah kanggo njaluk pendidikan ing wilayah iki. personel kurang-trampil ing turah mbrawah lan antarane wong pribumi, supaya kanggo njaluk waiter, housekeeper utawa Site imigran cukup hard. Ana lack Staff medical, utamané perawat, amarga Belgians asring kesengsem kanggo posisi iki. Salah pakaryan paling populer kanggo pengungsi wong - pembalap trek kanggo transportasi internal, lan kanggo ngangkut barang ing Eropah. Dina iki ing Belgium, iku ndadekake pangertèn kanggo pindhah mung specialists panah nuntut profesi.

Metode imigrasi ing Belgium

Diwenehi ijin panggonan utawa malah karya ngidini imigran bakal ditetepake karo tampilan obah Belgium, lan njelasno Kapabilitas dhewe kasedhiya kanggo imigrasi.

ijin Work. Sayange, kanggo sing mayoritas warga negara Rusia cara iki cukup Komplek. Imigran kudu ngadhepi kangelan birokrasi, lan kadhangkala, visa lan ijin karya njupuk luwih saka siji sasi, paling juragan ora dienggo ngenteni supaya dawa pegawe anyar. Rada luwih gampang iku ngono karo perusahaan asing, operasi ing wilayah negara. Kanggo Enterprises kuwi, sabangsa Employment sethitik simplified prosedur. pegawe manca Future of perusahaan Belgian bisa diwenehi ijin karya, kang saka telung jinis:

  • A-kategori wewenang ngidini imigran kanggo njaluk proyek kanggo juragan sembarang ing discretion dhewe. wewenang iki ora duwe wektu winates sah
  • B-kategori ngidini sampeyan bisa nganggo juragan tartamtu lan wis ditanggepi kanggo winates (1 taun) wektu
  • C-jinis ijin biasane angel kanggo njaluk cukup. Imigran karo ijin bisa bebarengan ing saperangan perusahaan,.

kertu Professional. ijin kuwi biasane diwenehake profesional timer cekap. juragan kang ora perlu lan bisa tumindak sawijining poto-Employment dhewe. kertu iki bisa njaluk seniman, perancang, sawetara Doctors, Photographers, pokrol, etc.. Kertu ditanggepi ing 5 taun, imigran bisa ing wektu iki mung menehi hasil aktivitas pisanan dipilih.

imigrasi Business to Belgium. Gumantung ing kasedhiyan tabungan lan acumen bisnis bisa cukup kanggo imigrasi Belgium kanggo bisnis dhewe. Kanggo nindakake iki, salah siji mbukak ing rupa negara perusahaan saham kita, salah siji tuku bisnis siap-digawe.

pengungsi. Iki jinis visa kanggo Belgium ing titik iki, mbok menawa paling misuwur antarane Rusia lan Ukrainians. pengungsi bakal kanggo nyedhiyani Sajarah mestekake lan panginten-kronologis uga saka oppression ing negara dhewe lan nerangake, negara kok Belgium wis dipilih, kang imigran niat kanggo aplikasi kanggo asylum. ing, sing ngatur kanggo njupuk status pangungsi, nyedhiyani kamar TN. camp bakal mbayar sangu saka bab 600 dolar. Sawise sawetara wektu, paling kamungkinan bakal bisa njaluk proyek lan njupuk akomodasi cocok.

Senadyan kangelan tartamtu nggayuh visa lan ijin karya, Belgium tetep siji saka negara paling populer ing antarane pengungsi Rusian lan Ukrainia. Ing Belgium, Slavs mesthi bakal nemokake diaspora cocok, amarga ing siji wektu ing negara iki wis ngiwa akèh sabangsa kita. standar dhuwur urip, bayaran prayoga, Doctors qualified, kualitas pendidikan lan pangayoman sosial warga, kabeh iki nengsemake nomer akeh pengungsi kanggo Belgium saben taun, lan bali menyang unit native negara. Mungkin, imigrasi kanggo Belgium bakal pilihan paling apik kanggo sampeyan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!