Imigrasi kanggo Republik Ceko, kabeh cara

prague photo

Taun liyane lan liyane wong sing kepincut imigrasi kanggo Republik Ceko. Kanggo iki ana sawetara alasan adil. sepisanan, negara Eropah iki nengsemake karo iklim banget lan lingkungan resik. sareh, ing standar cekap dhuwur urip ing tingkat angkara negara kang banget kurang. Pangeran, Czech Republic iku salah siji panggonan paling atraktif ing Eropah, nyediakake kesempatan sanget kanggo lengkap, macem lan manéka warna vacation - gunung ayu, ambane taman alam alam, tlaga lan wadhuk, monumen kuna lan banget resort sanatorium kasedhiya. malih, sampeyan njaluk kesempatan kanggo mindhah bebas ing Eropah, tuku Estate ing Republik Ceko ing syarat-syarat banget sarujuk, Sampeyan bisa nyedhiyani pendidikan lan luwih free kanggo anak-anake, Sampeyan bisa gampang mbukak lan aktif berkembang sing bisnis.

Imigrasi kanggo Republik Ceko sanget misuwur antarane mahasiswa, kang rampung gratis bisa njaluk pendhidhikan Éropah, lan ing basis saka diploma ditanggepi ora kangelan nemokake Employment. Lan akèh-akèhé saka wong-wong sing kiwa ing Republik Ceko kanggo panggonan permanen wis arupi wirausaha pribadi, kang mbukak bisnis lan berkembang bisnis ing negara iki.

Metode imigrasi kanggo Republik Ceko

latar standar kanggo nggayuh ijin panggonan ing Republik Ceko sing:

  1. manèh Family. Imigrasi kanggo Republik Ceko ing basis saka Ceko kekerabatan cocok mung kanggo anak suntingan kanggo 18 taun lan tuwane siji lawas 70 taun.
  2. visa Student. visa pelajar bisa njaluk wong enom kanggo 25 taun, tanpa kulawarga. kaluwihan utama - desain kurang biaya lan persentasi dhuwur saka visa. Nanging karo visa pelajar, panggonan permanen, sampeyan bisa diwenehi mung liwat 10 taun tanpa break panggonan ing Republik Ceko. Lan yen sampeyan ora sinau, ngluwihi visa bakal banget masalah.
  3. Center. Pilihan iki biasane uleman saka juragan Czech. Amarga lack of personel qualified ing Republik Ceko, kemungkinan golek visa karya banget dhuwur. visa iki ngidini sampeyan kanggo njaluk proyek tanpa kekacoan, diwenehi panggonan permanen sawise 2,5 taun lan ora mbutuhake konfirmasi kasedhiyan dana. Nanging visa iki sampeyan bakal meh sangsoro saka kesempatan kanggo ngganti jobs, amarga bakal gumantung juragan, sing ngekèki undhangan. Center ora ngijini sampeyan kanggo mindhah kanggo Republik Ceko kulawarga kanggo sawetara taun.
  4. Ing lisènsi sing hebat individu. visa iki menehi kesempatan ora mung kanggo melu ing bisnis cilik, nanging uga ngijini manca kanggo aplikasi kanggo proyek minangka pegawe prasaja. Sing hebat individu bisa langsung nggawa kulawarga. Permanen lan bisa ditampa ing 5 taun.
    Pitfalls ing cara iki saka imigrasi kanggo Republik Ceko bisa:
    • perlu kanggo mbayar pajak, malah ing anané saka bathi;
    • pembayaran saka insurance kesehatan kanggo ing paling nem sasi ing advance;
    • tanggung jawab financial kanggo kabeh tukang kredit;
    • Registration ing pengawasan tax, REGISTER komersial lan dana sosial lan pensiun.
  5. Register perusahaan. Iki varian paling umum saka imigrasi kanggo Republik Ceko. Biaya registrasi tenan kang ing Republik Ceko kurang, nanging bakal ngijini sampeyan kanggo melu langsung ing kahanan legal kanggo mindhah piyambak lan kulawarga kanggo pindhah menyang Eropah. Gadhah perusahaan ing Republik Ceko, sampeyan kanthi otomatis njaluk kesempatan kanggo ngatur karya, njaluk mortgage nalika sampeyan tuku real estate Czech. Permanen lan bakal kasedhiya ing 5 taun.

Wusananipun, kita Wigati, sing Republik Ceko - negara, paling atraktif kanggo imigrasi saka trampil buruh lan kelas tengah. Czech dina siji saka negara, ing ngendi iku bisa kanggo pindhah cepet lan tanpa biaya psychological lan wujud financial.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!