Imigrasi ing Montenegro, kabeh cara

montenegro photo

Montenegro - panggonan unik, kang misuwur ora mung kanggo sugih alam lan sajarah, nanging uga posisi menarik saka titik ekonomi tampilan. Ing sawetara taun pungkasan ana pembangunan kaget kanthi cepet saka Montenegro, dikonfirmasi karo tau-tambah sawetara proyèk investasi, milai akeh pengusaha manca. Ana iku malah sing Irish, pamukiman Skandinavia lan Inggris. Urip standar ing negara cilik iki cukup amba, lan potensial punika ageng. Mulane iku ora ngageti, sing pengin nation kene banget, banget akeh wong ing negara liya, in Russian tartamtu.

Iku worth kang lagi nyimak, sing ana tansah bungah kanggo Rusia, amarga wong, urip ing Montenegro, biasane printah banget basa Rusia lan ngerti sing secara harfiah ing Mirit. Padha olèh lan sambutan, wiwit kanggo wong-wong mau ing Rusia, kaya sedulur.

Metode imigrasi ing Montenegro

Supaya kanggo pindhah marang gaweyan tartamtu dibutuhake, cukup kanggo nemtokake kanggo piyambak goal saka imigrasi kanggo Montenegro, kang ana sawetara:

  • wektu apa, implementasine saka kegiatan komersial utawa bisnis;
  • Learning, spesialisasi utawa kualifikasi a;
  • mangsan karya;
  • manèh kulawarga;
  • A sawetara kasus liyane, hukum tartamtu utawa perjanjian internasional.

akeh wong, Montenegro urip ing akèh wektu, mikir bab kewarganegaraan saka negara iki. Njaluk iku ora gampang kaya misale jek, amarga sampeyan kudu ketemu kabeh syarat. Saliyane ing aplikasi kanggo kewarganegaraan, pelamar kudu ngirim dokumen ing ngisor iki:

  • Lan extract saka status sipil, sing pelamar wis kawujud 18 taun;
  • document, nyantosakaké renunciation saka kewarganegaraan negara liyane (kanggo wong kawin karo warga Montenegro ora dibutuhake);
  • Konfirmasi Tetep ing Montenegro kanggo 10 taun (kanggo wong, sing kawin karo warga Montenegro - 5 taun);
  • Bantuan karo Employment formal;
  • Extract saka REGISTER ing, bukti kepemilikan saka nyata Estate utawa certified dening sewa pengadilan;
  • Alexa, nyantosakaké anané rekaman pidana.

Kanggo kewarganegaraan perlu lan milik saka basa Serbia, sampeyan kudu sinau ing proses ing saenggon. Urip ing Montenegro - a nyata golek kanggo Rusia lan warga negara CIS, amarga iklim punika mung gaib, lan atmosfer, ing udhara, Ngiseni karo pasukan anyar. Panggonan iki becik kanggo tetep lan yen arep nation kene, banjur ing kasus ora menehi munggah idea.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!