Imigrasi kanggo Denmark, kabeh cara

denmark photo

The Kingdom of Denmark ing ndhuwur sepuluh negara karo tingkat paling dhuwur saka urip lan keamanan saka populasi. Iki salah siji saka sawetara negara, ngendi urip manungsa iku worth akèh lan ing ngendi negara iki dilakoni kabeh bisa kanggo nambah urip wis apik. Saben taun, imigrasi kanggo Denmark dadi saya angel, nanging nomer ora kepingin sudo.

Metode imigrasi ing Denmark

Wangun paling gampang lan paling umum saka imigrasi menyang negara, mesthi, Iku marriage lan kulawarga manèh. Marriage kanggo warga Danish utawa wong, gadhah permanen lan judhulé sampeyan nampa ijin panggonan karo extension sakteruse, disualekno saka panggonan permanen lan kewarganegaraan. prosedur manèh kulawarga dhowo, iku ora beda saka iku ing Eropah, net, sing miturut hukum anyar kanggo manèh kulawarga perlu kanggo pass ukuran titik ing kang tengen entri bakal duwe garwa / bojo, sing ketemu kritéria tartamtu (kasedhiyan pendidikan, skills basa lan sanesipun.) ditetepake dening pemerintah kanggo wong manca ngetik.

Nyana kanggo nampa ijin panggonan uga: nduweni utawa co-pamilik saka bisnis ing Denmark, nandur modal ing ekonomi negara kang 50 000 euro, kasedhiya, sing perusahaan padha digawe bakal nyedhiyani Danes jobs, bisa sah lan nggawe MediaWiki.

Kanggo pegawe migran duwe sawetara watesan, ing tartamtu karo gati kanggo dhaptar profesi, kang diijini entri, Nanging, yen sampeyan duwe kawruh lan pengalaman saka Profesi, kang negara perlu (Doctors, ilmuwan, Komunitas panjarwa lan IT) sampeyan lan kulawarga bakal akeh luwih gampang diwenehi panggonan lan ijin panggonan ing negara.

kanggo sing, karo pendidikan cocok lan kasengsem ing nemokake proyek ing Denmark, ana program sing "Green Card". Iku ditanggepi ing basis saka pesawat saka nomer tartamtu saka nilai kanggo pendidikan, umur, skills basa lan pengalaman karya. nelpon 100 TCTerms bisa layak kanggo Karesidenan telung taun karo kulawarga, karo hak ngupaya Employment.

siswa, sing pengin nampa pendidikan ing Denmark, kapekso kanggo, antarane dokumen liyane, ngirim layang kanggo Universitas enrollment sing, lan certificate saka bank, kasedhiyan dana kanggo orane. Education in negara free, nanging kanggo kabeh liyane (pangan, accommodation, wacana) kudu mbayar dhewe. Nanging, preparation saka panggonan ijin latihan, Siswa duwe hak usulan kanggo ijin ora bisa full-time.

Manca bisa ngupaya pangayoman minangka pengungsi. Ing cilik saka alasan penting (rasovaya, politik, agama diskriminasi, onomatopia lan ing.) pamaréntah bakal njupuk keputusan ing amal status pangungsi lan diwenehi ijin panggonan. Nanging, ing kasus iki, iku worth considering, sing hukum negara, status pangungsi ora dijamin kanggo tetep ing negara ing salawas-lawase. Ing cilik saka, yen kahanan ing negara kono, iki ditampa dening pangungsi kanggo normal, banjur padha bakal dikirim maneh menyang tanah.

sakabèhé, Denmark ayu lan Maha Agung negara kanggo imigrasi. Virtues iku ora dianggep, - Iku pendidikan gratis lan medicine, keuntungan sosial dhuwur (900 Euros lan ndhuwur), macem-macem bantuan sosial lan program support. Lan sing paling Jahwéh - katentreman atine lan kapercayan ing mangsa. Sing kok, Imigrasi kanggo Denmark dadi target kanggo macem-macem wong ing saindhenging donya.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!