Imigrasi ing Eropah - ringkesan cara imigrasi kanggo Eropah

eu photo

dina iki imigrasi ing Eropah Iku wis dadi luwih populer lan entuk "liyane lan liyane semangat". Supaya apa menehi Kebangsaan rossiyaninu ing Eropah? sepisanan, iki kasempatan kanggo dadi warga negara berkembang, wis kahanan banget kanggo urip, negara karo medicine kualitas, pendidikan banget lan sikap setya menyang pengungsi. sareh, iku kesempatan kanggo nindakake bisnis ing negara, uncorrupted, nanging gadhah ekonomi basa kuwat.

Saiki, ana 5 rute Kebangsaan legal dhasar kanggo Eastern utawa Eropah Kulon:

  1. werna suku
  2. manèh kulawarga
  3. pengungsi
  4. imigrasi Business
  5. kontrak karya.

Negara paling optimal kanggo Kebangsaan adhedhasar kesukuan punika Jerman lan Yunani. Iku mung negara, resmi nampa returnees ing FSU. Supaya kanggo ngleksanani hak nation adhedhasar kesukuan, kudu, kanggo passport, ing kolom: warga negara, ngadeg - Jerman utawa Jerman. Nanging minangka passports anyar ora nyedhiyani conto saka gambar, ing kasus iki, kanggo mbuktekaken dadi warga negara liya dokumen liyane (contone, birth certificate). ateges: yen sing Jerman miturut negara, lan sampeyan bisa mbuktekaken iku resmi, masalah karo imigrasi kanggo Jerman sampeyan ora duwe. Saka Kebangsaan ke Jerman kaluwihan bisa nyatet: pendidikan sing luwih dhuwur free, sistem relatif fleksibel pajak lan panggonan ing negara karo kahanan politik lan ekonomi sehat.

Yen sampeyan pengin ngetik negara liyane liwat imigrasi bisnis, iku worth mbayar manungsa waé menyang negara Eropah Wétan: Slovenia, Estonia, Lithuania, Montenegro.

Dibandhingake negara liyane, iki beda-beda, sing ora nemtokke aturan ketat kanggo gratis saka perusahaan, lan ibukutha sah punika relatif kurang. contone, Montenegro ing tenan desain, Panjenengan malah ora mbutuhake ibukutha sah, mung kondisi: selaras karo alamat legal perusahaan - nyata, utawa pejabat duwe kesempatan kanggo ngubungi panjenengan. Sampeyan uga perlu kanggo njupuk laporan ing proses pas wektune kanggo tax. Liyane plus punika bisnis imigrasi kanggo negara iki - pancet ngarsane pilihan saka warga ing negara, sawise nggayuh kewarganegaraan.

paling maju, ekonomi dikembangaké lan negara stabil ing Eropah - UK, ditingkat 1 antarane Serikat Eropah ing syarat-syarat urip. Iku ing negara iki, bebarengan karo Italia sampurna nation karo kulawarga, minangka Raya, Iki misuwur kanggo non-konflik adhedhasar rasis, hubungan nasional utawa agama. Kajaba iku, ing negara iki tingkat banget kurang saka pengangguran lan angkara. Ing Italia aturan becik karo gati kanggo bocah-bocah lan wanita, uga konservasi lan pangayoman saka kulawarga. Negara iki kanggo wong-wong, kang kesengsem kanggo nyiptakno keluarga sing aman, cara stabil lan paling nyaman urip.

kanggo wong-wong, sing seneng duwe fun, menarik lan macem pastime, lan urip misale jek kasuksesan acara penake lan preian, Panggonan sampurna kanggo imigrasi bakal Prancis lan Spanyol. Saliyane ing iklim apik, negara iki ditondoi dening arsitektur banget, Masakan nggoleki lan infrastruktur wisata uga dikembangaké. Ing negara loro, kahanan becik kanggo mangsa aktif lan panas banget liburan.

supaya, yen sampeyan pengin kanggo nyedhiyani anak sing mangsa prayoga, aja padha sumelang bab status financial saka kulawarga, kanggo manggon ing kahanan tata krama, lan manawa saka mangsa stabil, ing imigrasi ing Eropah, Bakal sing, paling apik lan aman pilihan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!