Imigrasi kanggo Finland, kabeh cara

helsinki photo

stabilitas, sistem aman lan kuat saka pangayoman sosial saka populasi - iki fitur khusu lan karakteristik Finland, ndadekake negara atraktif kanggo pengungsi saka sak donya. Nanging, sepisan imigrasi kanggo Finland isih dikuwasani dening imigran saka Rusia. warga Chechen takon asylum, lan liyane sing nyoba kanggo njaluk proyek, pindhah menyang College utawa njaluk nikah kanggo warga Finlandia, lan kanthi mangkono consolidate negara.

Kanggo tetep ing negara sah lan duwe hak kanggo mbebasake gerakan, karya utawa sinau perlu diwenehi ijin panggonan. Miturut hukum panggonan kudu diwenehi kabeh manca, ing negara kanggo luwih saka 3 months (kajaba kanggo warga EU). Yen wong sunantara plans kanggo ing negara utawa kanggo tumindak bisnis, banjur njaluk ijin panggonan kang langsung kudu sawise rawuh, sadurunge karya miwiti. Kejabi, saliyane ijin panggonan kudu ijin karya liyane (Mung kanggo sing duwe panggonan sak wentoro).

Ing Finland, ana telung jinis ijin panggonan:

Pisanan jinis "B" - sauntara. ijin panggonan iki bakal ditanggepi kanggo taun utawa kurang. Ing basis kanggo ditokake saka mangsan karya, Bisa ing kontrak kanggo periode kasebut utawa sinau. Yen perlu, ing panggonan ijin bisa lengkap nganti mburi kontrak Employment utawa periode sinau. Sawise expiry saka panggonan ijin sauntara bisa aplikasi kanggo ijin panggonan dadi.

Jinis liya iku "A" - ijin panggonan dadi. Iku ditanggepi kanggo patang taun, lan bisa lengkap punika basis kanggo ijin panggonan permanen.
A jinis katelu saka "P" - ijin panggonan permanen ditanggepi sawise panggonan dadi ing negara kanggo patang taun karo ijin panggonan "A".

Metode saka imigrasi kanggo Finland

manèh kulawarga. Yen salah siji anggota kulawarga wis panggonan permanen utawa warga Finlandia, banjur njaluk ijin panggonan permanen uga sederek Piye sawijining (bojo / bojo lan suntingan anak 18 taun).

repatriation. Ijin panggonan bisa nampa warga, manggon ing tlatah negara liyane, nanging gadhah werna Finnish lan ndhuweni Finnish. Iki kalebu mantan warga Finlandia, bani pengungsi, kang leluhur kiwa negara, nanging ing passport, ing kolom "warga negara" duwe tandha "Finn", lan pasuryan, gadhah jinis beda asal Finnish. Diwenehi ijin panggonan sampeyan kudu nyedhiyani dokumen mbuktekaken sesambetan lan njupuk ujian ing basa.

learning. universities Finnish seneng nampa siswa manca. Ing pasinaon nampa ijin panggonan karo kamungkinan kanggo bisa, nanging ing wektu sing padha winates. ijin panggonan bakal ditanggepi kanggo setahun lan wis lengkap ing cilik saka ujian positif.

status pangungsi. status Refugee - iki salah siji saka Varian paling umum saka imigrasi kanggo Finland. hukum Finnish banget liberal masalah kamanungsan. Sawise Reviewing usulan lan nggawe kaputusan positif, Pengungsi ditanggepi ijin panggonan sawetara kanggo setahun karo produksi sakteruse. rekaman ing program "pitulungan kanggo pengungsi", kang kabeh akomodasi diwenehake lan kesempatan kanggo sinau basa, njaluk kenalan karo budaya saka negara lan nggabungake menyang masyarakat Finnish.

stabilitas ekonomi, akeh program sosial, care medical free lan pendidikan, ing podo kabeh kelompok populasi sadurunge hukum, Iki ora dhaftar exhaustive alasan, kang kudu milih kanggo imigrasi kanggo Finland. Kejabi, sawise imigrasi lan kabeh sing bakal bisa kanggo ngeterake piyambak kanggo kulawarga lan kanthi mangkono nyedhiyani karo urip prayoga.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!