Kebangsaan ke Jerman, kabeh cara

germany photo

negara iku ekonomi dikembangaké - Jerman dina, pimpinan ing sektor tartamtu saka produksi lan pimpinan undoubted ing ekspor. Ing kualitas produk Jerman dikenal ing saindhenging donya! Iki negara cilik rangking kaping lima ing donya ing syarat-syarat GDP per kapita, uga antarane ndhuwur sepuluh negara karo tingkat paling dhuwur saka manungsa. Kene, "karya" hukum, lan saben karya mbayar kanggo kamulyan. Wong dipercaya pamaréntah sing, lan, ing siji, nglindhungi kapentingan lan banget peduli bab kesejahteraan negara lan warga. Makane, imigrasi anyar kanggo Jerman sing kasengsem liyane lan liyane wong saka sak donya.

Metode saka Kebangsaan ke Jerman

Paling massive imigrasi - Buruh. Iku ora rahasia, sing ana, ngendi standar dhuwur urip ana lan upah amba, supaya akeh wong nyoba kanggo imigrasi Jerman, kanggo nambah kawontenan financial sing.

Nanging, Ngadhepi karo Kebangsaan pegawe massa, pamaréntah Jerman wiwit ngencengi syarat kanggo Adoption manca. Saiki liyane lan liyane emphasis ora ing jumlahe, lan kualitas, IE. Highly spesialis qualified bakal luwih gampang kanggo njaluk hak ketik lan karya ing Jerman, saka wong tanpa pendidikan lan kurang-trampil. Aliran ageng pengungsi ngijini sampeyan kanggo ndhikte istilah sawijining. Kejabi, kanggo njaluk visa karya ora cukup dadi spesialis apik, sampeyan kudu uga, supaya ngeweruhi, We nyewo lan pitunjuk. Mung banjur bisa kita nyana kanggo nampa ijin panggonan karo extension sakteruse.

Nanging, ora mung ing imigrasi profesional ana ing Jerman, ngisor iki kita bakal katon ing kamungkinan saka imigrasi kanggo Jerman kanggo alasan macem-macem. supaya, prioritas hak wargo lan kewarganegaraan sing Jerman ètnis - pengungsi. Jerman, sing kanggo sawetara alesan wis urip ing negara liyane, nanging padha ora ilang tradhisi lan basa sing, uga, bukti asal Jerman sing, uga ngaku mbalekaken negara, lan njupuk hak warga lengkap.

Marriage utawa hubungan karo warga Jerman ngidini imigrasi Jerman lan njaluk ijin kanggo panggonan permanen. Yen sampeyan mung arep kanggo njaluk nikah, sampeyan kudu aplikasi kanggo "putri / ngresiki visa", kang judhulé sampeyan siji-wektu Tetep ing negara kanggo 90 dina, sing bakal kanggo ngatur marriage lan njaluk ijin panggonan. Sampeyan kudu eling, sing nggayuh visa kuwi mbutuhake nyerah saka ujian basa ing jumlah A1. Yen marriage wis decorated, banjur mbukak proses kanggo manèh kulawarga. Ora Matter, apa negara omah-omah. Iku penting duwe dokumen, nyantosakaké negara Jerman saka siji saka pasangan bojo lan kanggo mesthekake panguripan financial saka awake lan kulawarga imigran.

Imigrasi kanggo Jerman kanggo sinau. wong enom, seeking pendidikan sing luwih dhuwur luar negeri, uga bisa nyana kanggo nampa ijin panggonan karo extension, lan ing kasus, yen sawise lulus padha bakal kapentingan juragan, iku malah bisa diwenehi panggonan permanen lan malah kewarganegaraan.

lan, ora kudu miwiti karo Course pisanan sinau, bisa transfer utawa lulusan sekolah lulusan, njaluk master a, etc.. Requirements kanggo siswa pengarepan kanggo sinau ing Jerman cukup abot, nanging cukup layak, Salajengipun, lagi diijini bisa 2-3 dina minggu, lan kanthi mangkono mbayar kanggo pendidikan sing.

imigrasi Business to Jerman. akeh wirausaha, nekat kanggo njaga bisnis padha ing ngarep, utawa mung, panentu kanggo miwiti utawa nggedhekake wates bisnis ana, Sampeyan uga bisa njaluk ijin panggonan karo extension sakteruse lan nggayuh panggonan permanen. Kanggo nindakake iki, mbukak perusahaan, kanggo nggawe ibukutha sah ing jumlah 250 ewu Euros lan nggawe ing paling limang jobs. Sawise pengajuan saka rencana bisnis lan Pendhaftaran perusahaan ing cocog REGISTER, duwe sing anduweni menyang panggonan ijin. Yen iku lunga perusahaan uga nampa permanen.

imigrasi Yahudi. Wong-wong Yahudi uga duwe hak panggonan permanen ing Jerman. Kanggo nindakake iki, ngirim dokumen, nyantosakaké werna Yahudi, paling ora siji saka tuwane. Kanggo pass ujian ing basa lan mbuktekaken solvency financial sing.

status pangungsi. pengungsi wong sadurungé dianggep, kang njupuk Panggonan ing tlatah aksi militèr. Saiki, grup wis ditambahi. Kanggo dheweke saiki mawas kabeh sing, sing siji alesan utawa liyane aku wis ora panggonan ing negara dhewe. Iki uga beda rasis utawa agama, meksa lan buron iman politik, orientasi seksual, etc.. Ing kasus iki, bisa mréntahaké kanggo panguwasa Jerman takon status asylum lan pengungsi, nanging saben panjalukan kuwi dianggep individu, lan pejabat duwe hak kanggo nolak kanggo ngawèhaké status kuwi tanpa panjelasan. Ing cilik saka kaputusan positif saka pengungsi duwe hak manggon ing negara, nanging ing panggonan khusus, dimaksudaké kanggo akomodasi pengungsi. Ing cilik saka tinolak utawa idin, sampeyan bisa diboyong saka negara tanpa entri sakteruse ing tembung dawa.

Kaluwihan lan keuntungan saka Kebangsaan ke Jerman

sakabèhé, Jerman banget pantes negara imigrasi. Kaluwihan iki ing comfort saka urip, sing ora kudu duwe dhuwit sing akèh. Sing akeh saka populasi - kelas saben, nanging padha kekurangan dhuwit entuk ora mung ing barang penting, nanging uga kanggo mbayar silihan, lan Recreation. Ing lurung-lurung resik lan tidy, ing ease lan esem kindly deleng kabeh.

Nanging, mung dadi weruh lan njupuk menyang akun kasunyatan ora penting, sing imigrasi Jerman iku mung perlu kanggo sah. imigrasi ilegal fraught karo jalaran banget karu, kalebu penjara lan nyabut hak mlebet ing wilayah Schengen ing 10 utawa liyane taun. Utamané careless worth ngerti, sing ora mung polisi bisa mungkasi lan nyuwun dokumen. Sampeyan bakal diwenehi tanggi lan rakyat ing werna, sing koyone curiga. Ing Jerman, warga nimbang tugas sing ora nutupi kriminal, lan kerjo bareng karo panguwasa hukum nglaksaknano.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!