Imigrasi menyang Walanda, kabeh cara

holland photo

Imigrasi kanggo Walanda mikiraken cukup nomer akeh Rusia, lan kabeh limo Alasan iki. Wong kasengsem toleransi luar biasa lan kamardikan, dileksanakake obatan alus lan abang distrik cahya, arakan saka minoritas seksual. Akèh-akèhé pengin urip prayoga kanggo awake dhewe lan gedhe-gedhe tresna, lan Walanda iku salah siji saka negara paling ekonomi dikembangaké ing donya. Miturut standar urip lan pendapatan per kapita Holland salah siji panggonan kawitan ing donya. Miturut teori imigrasi kanggo Holland katon angel, utamané nalika nimbang Kapadhetan pedunung paling dhuwur ing Eropah cukup negara cilik, lan miturut teori, panguwasa kudu nyegah aliran imigrasi, nanging ing kasunyatan iki ora tugas paling angel, lan ana sawetara cara dipercaya saka imigrasi menyang Walanda.

Cara Imigrasi kanggo Holland

A hubungan sing cedhak karo warga Walanda, lan ana prakara apa jinis. Panguwasa pancen sabar bab jinis, lan wong manca sing manggon karo warga Walanda kanggo cukup dangu, banjur sijine sing ijin panggonan, malah yen padha ora omah-omah. Telung taun sawisé, warga Walanda partner asing mungkin dhewe nduweni kanggo kewarganegaraan. Ing kauntungan kang nyoto cara iki - ora perlu kanggo entri menyang marriage legal, supaya, lan lack of prasetya partner. Kurang bobot uga banget: ora kabeh bisa tahan malah sah nikah telung taun, nanging yen sampeyan kudu ninggalake ing kurang saka telung taun, panguwasa kanggo ninggalake negara langsung prescribe.

Perkawinan resmi karo warga Walanda menehi liyane kaluwihan, amarga ana ora perlu kanggo manggon ing negara. Suffice kanggo loro pasangan bojo dadi ing Walanda ing kesimpulan saka marriage lan key saka panggonan ijin. Ing kasus iki, perwira Kebangsaan dicenthang banget kasebut kanthi teliti, pasangan bojo, kalebu rincian intim cilik, wong sensitif ora apik banget.

Cara ingkang kaping tiga punika paling gampang lan nyata - sampeyan mung kudu manggon ing Walanda limang taun lengkap. manggon, alamiah, duwe resmi, sing duwe status penduduk permanen utawa penduduk, gadhah ijin panggonan. Nanging karo ijin panggonan kudu sing ati-ati, amarga ing hukum Walandi wis lengkap sapisan taun, ing Kawa saka extension pungkasan, kalebu akhir minggu. Yen ijin panggonan ora gawe anyar kanggo sabab apik, apa pejabat arep piyambak, sampeyan bakal kudu ninggalake negara, lan usulan negara asal. Paling menarik, sing usulan bisa mung nem sasi sawise departure saka Walanda, lan wektu limang taun panggonan permanen wis bejat mung sawise nem sasi Tetep luar negeri.

Cara papat - status pangungsi, sing, miturut Konvènsi World, iku bisa njaluk kabeh, kang kapercayan, agama utawa orientasi seksual aturan asing menyang negara asal. Kanggo nindakake iki, sing paling gampang kanggo teka ing salah siji saka bandara Walanda lan ing wektu maringaken kontrol tapel wates kanggo aplikasi kanggo asylum. Yen sampeyan nelpon pejabat bisa karo pengungsi koyone crita mestekake, pengungsi bakal dikirim menyang salah siji saka akeh TCTerms akomodasi sauntara. Aplikasi asylum ditanggulangi dening telung sasi utawa luwih. Ing wektu iki, pangungsi urip ing kondisi andhap asor, nggayuh omah Nanging free, pangan, lan sawetara dhuwit, lan sawise telung sasi saka ijin karya. Isih, cara sing paling prasaja lan nyata kanggo imigrasi kanggo Holland - kanggo njaluk proyek ing negara, banjur sikap panguwasa lan tanggi bakal luwih manut kanggo sampeyan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!