Imigrasi kanggo Yunani, kabeh cara

greece photo

Senajan Yunani siji saka paling anyar kanggo nggabungake EU lan salah siji saka negara paling masalah, njaba EU, kasunyatan mere saka anggota sawijining cukup atraktif kanggo imigrasi. Duwe passport Yunani, sampeyan bisa langsung menyang bisa lan manggon ing Swedia, Inggris lan negara liyane. Standar sing manggen ing Yunani, senajan tetep antarane paling ing Eropah, Iku isih Luwih luwih, saka ing sawetara negara bekas USSR. malih, fitur alami, iklim apik, Sajarah sugih lan budaya, alam grapyak wong lokal tradisional nggawe Yunani atraktif kanggo turis, lan kanggo pengungsi.

Kabeh saka nyumbang ndhuwur kanggo, sing imigrasi Yunani, suku Yunani saka Rusia, Ukraina, Serbia, Croatia, Montenegro, Malta lan negara liyane. Wiwit jaman Yunani punika anggota saka EU, sing tradisional kumpul kanggo pengungsi saka negara tanggané ing Semenanjung Balkan, Turki lan Albania. sepindah negara ing Employment paling tithik, supaya iki kesempatan sing apik kanggo nuduhake kamardikan.

Metode imigrasi ing Yunani

Imigrasi kanggo Yunani bakal kasedhiya ing program. manca nasional uga diwenehi kewarganegaraan Yunani mung sawise sepuluh taun Tetep legal ing negara. Yen bangsa ing donya wis kawin karo warga Yunani lan padha duwe anak umum, foreigner bisa diwenehi kewarganegaraan Yunani sawise telung taun saka panggonan.

Yunani nawakake kesempatan profesional Highly trampil, siap kanggo bisa kanggo metu saka krisis lan kamakmuran. Kanthi uleman resmi saka juragan Yunani, Sampeyan bisa njaluk visa karya kanggo setahun. bebener, juragan kudu katon kanggo spesialis cocok antarane bangsa, lan mung banjur kurban makarya foreigner. Yen diaktifake metu bebarengan kerjasama ono gunane, visa bisa lengkap kanggo rong taun, lan banjur loro kanggo liyane. Kasil maringaken orane tumrap sekolah iki, Sampeyan bisa aplikasi kanggo ijin panggonan, lan banjur, sawise 10 taun, lan kewarganegaraan.

Acquisition real estate ing Yunani wis dadi cara saya populer diwenehi ijin panggonan. Ing sambungan karo krisis, Sampeyan bisa tuku omah nyaman ing tetanggan apik ing rega cukup. Saiki, panguwasa sing nyemangati alirane investasi manca ing ekonomi negara kang, supaya tuku property in Greece - iku nyang-nyangan sing, duwe bathi kanggo loro-lorone. bebener, dhewe status pemilik ora menehi hak otomatis kanggo ijin panggonan ing Yunani. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu isih duwe sawetara cara birokrasi, tujuan kang kanggo mbecikake perlu kanggo pasuryan, gawe tuku, tetep ing tlatah Yunani. sabdhoning sing uga bisnis, anjog ing negara kang.

Liyane cara imigrasi menyang segara lan srengenge punika diwenehi ijin panggonan minangka wong musna merdika. Dhuwit wong sawijining perlu saben taun kanggo konfirmasi sing padha duwe akun bank paling 25 utawa income saben wulan rong ewu Euros ewu Euros. Sawise jumlah wis suda - iku perlu ninggalake negara.

supaya, Ana sawetara cara saka imigrasi kanggo Yunani. Milih siji saka wong-wong mau, Sampeyan bisa manawa, iku kesempatan sing apik kanggo nambah kahanan financial lan temen maujud ahli. Solar Yunani bakal ngimpi, kang kawujud.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!