Imigrasi kanggo Ireland, kabeh cara

ireland photo

Kanggo dangu Ireland iku sawijining negara sing nyenengna banget panggonan permanen. negara Inggris cilik iki digawe kondisi sampurna kanggo urip seneng. Iklim entheng sarujuk dipun promosiaken seger lan kesehatan saka residents. Panguwasa saka negara pulo iki pedhuli warga, sing kasedhiya kahanan sosial banget: pangembangan sistem pendidikan lan kesehatan, tingkat prayoga bayaran lan macem-macem tunjangan. Dhaptar wis dawa keuntungan ing Irlandia urip tambahan tingkat angkara kurang lan pengangguran, uga minangka warisan sajarah lan budaya sugih. Mulane, imigrasi Ireland sought dening akeh pengungsi saka tilas Uni Soviet, pengarepan kanggo nampa bayaran prayoga kanggo pegawe sing, manggon ing keamanan lan aran sosial aman.

Metode imigrasi ing Ireland

Amarga kasunyatan, Ireland - negara cilik, lokal hukum nyetel syarat ketat kanggo pengungsi. Cara imigrasi kanggo Ireland ora dadi luwih: karya, siswa, imigrasi kanggo manèh kulawarga, imigrasi bisnis lan usulan asylum.

Labor imigrasi kanggo Ireland kudu dadi kasengsem ing specialists Highly qualified ing wilayah liyane urip. Kanggo pindhah menyang Ireland ing visa karya, sampeyan kudu uleman saka juragan. Sawise ijin kanggo bisa, wong kanthi otomatis ditampa ijin panggonan ing negara. Ing cilik saka, yen sampeyan perlu ngganti Panggonan karya, ijin karya bakal kanggo ndhaftar maneh. liwat 5 taun saka panggonan ing Irlandia imigran aplikasi bisa kanggo kewarganegaraan. Tembung wawasan saka aplikasi - munggah 18 sasi.

Student Visa - becik kanggo wong enom, kawruh saka basa Inggris. Kanggo nindakake iki, bukak wae universitas ing Ireland. Sasampunipun lulus, sampeyan bisa golek proyek ana, nggayuh wewenang lan panggonan ijin. Aplikasi kanggo kewarganegaraan Irish bisa diajukake luwih 5 taun saka panggonan.

Imigrasi kanggo Ireland kanggo program manèh kulawarga mbutuhake, kanggo pasangan utawa cedhak relatif kang urip permanen ing bangsa pulo iki. malih, kudu, duwe warga kuwi Irlandia wis income apik lan ana masalah karo hukum. Kewarganegaraan bisa dipikolehi sawise 3 taun saka panggonan ing Ireland, lan akomodasi kudu dadi sak taun pungkasan.

Sawetara wong nggunakake cara iki saka imigrasi kanggo Ireland, minangka usulan asylum. Nanging, iki bener mung kanggo wong saka negara, ngendi Pelanggaran manungsa hak linakonan dening aksi militèr sembarang. Rusian warga ora duwe alesan apik kanggo status pangungsi, supaya iki pilihan ora dianggep. Request for kewarganegaraan Irish bisa diajukake liwat 3 taun saka panggonan ing negara.

A pilihan janjeni punika imigrasi kanggo Ireland supaya mbukak ana bisnis dhewe. alamiah, iki sampeyan kudu dadi wong sugih karo ibukutha ora kurang saka 300 ewu Euros. A pengusaha manca, sing teka ing negara kanggo mbukak sawijining proyek, ditampa ijin panggonan 3 taun. Yen cilik progressing uga, banjur ing mati ing 3 ijin s panggonan bakal lengkap kanggo liyane 2 taun. Ing pungkasan 5 taun saka panggonan ing negara, pengusaha bisa njaluk kewarganegaraan Irish.

Senadyan kerumitan relatif saka imigrasi kanggo Ireland, negara iki iku panggonan kang gedhe kanggo pindhah. Ana adamantly tindakaken hukum, angger-angger ukum kemenangan. Mulane, kanggo manggon kene banget nyaman lan mulyo kanggo saben wong. Imigrasi kanggo Ireland ngijini sampeyan kanggo nggawe manawa kabeh kaluwihan urip ing negara cilik iki.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!