Imigrasi kanggo Iceland, kabeh cara

iceland photo

Iceland - negara Skandinavia, sawijining pulo kanthi pedunung watara 320 ewu lan ibukutha Reykjavik. Iku salah siji saka limang negara paling sugih ing donya, lan anggota saka Schengen, sawise akeh hesitation, kang Applied kanggo anggota ing Uni Eropah. Basa resmi - Icelandic, bener Old Norse, nanging digunakake interchangeably karo wong-wong mau lan Inggris.

Senajan, sing Islandia iku sawijining pulo ing Samodra Atlantik Lor lan Greenland wis sakabeheng dening kadhemen lan Segara Norwegia, Iklim cukup alus, thanks kanggo Teluk Stream anget. Sumber ekonomi ing Islandia iku sawijining nelayan, dikembangaké minangka tourism, industri lan layanan Processing.

Metode imigrasi ing Iceland

hukum imigrasi ing Iceland ana mung 50 taun, sajrone negara diadegaké kanggo kamulyaning swarga kanggo pengungsi. tenan, foreigner, sing teka ing negara lan nyuwun kanggo Cross Red lokal kanggo asylum ing latar politik utawa kamanungsan, sangang kaping metu saka sepuluh liwat 3 sasi iku nemu. lan, tingkat pangreksan sosial ing kasus iki banget luwih, saka ing negara berkembang ing donya.

Iku uga basis kanggo nggayuh ijin panggonan sing alasan ing ngisor iki:

  • marriage karo penduduk Iceland;
  • mindhah sing liwat 66 s anak, sah manggon ing negara lan gadhah kemampuan kanggo nyimpen tuwane;
  • pindhah saka anak ing umur 18 taun kanggo sah penduduk ing Iceland tuwane;
  • training in institusi pendidikan ing Iceland;
  • Employment Specialist - pemilik saka Profesi defisit ing Iceland;
  • Employment in jobs unskilled, yen perusahaan utawa industri wis ngalami butuh pegawe.

Mengkono bisnis dhewe ing Iceland, uga tuku property, Iku ora menehi manca hak ijin panggonan, nanging faktor, Ngartekno mundhak ing kemungkinan saka njupuk kang. Nalika tuku property pisanan ing manca Iceland diwenehake silihan ing syarat-syarat sarujuk, yen nilai property ora kurang saka 100 000 euro. Ing Iceland, manca nduweni hak kanggo nandur modal:

  • ing nelayan ing banyu wilayah negara;
  • pangembangan sumber daya energi alam;
  • Airlines lokal - liyane 49% pendanaan.

Ing cilik saka Employment in perusahaan Icelandic, kasedhiya, sing papan ora ngaku samubarang warga negara EU, manca nasional saka negara - ora anggota EU iku telung sasi sawise kesimpulan saka kontrak pegawe kanggo aplikasi kanggo ijin panggonan. minangka aturan, pengungsi potensial teka Iceland ing visa wisata, lan tanpa kakehan kangelan nemokake proyek.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah menyang Uni Eropa, Wigati Iceland - negara sugih karo standar urip dhuwur, alam ayu, ngresiki lingkungan, wong grapyak loropaken. kewarganegaraan Iceland, kang banget rauh dadi anggota EU, bisa dipikolehi sawise limang taun panggonan ing sawijining tlatah, kang telung taun - ing status ijin panggonan.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!