Imigrasi kanggo Spanyol, kabeh cara

spain photo

Sampun suwene wis negara liburan langgeng - Spanyol, Punika dianggep salah siji sing paling majeng ing Eropah. Lan Kasunyatan iki ora ngagetne ing kabeh, lan iku cukup gampang kanggo nerangake. sepisanan, pribadi lan hak-hak pengusaha ing Spanyol wis aman dilindhungi déning hukum. sareh, bisnis lan investasi ing negara iki pancen stabil, supaya padha duwe tingkat kurang saka resiko. lan, pamungkas, thirdly, iku standar dhuwur urip, assuming ing Panggonan menarik kanggo bisa, ngendi pituwase sing optimal kanggo kulawargané saka telu utawa luwih wong. Ing Spanyol Highly ngormati sing karya buruh Highly trampil, mulane, Sing luwih dhuwur pendidikan, lan liyane sing nemu, Employment luwih.

Saliyane kanthi cepet Rising standar urip, Spanyol ditondoi dening roso unik, amarga negara iki dumunung ing simpangan dalan saka Eropah lan Afrika, ing donya Islam lan donya Kristen, kang ing dhewe iku arang banget menarik. Negara macho, korridy, flamenco lan mewah alam Cordially nampani kabeh pengunjung. Wong ing Spanyol cukup anteng, supaya tansah bungah kanggo wong kanggo komunikasi karo wong anyar. Lifestyle in Spain, kaya kaleidoscope padhang lan warni, ngendi saben wong ngrasa apik tenan.

Metode imigrasi ing Spanyol

Bebarengan, kabeh saka ndhuwur nerangake nomer ageng wong gelem manggon ing Spanyol. Kanggo entuk goal iki lan seneng urip ing Spanyol meh saben dina, mung perlu kanggo imigrasi negara iki fascinates. Ana sawetara cara kanggo imigrasi Spanyol:

  1. imigrasi Business (imigrasi karo hak) - Jinis Kebangsaan melu ngarsane ing tlatah Spanyol, salah siji minangka pegawe, utawa minangka hebat.
  2. Imigrasi tanpa hak bisa - imigrasi ing cara iki njupuk Panggonan ing visa khusus, sing pelamar bisa njaluk mung ing acara, yen wis cukup dhuwit kanggo tetep ing amben saka roses Spanyol jobless.
  3. Imigrasi kanggo reunite karo kulawarga - jinis iki saka imigrasi kanggo Spanyol nggadahi uleman saka warga manggon ing Spanyol, sing wong saka negara liya banjur ditampa. Menapa malih, ing partai ngundang kapekso kanggo kebak njamin isi Pemerintah Spanyol diundang, tanpa bantuan saka struktur sosial.
  4. Training imigrasi - imigrasi kanggo sinau luwih melu panentu dening pelamar saka document asli acceptance lan pambayaran training luwih ing institusi pendidikan ing Spanyol.
  5. Imigrasi Emergency - kanggo imigrasi ing proses iki pelamar kudu mbuktekaken, sing kahanan darurat ora ana, amarga kadang iku asil saka bayangan manungsa biasa. Kasedhiyan darurat kudu dikonfirmasi saben taun kanggo telu taun.

Imigran kanggo Spanyol, Sampeyan bakal ngerti dhewe - apa sampeyan pengin terus manggon ana, utawa isih pengin ninggalake negara iki. Yen Spanyol isih nengsemake sampeyan uga, lan sampeyan ora bisa mbayangno nasib sing tanpa panggonan iki, sampeyan kudu nampa kewarganegaraan Spanyol.

Miturut undang-undang Spanyol, saben wong manca, gadhah ijin panggonan ing negara, bisa gampang aplikasi kanggo kewarganegaraan. Nanging sadurunge njupuk hak Pendhaftaran kewarganegaraan Spanyol kudu ngliwati kabèh 10 taun (wektu iki wis suda kanggo 5, 2 utawa 1 taun kanggo wong, sought asylum, kanggo akeh bangsa Amérika Latin, kanggo wong lair ing Spanyol, uga pasangan bojo saka nasional Spanyol).

Kanggo aplikasi perlu:

  • birth certificate
  • Extract saka rekaman pidana (ing Spanyol)
  • Extract saka polisi kanggo konfirmasi wektu Tetep ing negara
  • Registration ing kotamadya
  • Dokumen nuduhake mantan negara Panjenengan

Spanyol warms anget, plunges menyang atmosfer romantis lan perayaan, lan awakens raos lali lan serves minangka impetus apik kanggo lair saka ngimpi. Kajaba iku, kene kahanan sampurna kanggo urip nyaman. Sampeyan ora perlu kanggo mikir bab, sampeyan kudu imigrasi kanggo Spanyol utawa ora, amarga jawaban ketok - yen sampeyan mikir babagan, Iki tegese sampeyan, tenan, kudu.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!