Imigrasi kanggo Italia, kabeh cara

italy photo

Imigrasi ing Italia banget populer karo sabangsa kita, amarga alasan kang bobot. Hasil kawulo, stabilitas lan diukur, pendhidhikan Éropah sarwa kanggo anak, kesempatan kanggo mbukak bisnis ing Italia, pangayoman maksimum wanita lan bocah-bocah, digawe kanthi hukum Italia. malih, pengungsi nampa keuntungan pinunjul kanggo tuku saka ngarep pisanan sing. imigran, lawfully penduduk ing Italia, free kang obahe ing tlatah kabeh negara EU lan, yen perlu dadi, kathah wektu bisa ing Rusia. Lan kanggo wong, wis duwe pendidikan, hukum Italia ngidini kanggo konfirmasi Jl Russian sing. Lan liyane sing saya dadi ukuran utama ing pamilihan Italia, minangka negara imigrasi.

Miturut angger-anyar teka bisa lan manggon ing Italia diijini sawetara nyedhaki sudhut imigran. Italia seneng ketemu wong enom lan pendhidhikan, kang ora mung bisa bisa èfèktif lan ajeg mbayar pajak, nanging uga aktif kontribusi kanggo ing asil dandan saka kahanan demografi unfavorable ing negara. malih, Italia tampi ing kahanan tartamtu entri pegawe unskilled lan profesi saka pegawe fisik.

Metode imigrasi ing Italia

Carane iku bisa kanggo sah diwenehi ijin panggonan ing Italia lan idin resmi kanggo panggonan permanen ing negara iki?

    1. kekerabatan. utamané, Reuni iki karo kulawarga. Ing ngarsane saka kulawarga cedhaké (bocah cilik, pasangan bojo lan tuwa) Italia nemen simplifies proses nggayuh ijin panggonan. Ana kamungkinan liyané, kang marriage karo warga Italia utawa Adoption, kang wong, adopter migran, Sampeyan ngirim uga duwe negara Italia.
    2. Kesimpulan saka kontrak Employment karo perusahaan Italia kanggo periode indefinite. Ing kasus iki, pengungsi potensial kudu golek proyek diwenehi visa, saéngga kanggo manggon ing negara permanen.
    3. Free Practice pendhudhukan utawa bisnis. Self-Employment - pilihan sing paling apik kanggo wong, seeking diwenehi ijin panggonan. Sampeyan ngirim temtunipun duwe pengalaman nggawe lan mlaku bisnis, ibukutha dhisikan tartamtu. Aja lali, Ing Italia, gumantung saka ukuran sektor bisnis milih saka ibukutha sah bakal temen beda. Ing kategori iki tiba minangka atlet profesional lan seniman, sing, kabeh sing, sing wis ora ana hubungane karo juragan hubungan pegawe.
    4. Residenza elettiva - pilihan kanggo retirees sugih utawa rentiers. Iki artikel khusus, kang menehi tengen panggonan, kang ngirim ora bakal bingung karo Kebangsaan liwat investasi. Ing kasus iki,, milih Italia minangka panggonan panggonan, Panjenengan kudu ndhedhes worth sing - pasif, nanging penghasilan tetepé ing bentuk rent saben wulan, kanggo biasa Copyright saka dhewe nggunakake saka paten, income investasi, etc.. Ing kabeh iki penting kondisi kanggo disualekno Lease real estate.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!