Imigrasi kanggo Kanada – Awit lan ninggalake

quebec photo

Imigrasi kanggo Kanada - nimbulaké lan ninggalake negara, sing tenan Nalini kawruh wong kang, uga kepinginan kanggo bisa lan entuk.

Imigrasi kanggo Kanada iku salah siji saka alasan utama, Amarga iku, kita nimbang ing rinci alasan imigrasi kanggo Kanada, uga kabeh cara-cara utama, karo sing bisa pindhah menyang Kanada.

Kaping kabeh iku perlu kanggo njlentrehake terminologi lan kanggo mangerteni nimbulaké utama migration manungsa ing umum (lan Kebangsaan Kanada, ing tartamtu).

Miturut istilah "emigrasi" tegese eviction ing (sukarela, Boten kados deportasi) saka negara siji lan sijiné. Ngelawan ing tegesipun tembung "imigrasi" tegese manggoné, entri wong menyang tlatah negara liyane kanggo dangu utawa permanen. Artikel bakal pinanggih, lan loro istilah sing beda kanggo saben liyane mung bab tilas panggonan utawa mangsa.

1. Alesan utama kanggo emigrasi saka liya - ekonomi. Wong kathah njaluk mbayar kanggo pegawe sing uga diganjar, lan yen panggonan ora bisa nyedhiyani kesempatan kuwi, ana perlu kanggo ngganti panggonan (IE. berusaha).

Canada - negara sungguh (kapindho ing donya dening area, bab 10 yuta. км²), Nanging, populasi relatif kurang (bab 33.6 yuta. wong), lan Kapadhetan pedunung umume sepele (sethitik liyane saka 3 wong per km²). Ing basis, perlu kanggo pegawe trampil iku dipercaya kanggo nolak ing mangsa foreseeable. Program saka sawetara partai pulitik negara kanggo nyedhiyani sartanipun transmigran ing jumlah nganti 1% saka total populasi saben taun, sing bakal dadi luwih saka 300 ewu. Nanging, krisis ekonomi, kang ora nglewati lan godhong Maple Country, digawe pangaturan kanggo kawicaksanan imigrasi negara, karo asil sing tingkat imigrasi kanggo Kanada nolak rada. Way kanggo pindhah kanggo Kanada minangka spesialis ing beluk apa - cara utama kabeh pengungsi kanggo ninggalake negara ing godhong Maple.

Saliyane sing kekiyatan kerjo trampil, ekonomichskih menyang kedadean emigrasi langsung related, disebut "saluran otak". Istilah iki pisanan ngenalaken menyang kahanan urip sadina luwih saka 60 taun kepungkur, nanging wis ora ilang relevansi ing wektu kita, amarga imigrasi kanggo Kanada specialists Highly qualified karo pendidikan sing luwih dhuwur nomer paling gedhé kapindho migran.

A macem-macem Kebangsaan ekonomi kanggo Kanada iku Kebangsaan bisnis. Ing Quebec, sampeyan bisa njaluk status penduduk permanen rauh, yen sampeyan melok program saka investor imigran. Kanthi cara iki saka immigrating kanggo Kanada ora banget umum amarga saka perlu kanggo modal wujud.

2. Alesan paling penting kaping pindho kanggo emigrasi - politik. Ing donya modern iku ora tansah regime politik negara sing ngijini sampeyan kanggo aran warga free (lan kadang wong), supaya wong-wong sing kerep dipeksa kanggo ngupaya iklim politik luwih sarujuk kanggo awake dhewe lan kulawargané. Jinis pengungsi ditampa status pangungsi. Imigrasi kanggo Kanada kanggo alasan politik tambah ing periode konflik politik utawa militèr serius ing donya. Cara menyang Kanada minangka pangungsi ora pilihan sing paling apik, amarga cara iki menehi nomer watesan ing syarat-syarat karya legal.

3. Kaping tiga alesan - pendidikan sing luwih dhuwur. Sistem pendidikan Canadian banget padha kanggo sistem US pendidikan, nanging luwih terjangkau, Mulane, ing proses imigrasi kanggo Kanada liwat sinau cukup nyata kanggo wong enom, gadhah kepinginan lan kapasitas kanggo learning. Kanggo informasi luwih lengkap ing sistem pendidikan Canadian bisa ditemokaké ing kaca "Education in Canada: primer lan sekunder, "lan ing kaca" luwih Education in Canada ".

4. Alesan papat kanggo imigrasi kanggo Kanada - ètnis. Ing donya ana akeh wilayah karo konflik sak wentoro utawa permanen ing latar etnis. Kadang konflik iki njembarake menyang konflik militèr lokal. Kanada iku sawijining negara multi-nasional (mung 40 % populasi bisa lantaran kanggo turune manggon pisanan, liyane 60 % - pengungsi anyar saka negara). Saiki, sembarang konflik ètnik serius ing negara ora duwe, kang nggawe sarujuk kahanan kanggo imigrasi kanggo Kanada ing latar etnis. Proses imigrasi kanggo Kanada saka negara karo konflik ètnik isih padha - kanggo njaluk status pangungsi (karo kabeh in lan rusak cara imigrasi).

5. Alesan kalima antarane paling pinunjul kanggo emigrasi - agama. Kanada iku salah siji sing paling manut saka negara ing hubungan kanggo agama, supaya wong neneko agama ora mung duwe masalah saka alam agama ing tlatah wilayah liya negara ing donya, nanging uga kanggo golek komunitas-komunitas religius dhewe. Imigrasi kanggo Kanada kanggo alasan agama iku paling pinunjul ing nomer saka wong neneko, nanging uga perlu nimbang. Nanging kita kudu elinga, sing alesan kuwi ora bakal akehe pitakonan serius ing preparation saka dokumen kanggo imigrasi kanggo Kanada lan, pisanan, nang saben emigrant.

Nalika aku kasebut ing awal ing, Kanada iku sawijining negara karo loro basa kang resmi: Inggris lan Prancis. Miturut undang-undang negara, kabeh karyawan Federal kudu ngerti loro basa resmi.

Basa utama saka 8 saking 10 provinsi Kanada iku Inggris, nanging ing provinsi Kanada paling gedhé Quebec French punika basa utama. Salajengipun, French dipituturaké déning luwih saka 80% populasi Quebec, sentimen separatis kuwat ing provinsi lan mung kawruh saka basa Inggris ora bakal dadi penting, loro ing pengasingan ing Inggris-speaking provinsi. Iki wektu iku perlu kanggo njupuk menyang akun, sing kira kanggo berusaha kanggo Quebec, Mulane program Kebangsaan utomo ora mung sinau basa Prancis,, lan kawruh, apa kang nunjukaké sing certificate saka ujian Test d'Evaluation de Francais (TEF) utawa TEFaQ certificate (jenis TEF, nanging kanggo imigrasi kanggo Kanada (Quebec). Yen Nanging, Provinsi Inggris ing imigrasi kanggo Kanada wis milih, banjur nalika padha aplikasi antara liya kudu nyedhiyani certificate IELTS. IELTS ujian iku salah siji saka kahanan, yen sampeyan pengin njaluk proyek ing Seluk-beluk sing. Tandha pass bakal gumantung ing orane katrangan saka aktivitas. Sampeyan uga perlu kanggo legalize dokumen ing pendidikan. Iki bakal menehi kesempatan kanggo ora mung bisa ing Seluk-beluk sing, nanging uga njaluk kesempatan kanggo mindhah munggah andha Karir.

cathetan, kondisi lan syarat kanggo imigrasi kanggo Kanada dadi angel karo saben taun maringaken. Lan nimbang dadi saka karya preparatory ing desain lan review saka dokumen, lan Watesan tartamtu ing umur imigrasi kanggo Kanada ing sawetara program, proses kudu miwiti kanggo nyiapake sak tenane lan ing advance.

sumber: euroeducation.com.ua

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!