Imigrasi kanggo Kanada, kabeh cara

canada photo

Kanggo akèh taun, Kanada iku sawijining negara, kang digawe kondisi paling apik kanggo urip saka wong. Iki dikonfirmasi dening organisasi banget adil ing donya - PBB. Saben taun ing sawetara wong sing arep imigrasi negara iki akeh ajeg. Ana apa-apa dadi kaget, amarga standar urip ing Kanada cukup dhuwur, lan warga sing dilindhungi kanthi dening negara sosial. contone, Saben warga Kanada wis kesehatan free lan sosial keamanan negara, kang kacetha ing pambayaran pengangguran keuntungan utawa cacat, uga pambayaran tunjangan anak. wong apa njaluk bayaran apik banget, kang iku salah siji saka paling dhuwur ing donya lan ora resiko, wiwit Kanada cukup tingkat dhuwur saka safety gesang. Uga ing Kanada, imigrasi kepincut dening, sing sawise telung taun, saben imigran bisa njaluk kewarganegaraan saka negara iki lan isih duwe siji maneh, IE. negara ngidini dual kewarganegaraan. Kanthi passport Canadian ngetik visa-free bisa pancen ngendi wae ing donya, kalebu EU. program Kebangsaan Canadian ngidini saben taun kanggo njupuk nganti telung atus ewu. Supaya kanggo imigrasi kanggo Kanada sukses lan iku bisa diwenehi ijin panggonan ing negara iki, sampeyan bisa nggunakake salah siji program sing imigrasi.

Metode imigrasi ing Kanada

program Kebangsaan kanggo profesional. Ing program iki, diwilang nomer total TCTerms, kang kebak ing saperangan counts, program dipuntetapaken. supaya, contone, kanggo pendidikan kasedhiya kanggo 25 TCTerms, kawruh Inggris utawa French to 24 TCTerms, saka pengalaman profesional kanggo 21 TCTerms, umur ing 21 taun sadurunge 49 s jumlah maksimum TCTerms, kanggo saben faktor indikatif kemungkinan ekonomi pemukiman ing negara uga bisa njaluk Nilai liyane. A prasyarat ing program iki kasedhiyan dana kanggo utang ing Kanada. Uga pengarepan kanggo nation ing program iki kudu duwe pengalaman paling 1 ing taun anyar 10 taun dening siji utawa luwih saka profesi dipuntetapaken.

Program imigrasi kanggo investor. Ing program iki, investor ing 5 taun ndadekake ora kurang saka 400000 dolar Canadian, tanpa entuk kapentingan, utawa njupuk silihan saka pamaréntah Kanada kanggo jumlah sing padha lan undertakes liwat 5 taun kanggo nyusuki silihan karo introduksi saka jumlah tambahan nganti 120000 dolar Canadian. Kanggo investor ora kudu wis disebut jumlah awis, iku bisa dadi loro movable, lan property immovable. sawise kelewatan saka 5 taun, negara kapekso kanggo bali dhuwit utawa property aman.

imigrasi Business. Ing program iki wirausaha njaluk siap kanggo berkembang bisnis ing Kanada lan duwe kanggo ing paling pembangunan 300000 dolar Canadian ditampa kanthi cara legal. pengalaman bisnis dibutuhake.

Program kanggo sedaya wiraswasta. hebat nduweni hak kanggo ngajukake usulan kanggo imigrasi, yen wis pengalaman sing cocog, kekarepan lan bisa kanggo ngamanake Employment, lan bisa kontribusi kanggo sawetara jinis kegiatan ekonomi. Iki kalebu bisnis ing lapangan olahraga lan budaya; partisipasi ing kegiatan budaya donya kelas lan olahraga; farm.

Program Sponsorship Family. Warga Canadian, uga pengungsi saka status cocog sing layak kanggo Sponsor sederek imigrasi Kanada.

program kelas karo pengalaman Canadian. Ing program iki, wong, sementara apa utawa nampa pendidikan ing Kanada, duwe hak kanggo aplikasi kanggo imigrasi. Pengajuan bisa digawe, tanpa gadhah kanggo ninggalake Kanada.

Программа Работа Urip ing emban. Iki program sing paling populer. Minangka iku gampang banget diwenehi ijin panggonan ing Kanada, ora mung saka pelamar, kulawarganipun. Kanggo iku perlu kanggo 2 taun kanggo bisa dadi emban utawa emban kanggo tetep ing kulawarga Canadian. Kanggo program iki ora perlu kanggo njupuk tes basa, Count TCTerms utawa mbuktekaken dana investasi sing worth. Kabeh perlu babagan imigrasi kanggo Kanada bisa dipikolehi saka Kedutaan Besar Kanada utawa Konsulat.

Everyone ngumbar nglengkapi urip, duwe proyek mbayar apik, menehi pendidikan apik kanggo anak-anake. susah, nanging dina iki iki bisa mung ing negara liyane. Ing Kanada, kabeh impen nguripake menyang kasunyatan lan, kita pracaya dina iku mokal, Sesuk iku pancen nyata, yen pilihan - imigrasi kanggo Kanada.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!