Imigrasi kanggo Kroasia: ijin panggonan, imigrasi Business

croatia photo

Sawise lelungan kesel isa munggah karo idea kanggo mindhah permanen kanggo Adriatik. Croatia - wilayah, ing wong kang kaya umur. Nanging kepingin kanggo pindhah menyang negara iki akeh, supaya aturan Kebangsaan tightened saben taun.

Kita bakal nerangake intricacies saka imigrasi kanggo Kroasia saka Rusia, We ngene kanggo njaluk ijin lan panggonan permanen, nggedhekake proses imigrasi menyang orane tumrap sekolah. Iku bakal fokus ing imigrasi bisnis lan perusahaan, mbantu kanggo menakake tugas obah.

Minangka ditambang Croatian kewarganegaraan

Kewarganegaraan - a goal tombol imigran, nanging sawijining jalur punika eri lan angel.

A manca bisa dadi warga Croatia, nanging iku kudu ketemu dhaftar syarat:

  • ora prosecuted miturut hukum ing negara sing;
  • dadi umur;
  • mbuktekaken, sing kewarganegaraan kepungkur revoked;
  • omah-omah warga (warga sembarang) negara, permanen manggon ing wilayah Negara sing;
  • manggon liwat 5 taun ing lemah Croatian (saya);
  • dhewe Latin lan basa Kroasia;
  • kapentingan kanggo panguwasa ing Kroasia ing nilai (kaputusan sing kudu dikonfirmasi dening Mentri lokal Affairs Internal).

isi ↑

orane tumrap sekolah Kebangsaan lan nggayuh panggonan permanen

Kanggo pengungsi ing Kroasia sing presented syarat nyedhaki kenceng - dadi warga negara iki enggal sampeyan ora kasil.

Kene langkah tombol saka ngimpi ajéni:

  1. ijin panggonan. Tanpa ijin panggonan ing negara iku mokal kanggo dumunung. Pilihan kanggo njupuk document penting sawetara - kita bakal njlèntrèhaké mau ing rinci ing ngisor.
    Paling manawa cara diwenehi ijin panggonan dianggep tuku property lan mbukak bisnis.
  2. Transisi kanggo panggonan permanen. Sawise urip kanggo sawetara wektu ing negara, Sampeyan bisa nggambarake ing permanen - iku langkah penting menyang antuk Croatian kewarganegaraan.
  3. nggayuh kewarganegaraan. Apa salah siji saka syarat ndhuwur, sampeyan bisa uga dadi pemilik kebak ing passport Croatian. bebener, iku bakal pindhah ing kanggo kira-kira limang taun.

Cara standar entuk kewarganegaraan njupuk 10 taun.

sawise 5 vegetating taun karo ijin panggonan ing tangan saka Kroasia, sampeyan ngajukake lamaran kanggo panggonan permanen kanggo menehi - Maksudku,, tengen permanen saka wewangunan ing negara.

Pelamar kudu nduweni basa Kroasia lan mangertos sistem tamoshnem politik.

Duwe hak dawa-ngenteni, sampeyan kudu manggon ing tanah Croatian liyane 5 taun, sawise sing nulis aplikasi kanggo kewarganegaraan lan nyewa test Stern, nyediakake ditulis lan ngandika basa Kroasia.

Dual kewarganegaraan diwenehake ing kasus banget langka.

isi ↑

Requirements kanggo pengungsi

Angger-anggering Toret kapérang negara menyang kategori pengungsi, sing akeh simplifies proses obah. Ana syarat umum kanggo kabeh kategori wong. Kene lagi:

  • kasedhiyan prentah saka dana kanggo urip normal;
  • kasedhiyan insurance kesehatan;
  • rental saka property utawa akuisisi;
  • bukti nyathet, sing asing ora ngancem keamanan nasional saka Kroasia.

isi ↑

perusahaan migunani

mesthi, ing karya spasi domestik, aturan ragad relatif andhap asor kanggo njupuk masalah legal pindhah Panjenengan. Sawetara iki perusahaan spesialis ing Moscow lan Petrograd, part - katon ring.

  • "El Faro". tenan iki lokal ing Togliatti lan duwé spesialisasi ing layanan kanggo gratis saka panggonan ijin.
    Registration Company biaya sing bakal 3000 euro, More 5 ewu kudu mbayar support legal. Ing wektu sing padha partners Croatian "seret" kabeh kulawarga, melu Pendhaftaran kabeh dokumen (kalebu insurance kesehatan) lan legwork dening Notaris lan munisipalitas.
  • Holding Dennis Miller. tenan Law, sing spesialisasine ing panemuan lan support proyèk bisnis.
    Ana kantor Croatian. Prices sing dipuntetapaken ing kasus tartamtu.
  • BPT Kebangsaan. tenan hukum Dear lan kajen keringan, apa ing lapangan Kebangsaan bisnis. Wiwit ora kanggo kabeh pesenan, Iku angka reputasi minangka.
    Biaya contract - supaya njlentrehake sawijining, kanggo kontak karo manager lan nerangake kabeh kahanan pamindhahan. Komunitas panjarwa lan perusahaan kanggo ing pilihan saka negara, Iku tawaran karo support legal lengkap, esthi lan pendekatan individu. reregan fleksibel.

isi ↑

Iku simplifies tugas apa Kebangsaan bisnis?

Miturut cathetan ing ensiklopedia perdagangan utawa perusahaan pribadi - cara gedhe kanggo tetep maneh ing Kroasia. Business nyumbang kanggo ekonomi lokal, lan yen ing wektu sing padha nggunakake teknologi anyar - kabeh gedhe.

A manca bisa nggawe Company dhewe utawa LLC, karo ibukutha manca bisa tekan 100%.
Kejabi, sampeyan bisa ngetokake paten kanggo kegiatan (dhokter, wartawan) utawa diwenehi visa bisnis, ndhelikake konco identitas juragan manca.

Orane tumrap sekolah tumitah perusahaan:

  • netepake orane katrangan saka aktivitas;
  • kanggo kontribusi marang ibukutha sah (saka 3000 dolar);
  • Pengarang setengah saka ibukutha sah;
  • budak dokumen saka notaris lokal;
  • podo nulis aplikasi kanggo ijin panggonan;
  • ndhaftar perusahaan (iku perlu kanggo pindhah ing Pengadilan Commercial).

Dadi direktur perusahaan, sampeyan bakal duwe nyedhiakke kanggo 300 Euros ing insurance sosial lan dana pensiun. Lapuran kanggo pajek kudu ngirim seprapat, lan financial statements kudu tundhuk marang rencana investasi. Ing bisnis inconsistencies slightest ditutup mudhun, lan roso sepi ijin.

Rencana investasi wis dikembangaké 3 taun, lan iku kudu ngluwihi jumlah saka 100 ewu Euros. Ing perusahaan bisa tuku:

  • studio;
  • apartemen;
  • Apartemen;
  • lemah;
  • House / Cottage.

Pemilik saka perusahaan kadhaptar nemu hak tetep ing negara taun. mengko (ing anané saka reged Pelanggaran) Ijin dianyari kanthi otomatis. Wis extension liyane bakal menehi 2 taun surya Croatian.

Mbukak visa bisnis, sampeyan kudu dokumen ing ngisor iki:

  • 2 foto;
  • certificate of Pendhaftaran perusahaan lan akomodasi;
  • bukti solvency;
  • kontrak, nyantosakaké omah rental (sembarang dokumen, kepemilikan bukti);
  • Pitulung ing nesudymosty;
  • birth certificate;
  • passport;
  • medical insurance.

isi ↑

Mulai cilik - kita njaluk ijin panggonan

Biasane ijin iku langkah pisanan ing proses entuk Croatian kewarganegaraan. Ana papat opsi kanggo golek ijin panggonan, nanging saben wong menehi kanggo syarat tartamtu.

  1. karya. Employment in Croatia bisa mung yen ijin ditanggepi - iku bener kanggo rong taun.
    masalah: ing ijol-ijolan pegawe sampeyan kudu mbuktekaken, sing skills unik lan arang banget migunani kanggo negara.
  2. mengkono bisnis. wektu iki, kita wis rembugan.
  3. investasi. Acquisition real estate - cara prasaja lan èfèktif kanggo nguwasani panggonan ijin. prices omah ing Kroasia ora cokotan (siji-kamar apartemen sampeyan bisa tuku kanggo 25-35 ewu Euros), mulane iku bisa kanggo ngedol Russian "Estate" lan kanggo njaluk Lodging liyane janjeni.
    Citizen sampeyan ora bakal, nanging ijin panggonan ing Kroasia sijine iku ing kanthong pakean.
  4. marriage. Miturut marriage karo manggon Croatian, sampeyan bisa kanthi gampang diwenehi ijin panggonan. Document-ketemu perlu kanggo gawe anyar (iki wis rampung tahunan), nganti kang nganggo metu 5 taun.
    Yen ing "limang taun" sabanjuré marriage ora dibatalake, aman ngawula aplikasi lan dadi warga lengkap.

A tembung saka saran: kabeh expenses urip ing negara, sampeyan bisa nggawa ing item khusus saka sah.
Iki bakal ngidini tabungan tambahan.

Youth mbagekke cara liyane populer kanggo pindhah menyang Kroasia - diakoni kanggo siji saka sekolah ana dhuwur.

isi ↑

apartemen tuku. Lan apa bab panggonan ijin?

Njaluk status coveted bisa liwat disualekno saka nyata Estate Croatian - investasi banget duwe bathi, minangka untung saka Kroasia "squares" terus-terusan akeh.

Kaluwihan utama tuku property in Croatia sing:

  • negara berkembang mbosenke, meter lan tuwuh ing Nilai;
  • Iklim iku sarujuk kanggo warga Eropa;
  • lack of tax property;
  • Investor asing wis durung kagungan wektu kanggo kuwat manggon ing pasar lokal.

Croatia - negara storey.

Punika mokal kanggo mbangun omah, ing dhuwur kang ngluwihi lawang 2-3 jubin (ing ana ing Watesan khusus).

Wiwit kabeh aktivitas saka Kroat revolves watara bisnis pariwisata, paling residents mung sewo kamar kanggo lelungan ing mangsa panas, lan kabeh mangsa urip ing pangentukan. Ing rega saben minimal saben kamar 30 Euro bisnis iki misale jek banget.

Disualekno saka omah Croatian - wektu proses akeh. Wiwit bakul punika kontrak lan mbayar sen pembayaran advance 10 (adhedhasar Nilai saka obyek). About taun pamaréntahan lokal nganggep dokumentasi. Yen bakul ditemtokake kanggo mbatalake saka transaksi, kang bakal kudu bali simpenan keamanan lan nambah ing ndhuwur jumlah padha didenda. Mulane, saka transaksi ing Kroasia kanggo menehi wis ora ditampa.

kanggo ngringkes.

Pindhah menyang Kroasia iku cukup nyata, nanging bakal nandur gaweyan maksimum lan tune in biaya serius. Ana perusahaan, simplifying sisih legal masalah, nanging pengacara sing uga pengin dhuwit.

Yen akeh arep kanggo nation - nindakaken saiki!, amarga ukum Éropah wis saya tightened marang pedunung ing CIS.

sumber: adriaticus.com

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!