Imigrasi kanggo Kroasia, kabeh cara

croatia photo

Ing taun anyar, Croatia wis dadi akeh Rusia sing dipengini kanggo ngetik panggonan, lan ana alasan. Salah siji saka wong - target samesthine Kroasia menyang EU in 2013 taun, supaya kewarganegaraan saka negara iki ing kasunyatan nggayuh kewarganegaraan EU.

Nanging malah yen ora prospek kuwi, banjur Croatia dhewe iku atraktif banget kanggo wong-wong, sing kepengin kanggo manggon kaya manungsa: kahanan politik ing negara iku normal, lan amarga ana padudon umum malah liyane supaya - terrorism. negara kang ekonomi stabil, lan amarga prices barang lan layanan banget Moderate, bayaran lan pensiun - pantes. hukum tindakaken, supaya - ana korupsi. Wong sing sinau lan budhoyo. Lan malah basa Kroasia iku cedhak karo Rusia lan langit! Carane bisa nolak ...

A iklim apik lan kaendahan luar biasa saka raos alam sabab antusias lan kepinginan kanggo tau ninggalake iki mulyo, resik, negara uga-groomed. Mulane, ing Rusia kerep teka kanggo Croatia minangka turis utawa undangan. Ing kasus iki entri wis diijini ing ngarsane passport lan uleman asli utawa turputevku (diterjemahaké Croatian lan Notarized). Amarga relief ing regime visa bisa tetep ing negara 90 dina, ing wektu mangsa wisata lan regime visa-free.

Proses Kebangsaan in Croatia

Yen sampeyan pengin imigrasi Croatia, ing cilik kuwi kudu dadi alesan apik, lan proses imigrasi wiwit karo golek ijin panggonan (panggonan ing Kroasia).

ijin panggonan bisa oleh karya dikarepake, mung perlu kanggo nyedhiyani kontrak Employment lan dokumen (kalebu saringan lan pendidikan) diterjemahaké Croatian.

Yen sabab saka imigrasi - Reuni kulawarga, ijin panggonan bisa dipikolehi yen, nalika anggota kulawarga, kang ketemu, piyambak duwe ijin panggonan kanggo ing paling, saka 2 taun (utawa nadhahi).

hukum Croatian ngidini pengungsi manggon ing sawijining wilayah, yen goal - training utawa riset: cukup kanggo nganakke persetujuan agensi, Manca sing kepincut kanggo kegiatan ngandika lan kanggo nyedhiyani dokumen (kalebu pendidikan lan kualifikasi - ing basa Kroasia).

Banget setya marang Croatia sing arep nggawe ana bisnis dhewe. Toli-Toli undhang kasebut kanthi teliti, ngatur kabeh pitakonan bab legalization bisnis lan nitahaken saka kahanan optimal kanggo pembangunan.

Versi anyar saka Hukum ing njaba negoro (Januari 2012 taun) kapérang dadi kategori kabeh, Dokumen diajukake karo request for Kebangsaan kanggo Kroasia, sing akeh gampang proses nggayuh ijin panggonan.

syarat umum kanggo pengungsi

Nanging, senadyan sing beda dingerteni ing syarat kanggo macem-macem kategori saka pengungsi, ana syarat umum kanggo kabeh kategori - maca ati-ati:

  1. Aja manawa kanggo duwe awis, accommodation cekap.
  2. dadi manawa kanggo duwe (tuku) property dhewe utawa nyewa.
  3. Aja manawa kanggo duwe insurance kesehatan.
  4. Dibutuhake bukti nyathet saka keamanan asing kanggo bangsa ing Kroasia.

Saka kahanan iki, ing panggonan ijin gampang diwenehi.

kewarganegaraan permanèn lan Kroasia

Duwe liwati phase pisanan saka Kebangsaan lan gadhah ijin panggonan (ora kurang 5 taun), sampeyan bisa nerusake kanggo ing tataran kapindho - nyuwun panggonan permanen (panggonan permanen). Saliyane ing syarat umum kadhaptar ndhuwur, kanggo nadhahi pelamar wis requirement ngerti basa Kroasia lan prinsip saka negara piranti Croatia.

Crown efforts imigran - nampa Croatian kewarganegaraan. Iki bisa sawise 5 s permanen; marang sik njongko 18 taun; Sawise maringaken ujian, sertifikat kawruh lan interpretasi, lan ditulis basa Kroasia.
Ing sawetara kasus, bisa dual kewarganegaraan.

supaya, yen kaputusan imigrasi - uga panginten-metu lan kaputusan Final, sami-sami ing sudhut rahayu saka bumi - Croatia.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!