Imigrasi kanggo Latvia, kabeh cara lan amandemen anyar hukum

latvia photo

Latvia - siji saka negara Eropah khas, nyekeli 47 nyeleh ing peringkat saka negara, sarujuk kanggo urip. Rong puluh tahun pembangunan sawijining wis aktif akeh kanggo entuk sawijining negara republik ing ekonomi lan politik. dina iki, Minangka anggota saka EU lan zona Schengen, dheweke dadi obyek saka kepinginan kanggo imigrasi saka CIS lan Federasi Rusia. Yen kita ngatur kanggo dumunung ing Latvia, Nawakake persepektif banget kanggo karya lan bisnis ing Eropah. Nanging iku gampang kanggo dadi warga Republik Latvia ing latar legal?

Resmi, Latvia wis pedunung rong yuta, sanajan ing kasunyatan tlatahe sing ngarep kanggo wong kurang adoh. A bagean pinunjul saka pedunung lokal, utamané setengah lanang, Maskapai iki ngoperasikaké ing negara Eropah. Jobs in cities Latvian sethitik, wong manca kanggo njaluk proyek meh mokal. Utamané angel golek proyek dhuwur-anggota ing perusahaan formal, karo kang sampeyan bisa nduweni kanggo ijin panggonan. investasi bisnis liyane: saka investasi ngalangi ora menehi malah negara banget majeng lan banget sawijining.

Metode imigrasi ing Latvia

Disualekno saka nyata Estate Latvian - cara paling gampang kanggo njaluk ijin panggonan kene. Miturut diadopsi ing 2010 dening hukum, nandur modal 141 ewu Euros (100 ewu lati) ing Estate Moscow nyata utawa 70,5 ewu Euros (50 ewu lati) Obyek ing provinsi, Sampeyan bisa aplikasi. Salah "nanging" - kanggo mbayar kanggo tuku bakal awis. Dadi pamaréntah wis nyoba kanggo nglindhungi dhewe saka speculators manca.

Nalika nerangake kanggo desain (30% biasane nolak kanggo macem-macem alasan), kudu 5 ewu Euros kanggo pemilik lan ewu kanggo saben gumantung. Sejatine, kanggo kasempatan kanggo ing sepuluh taun warga united Eropah cukup ditrima. Yen kabeh dadi uga lan, Miturut Service Kebangsaan Latvian, sampeyan njaluk rakulino kanggo negara, sing, kanggo sinau basa lan aktif bakal kontribusi marang perkembangan ekonomi, mbayar pajak, sampeyan bakal entuk permanen Karesidenan sawise limang taun, lan lima bakal bisa usulan kanggo kewarganegaraan.

Opening perusahaan ing Latvia - kurang umum, nanging uga cara banget efisien diwenehi ijin panggonan. tenan Property karo ibukutha ora kurang saka 35 ewu Euros lan pembayaran biasa pajak paling 28 ewu Euros diwenehi kasempatan apik saka panggonan ijin. Tuku bisa wis perusahaan ana utawa miwiti bisnis "saka ngeruk" - ana prabédan. Dokumen biaya bisnis imigran 4000 euro.

pembangunan anyar ing hukum imigrasi Latvian ical requirement Karesidenan kanggo panggonan permanen. iki tegese, optionally ing Latvia kanggo nem sasi, bakal dianggep minangka penduduk ing negara, minangka sapisan ana. dandan similar, uga bayaran kanggo bisa nduweni ijin panggonan, uga short-urip, minangka sethitik entuk manfaat kanggo sedaya wiraswasta lokal. ago, sing pengin njaluk kasempatan nyata kewarganegaraan Eropah ing mangsa, kudu cepet-cepet lan njupuk Pendhaftaran dina. Imigrasi kanggo Latvia - iku pilihan menarik kanggo Ngapikake urip kahanan lan ora worth iku supaya diskon.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!