Imigrasi kanggo Lithuania, kabeh cara

lithuania photo

Lithuania - negara karo mbok menawa persentasi ing dhuwur saka pengungsi Slavic. Paling asring, manca seeking diwenehi ijin panggonan ing Lithuania ora mung amarga, sing ana tingkat liyane urip, langit-dhuwur income utawa medicine dikembangaké, lan kanggo alesan, sing departure saka negara kanggo negara EU liyane akeh luwih gampang. Berusaha saka Lithuania bakal akeh luwih gampang, saka pisanan Yahoo ing negara Eropa-undakan. malih, ijin panggonan ing Lithuania bakal luwih murah, ngandika, contone, bab imigrasi bisnis utawa panrimo saka pendhidhikan Éropah. Imigrasi kanggo Lithuania kanggo Rusia utawa Ukrainians bakal luwih nyaman lan liyane amarga akeh wong-wong pribumi wis ora lali basa Rusia. Nanging, iku worth considering, Lithuanians ora banget loropaken kanggo pengungsi. Miturut riset ing meh 40% saka populasi diwasa dianggep, apa pengungsi sing nggarai rusak saka kahanan lan upah apa understatement, amarga padha nggawe kompetisi lan mbuwang ing pasar pegawe.

dening cara, Bisa ... Kanggo nemokake panggonan awis ing Lithuania saiki luwih gampang, saka sawetara taun kepungkur. sawise, minangka negara nggabung Uni Eropa, tingkat pengangguran tumiba kanthi cepet, ing pungkasan taun pungkasan iku lagi wae ngluwihi 8%. Nerangake kedadean iki dening kasunyatan, sing karo bukaan saka sawewidangan, sing wis ngalami kangelan ing nemokake proyek, Padha kesusu menyang negara liyane dikembangaké lan sugih. Lithuania ninggalake ora mung nganggur, lan Staff qualified, sing pracaya, sing padha bakal bisa kanggo entuk asil gedhe ing pasar manca. Dadi saiki ana lowongan ing meh kabeh sektor. Saka profesi unclaimed kajaba tetanèn buruh lan sektor pertanian. Kangge, Lithuania wiwit negara kanthi cepet ngembangaken, perdagangan utamané akeh lan bisnis. Ing pasar pegawe ora cukup Managers sales, forwarders barang, pasar malah ebay biasa. Tingkat medicine ing negara cukup dhuwur, Sanalika ana butuh dokter. Kanggo programer Lithuania ora dadi negara paling sukses kanggo imigrasi. Amarga saka perusahaan dhewe kene ora dadi luwih, nanging bayaran ora cukup dhuwur, kayata, perusahaan Amérika. Iku bakal bisa kanggo cepet golek guru karya, utamané guru ilmu komputer lan ilmu. ngelingi, guru ing Lithuania entuk luwih, saka guru native, ing kasus iki owah-owahan ing saenggon bakal sabdho.

Cara Imigrasi ke Lithuania

manèh kulawarga. Yen tuwane, pasangan utawa anak sing manggen ing Lithuania, relatif bisa nampa ijin panggonan sak wentoro, lan sawise wektu lan panggonan ijin. Kanggo kulawargané internasional, kang siji saka pasangan bojo Lithuanian, halves manca kanggo pass ujian basa. Yen kasil, sampeyan bisa diwenehi ijin panggonan.

Niat kanggo ing Lithuania. Apa hard kanggo njaluk visa. jobs Distribution mangerténi Lithuanian Labour Exchange. Organisasi iki menehi quotas kanggo proyek kanggo manca, supaya pitakonan saka Employment lan ditokake saka visa karya biasane ditanggulangi kanggo dangu lan ora tansah ing sih saka imigran mangsa. A prasaja kanggo legalize ing nginep ing negara - kanggo mbukak bisnis pribadi, sanajan nominal, lan mung banjur, gadhah ijin panggonan, njaluk proyek.

Imigran wis saham ing perusahaan Lithuanian utawa nggawe bisnis. Business Kebangsaan kanggo Lithuania ora akeh kangelan. Kadang iku mung cukup kanggo duwe 10% Enggo bareng saka salah siji saka perusahaan utama, diwenehi ijin panggonan sak wentoro. Opening bisnis ing negara, banget, nyedhaki inexpensive, ing jumlah 3 ewu Euros biasane bisa ketemu nggayuh kabeh ijin lan dokumen perlu. Sanalika wong saiki ing Lithuania mung kaping pindho, bakal bisa kanggo lelungan ing visa wisata.

A warga negara liyane seeking asylum ing Lithuania. sak wentoro Proteksi kasedhiya dening negara kanggo pengungsi politik, korban trafficking, malih, ijin nginep ing negara lan wong gerah, sing salah siji kang dianggep ing negara, utawa kanggo alasan kesehatan ora bisa lelungan ing transportasi.

aktivitas Research ing kontrak. Yen peneliti bakal bisa kanggo entuk manfaat saka Lithuania, ing kasus iki bakal duwe kontrak Employment karo salah siji saka perusahaan riset, ijin panggonan sak wentoro bakal diajukake luwih 2-3 minggu sawise pengajuan dokumen. Ditanggepi visa kuwi ing kontrak tanggal daluwarsa. Imigran wis diijini kanggo mindhah bebas ing negara lan lelungan luar negeri.

supaya, Lithuania iku dipercaya kanggo matesi impen imigran, pancet, ninggalake akeh kaluwihan ing negara iki ndadekake atraktif kanggo imigrasi. sepisanan, negara iki geographically cedhak tilas negara CIS, imigran psikologis luwih gampang kanggo ngganti panggonan panggonan, yen mantan ngarep kanggo sederek sing isih lan kanca-kanca bisa ngrambah dening bis 12 jam. sareh, kombinasi sukses pembangunan ekonomi lan ease saka nggayuh ijin panggonan narik kawigaten manca saka akèh negara. sing, sanadyan imigrasi kanggo Lithuania ora versi paling bergengsi resettlement ing, diskon iku ora akun worth.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!