Imigrasi menyang Walanda

netherlands photo

Ana negara, kang kathah kanggo pindhah wong saka sak donya. Iki amarga, sing ing negara iki kanggo ngormati hak-hak manungsa, digawe kesempatan kanggo jaminan kang potensial kreatif lan profesional, warga aran dilindhungi lan diubengi dening care saka negara. Negara iki kalebu Walanda, Denmark, Swedia. Kathah kanggo njaluk ora mung wong-wong saka negara masalah lan boten stabil politik lan ekonomi, nanging wong sing uga-kanggo-uga-mati negara kayata US, Belgium, Canada, Jerman.

popularitas iki wis mimpin pengungsi kanggo, ing 2000 , Walanda tightened privasi Kebangsaan sawijining, wiwit miturut statistik saiki bab 40% populasi negara iki ora ROOT saka pedunung. Mulane, mung wong sugih saiki bisa manggon ing negara, sing ora perlu bantuan saka negara, lan, Kosok baline, uga piyambak dadi negara migunani. Diwenehi ijin panggonan ing Walanda, wong bisa, gadhah kepemilikan saka tlatah negara, sumber anteng saka income, dana ing akun bank.

Sadurunge nyoba negara Walanda, sampeyan kudu diwenehi ijin panggonan, kang bener kanggo 1, 3 utawa 5 taun. Sasampunipun periode, sampeyan bisa kanthi gampang ngluwihi ijin panggonan, yen penduduk wis ora ana masalah karo hukum, ora diganti status ing, lan iya ora nyoba kanggo njaluk tunjangan saka negara. Sawise limang taun panggonan ing negara karo ijin panggonan, Sampeyan bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan utawa ijin panggonan indefinite, kang menehi kabeh hak-hak, kasedhiya kanggo wong pribumi lan kamungkinan ing sembarang wektu kanggo ngetokake kewarganegaraan.

Kanggo Rusia, cara ing ngisor iki kanggo njaluk ijin panggonan ing Walanda: cohabitation utawa marriage kanggo warga Walanda, imigrasi bisnis, training ing negara, ijin panggonan residents saka negara EU, ijin panggonan kanggo pengungsi Highly educated.

hukum Walandi ngidini legitimize hubungan utawa cohabiting karo partner saka salah siji jinis. Diwenehi ijin panggonan iku mung perlu, partner wis income saben wulan permanen saka ora kurang saka 1500 euro. Ing kasus iki ora kudu duwe negara Walanda, Sampeyan perlu mung ing ngarsane sing ijin panggonan.
Hak kanggo oleh ijin panggonan iku uga wong, gadhah bisnis ing tlatah negara lan ajeg mbayar tax income. Ease aturan kanggo nggayuh ijin panggonan kanggo buruh mangsan, nanging ing saben cilik, kaputusan digawe individu miturut pendidikan, skills basa, Seluk-beluk saka pelamar.

Golek sing visa pelajar - iki salah siji saka cara paling gampang kanggo oleh ijin panggonan. Nanging, a visa pelajar ditanggepi mung kanggo wektu sinau, sawise sing kudu salah siji ninggalake negara, utawa kanggo golek proyek.

Kewarganegaraan saka negara EU ora menehi hak oleh ijin panggonan ing Walanda kanthi otomatis. Supaya iku kanggo ndarbeni, pelamar kudu pas menyang siji kategori ndhuwur. Yen ana ngarsane siji alasan iki, prosedur kanggo nggayuh ijin panggonan kanggo warga, urip ing negara, njaba EU, Ngartekno simplified.

manca, duwe pendidikan sing luwih dhuwur lan universitas jurusan, bisa njaluk ijin panggonan ing Walanda siji taun, kanggo golek proyek utawa miwiti bisnis dhewe. kamungkinan iki diwenehi supaya narik kawigaten personel Highly qualified ing negara, potensial intelektual kang uga dadi angka Walanda. Nganggep aplikasi saka manca, nampa pendidikan sing luwih dhuwur ing Walanda utawi ing salah siji saka satus sèket institusi pendidikan sing luwih dhuwur, karo pangenalan global. Fitur iki mung kasedhiya kanggo manca telung taun sawisé pungkasan sekolah.

Miturut survey, conducted dening Adrian Veit, Walanda - iki salah siji saka negara paling makmur, negara, ngendi wong aran seneng. Mulane, imigrasi kanggo Walanda - solusi pantes kanggo wong, seeking kanggo nambah kualitas gesang lan éling potensial sing.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!