Imigrasi kanggo Norway, kabeh cara

oslo photo

A negara cilik ing Eropah lor - Norway misuwur supaya sawijining, kaendahan lan tenang. Pamaréntah wis mbuwang modal ageng ing program sosial, sing ndadekake nyaman kanggo manggon ing negara iki, kabeh perangan saka populasi. pendidikan free, tingkat dhuwur saka care kesehatan, sarta upah paling dhuwur ing Eropah ngidini Norway ngisi posisi anjog ing taraf. Akeh keuntungan sosial lan tunjangan kanggo warga-income kurang, macem-macem program pitulungan nggawe negara iki atraktif banget kanggo pengungsi saka negara-negara berkembang.

Metode imigrasi ing Norwegia

seko. A babagan ageng pengungsi pengarepan kanggo njupuk munggah Employment ing negara. Masalah karo kurang-mbayar karya ing Norwegia ora, supaya kanggo njaluk proyek kuwi ora angel, lan gaji, dibandhingake, sing pengungsi bakal nampa ing ngarep akeh sing luwih dhuwur.

Ana telung jinis golek ijin panggonan kanggo sing pengarepan kanggo golek proyek. Ijin panggonan kapisan kanggo spesialis ing panelusuran karya. ijin panggonan iki ditanggepi kanggo setahun tanpa extension luwih lan menehi hak ngupaya karya lan panggonan legal ing negara. Kanggo ijin panggonan kuwi kanggo, pengarepan kanggo nemokake Employment ing negara, sampeyan kudu nyedhiyani dokumen ing pendidikan, a certificate saka bank ing kasedhiyan dana kanggo anane kabeh periode Tetep ing negara (data paling anyar iku 207 900 CZK saben taun), uga kontrak kanggo omah rental.

Pilihan sabanjuré kanggo golek ijin panggonan - "spesialis dipunginaaken". Yen juragan Norwegian setuju kanggo njupuk ing karya saka spesialis (degree perlu pendidikan) lan mbayar wong ora kurang saka 500 000 CZK saben taun, banjur bisa ditokake saka panggonan ijin karo extension sakteruse lan panrimo saka mangsa permanen.

Kaping tiga pilihan - Skilled Worker. Kategori punika kalebu wong, karo pendidikan cocok lan pengalaman karya ing posisi, dikarepake ing negara, Iki bisa dadi pemimpin, Managers ndhuwur, ilmuwan lan liyane, sing kang negara dhewe kepincut. Padha uga bisa njaluk ijin panggonan kanggo extension lan nggayuh panggonan permanen.

Miturut kategori kapisah saka Rusian warga sing residents saka Barents Region (Arkhangelsk lan Murmansk wilayah, Republik Karelia lan Nenets Otonomi Okrug). Padha duwe hak kanggo nampa ijin panggonan loro-taun, lan kesempatan kanggo bisa ing Norwegia (Mung ing kabupaten Nordland, Troms lan Finnmark), nanging mung yen juragan jobs pamilike.

marriage. manèh kulawarga. cara sing paling umum saka imigrasi kanggo Norway nikah warga(-sing) Norway. prosedur manèh kulawarga padha, Minangka ing negara liyane. Sawise limang taun marriage, bojo / bojo bisa aplikasi kanggo kewarganegaraan.

Residence ijin kanggo siswa. siswa, nyedhiyani kabeh dokumen perlu lan uleman University, gelem nampa wong-wong mau kanggo latihan, ijin panggonan Student ditanggepi. Education in negara gratis, nanging tetep dhewe (omah, pangan, wacana) kudu mbayar dhewe.

papan perlindungan. Saben taun, ewu pengungsi saka panggonan panas saka planet lan wong, sing ora bisa nemokake dienggo ing negara kang, nyuwun asylum ing Norwegia. prosedur iki dhowo, Nanging, padha, kang panjalukan sing njupuk menyang, Padha manggon ing pamukiman khusus pengungsi, ing pangopènan negara full nganti keputusane. Yen kaputusan punika positif, pengungsi nampa ijin panggonan lan tampung, ngewangi dumunung, sinau basa lan nemokake karya.

ing ringkesan, Norway - negara ayu, sugih banget lan imigrasi Maha Agung, utamané sing, sing tresna kelangan, fresh, wong kelangan lan pangayoman sosial full!

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!