Imigrasi kanggo New Zealand, kabeh cara

new zealand photo

masalah imigrasi wis lan tetep paling angel ing gesang saben wong, sing wis mutusaké kanggo radikal malih ngganti sing urip, Panjenenganipun tindak manggon ing negara liyane. Carane miwiti proses imigrasi dhewe? Apa sing macem-macem jinis imigrasi kanggo New Zealand? Apa imigrasi liwat latihan, kategori profesional, imigrasi bisnis, lan liyane bakal kudu sinau wong, tujuan kang - Kebangsaan kanggo New Zealand.

Dina iki, Selandia Anyar iku salah siji saka negara paling atraktif kanggo imigrasi kanggo sudut gesang kemewahan. contone, sanadyan Australia lan ahead dening Zealand anyar ing syarat-syarat income, nanging ing New Zealand iki iklim luwih akeh, angkara tarif kurang, lan ana sakbenere ora contradictions nasional utawa rasis. tuwuhing pedunung pancet amarga imigrasi ndadékaké kanggo relief saka pajak ing negara saben taun. Uga iki nyumbang menyang Tambah ing siswa manca lan cacahing wisatawan, kang rapi lan ngrancang dening pemerintah.

Supaya diwenehi New Zealand kewarganegaraan pelamar kudu manggon ing visa karya utawa panggonan ing negara kanggo kurang saka telung taun. Prosedur standar nglamar kewarganegaraan kudu-ndeleng panggonan Interview karo calon, kang ngasilaken ing potensial Sinuhun pelamar kanggo negara bisa dikenali, uga netepke kawruh basa Inggris. minangka aturan, residents, sing wis urip ing negara kanggo luwih saka telung taun lan durung nglanggar hukum, ing aplikasi kanggo kewarganegaraan ora rek.

New Zealand Karesidenan pelamar uga nampa ing kategori ngisor iki:

  • investor;
  • kategori Family;
  • kategori Professional;
  • hebat;
  • jinis visa;

Kategori Kebangsaan kanggo New Zealand

kategori Professional. Kawigatosan aplikasi kanggo kategori diwenehi ing rong fase. Tataran kapisan ujian aplikasi kalebu rancangan aplikasi lan key sawijining. wangun iki ngandhut kabeh informasi sing penting babagan pelamar, yaiku: data ing saringan lan pendidikan, kanggo alasan kesehatan, tingkat keahlian ing Inggris, umur, pengalaman, employment opportunities ing negara, uga data ing pasangan / pasangan, sederek lan anggota kulawarga, etc.. Iki wangun:

  • calon damel;
  • nalika pesawat TCTerms luwih 100 Mudhun menyang blumbang formulir padha;
  • luwih screening pelamar kanggo pengajuan saka aplikasi kanggo panggonan permanen.

Tahap kapindho njupuk Panggonan mung ing cilik saka, yen pelamar ditampa nomer idi nilai lan kenek blumbang. Ing tataran kapindho pelamar uga kudu nduduhake kemampuan kanggo kasil aplikasi kanggo proyek ing New Zealand.

investor. Pelamar ing kategori punika uga diukur ing sistem titik. Kritéria kanggo pambiji jumlah investasi katon kene, saka pengalaman bisnis, lan umur. Pelamar, investor sing dibutuhaké kanggo terus ing paling ? enggo bareng Company, lan duwe pengalaman Manajemen bisnis, planning manajemen, senajan iki ora syarat prentah.

kategori Family. Kategori punika cocok kanggo sing, sing penduduk ing Barge / New Zealand warga utawa wis cedhak sederek ing New Zealand, sing residents / warga utawa residents permanen ing negara.

hebat. Kategori punika kalebu sing, sing wis diatur bisnis ing negara, Aku angsal iku, utawa nandur modhal ing bisnis wis ana, nalika nampa ? kapentingan.

Kaluwihan urip ing Selandia Anyar sing cetha. Iki tingkat dhuwur upah, ekonomi berkembang, iklim apik, pensiun, nggayuh silihan sarujuk kanggo tuku saka properti, etc.. mbokmenawa, iku bakal angel kanggo nemokake negara liyane karo kuwi tingkat dhuwur saka pangayoman sosial, ing New Zealand. contone, yen kulawarga mung salah siji saka pasangan bojo, lan kanthi mangkono ana anak ing 18 taun, kulawarga ditampa jumlah 14000 dolar setahun saka negara. New Zealand uga njupuk care saka warga ing lapangan medicine, mbayar 75% insurance kesehatan. Imigrasi kanggo New Zealand - ing bab hak kanggo wong, Care babagan sing mbokmenawa.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!