Imigrasi kanggo Poland, kabeh cara

poland photo

Poland wis kanggo long cukup wektu dianggep salah siji saka negara paling atraktif saka titik tampilan saka imigrasi. Imigrasi kanggo Poland wis sawetara kaluwihan. contone, dibatalake, Polandia iku negara Slavic, supaya iku banget cedhak mentality ing. We kudu ora lali sing, Poland lumebu zona Schengen, supaya warga duwe kamungkinan saka travel visa-free kanggo werna-werna negara Eropah. Modern Polandia iku-gaya Eropa motong negara, nggawe paling sarujuk kanggo urip.

Sing biasane imigrasi Poland? Sejatine, iki wong, sing seneng kanggo mbukak bisnis dhewe kene. Ing negara iki, bukaan saka prosedur perusahaan manca kang cukup prasaja. Dina Poland punika banget tata krama, negara sosial lan ekonomi sarujuk kanggo manggon, kang iku uga alesan amba kanggo imigrasi.

Cara Imigrasi ke Poland

The Kebangsaan saiki kanggo Poland bisa ing sawetara cara. Salah siji opsi - kanggo ningkah warga (warga) Poland. sawisé nikah, kita kudu mbuktekaken kekuatan sesambetan kulawarga, lan sampeyan bisa diwenehi ijin panggonan. Aja manawa kanggo ngelingi, sing, yen marriage bakal dikenali minangka Sham, banjur njaluk ijin panggonan bakal mung mokal.

Cara sabanjure imigrasi kanggo Polandia iku, kanggo teka kene kanggo sinau ing lembaga pendidikan sing luwih dhuwur. Ing kasus iki, pamaréntah Polandia bakal kanthi otomatis menehi ijin panggonan sak wentoro, lan ngluwihi iku kanggo periode sinau. Kanthi kabeh iki, sampeyan kudu duwe dana cekap kanggo sinau lan tetep.

Imigrasi kanggo Poland melu cara kayata, carane kanggo njaluk proyek. Yen karya bakal maju cukup kasil, ing tembung liyane, yen ana sumber dijamin income, banjur sawise 5 taun, kita bisa kanthi aman nyuwun ijin panggonan permanen.

Ana cara liyane saka imigrasi kanggo Poland, nanging luwih cocok kanggo wong sugih lan bisnis. cara kalebu:, kene kanggo mbukak bisnis utawa dadi co-owner sawijining. kanggo, kanggo nggawe dhewe, perlu duwe jumlah tartamtu saka awis, lan duwe bukti, sing padha ditampa mung cara legal. Sampeyan kudu eling, sing gratis saka kabeh dokumen, business related lan ijin panggonan sak wentoro bisa njupuk sawetara sasi, dadi sampeyan kudu dadi siap iki. Yen sak 5 taun kasil operasi perusahaan diadegaké, imigran wis saben tengen takon Pemerintah Polandia ijin panggonan permanen.

Imigrasi kanggo Poland uga bisa nganggo bantuan saka "Card saka Pole" khusus. document iki ditanggepi, yen ana bukti dokumen saka hubungan karo Pole. Nanging, imigrasi Poland karo bantuan saka kertu iki, More kudu pass Interview karo consul, ngendi sampeyan kudu nduduhake kawruh saka basa Polandia, sejarah negara iki lan tradhisi sawijining.

Polandia iku salah siji opsi sing paling prayoga kanggo imigrasi, sanadyan proses iki cukup Komplek. Negara Republik Makedonia minangka anggota Uni Eropah, kang penting kanggo akeh pengungsi, standar padha urip ing Polandia iku antarane paling dhuwur ing Eropah.

sumber: e-migration.ru

© Copyright 2016 Emigrasi menyang Eropah. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.  
Powered by WordPress nggunakake Transposh

woy! Aja pengin golek partner kanggo jinis tanpa prasetya? Ana apa-apa gampang! Klik kene - Pendhaftaran gratis!